o zaman çak bakalım :13:
yedim yemeğimi doyurdum karnımı geldim
beklemekk zorr işş ama kötü düşünüppp moralimizii bozmayalımm bende bir an önce anne olmak istiyorumm kız çocuğum olsunn hatta ikizzzz adını alya mina kouyuyummm istiyorummm çok mu şey istiyorummmm
İnşallah olur, iki kızım var, üç de olsa kanmam kıza... Eşimden sonra erkek evlat bile istemiyorum, benim evim bir erkek yetiyor
Hoş geldin...İlk kez mi geliyosun, görmemiştim daha önce
aminnnn :))) kız çocuk bir başkaa yaaaa bayılıyorummm haha haklısın her eve bir erkek kafii fazlasııı çok işşş
çocuklarının yaşları kaç isimleri nee
bennnn geldimmm yöneticiiiiii dağılın leyyynnnnnnnnnnnn
göbüşü yemekle doldurdummmm
evet bu sabah geldik buraya
Biri 4 yaşında, biri 6 aylık... Bu arada babam teftişe geldi, hemen laptopun kapağını kapattımÇok soru soruyo
sorma öyle kaldım diğer topiktete muhtar diyolar bana önüme gelene nerden geldin adın nedir ne değildir her yerde var bi lakabımmmLakabın yönetici mi kaldı senin
Patsy kalbini kazanmış belliiiiiiii
Allahh bağslasınnn canımmm yaa :)) 6 aylık hee :)) ben onu varya evire çevire yerdim bir güzellllllll
Allahh bağslasınnn canımmm yaa :)) 6 aylık hee :)) ben onu varya evire çevire yerdim bir güzellllllll
Al teyzesi buyur...
oyun bölümüne giriyor musun, avatar tanıdık geldi, yoksa benim avatara 5 veren sen miydin
Al teyzesi buyur...
oyun bölümüne giriyor musun, avatar tanıdık geldi, yoksa benim avatara 5 veren sen miydin
sorma öyle kaldım diğer topiktete muhtar diyolar bana önüme gelene nerden geldin adın nedir ne değildir her yerde var bi lakabımmm
gitmelerini istemiyor ya var mı böyle şey gitmeyin diye yalvarıyor
yavaşşşşş yeeeeeeeeeeeeekarnın doymamış sanırım seninnnnn
oyun bölümüne arada giriyorum amaa senin avatara oy verdiğimi hatırlamıyorummmm canımmmm ::44:
ayyy cadı dedi hoşuma gittiŞimmi nerde delüKesin bensiz ne konuştunuz dicek...
Senin lakabı değiştirelim, tırsmıyıom artık sendenBittin sen, kandırıkçı cadı
doydumm kuzuuu yaaaaDD hiç iş yapamadım bugün he bir yandan osman bir yandan siz bir yandan topikk ohh keyfim gıcırrr ama başım ağrıdı niyeyseee
kesin odur
kötü kız bu çok kötü ka ka eğğğğğgggg :120::120::120: