Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

beklemekk zorr işş ama kötü düşünüppp moralimizii bozmayalımm bende bir an önce anne olmak istiyorumm kız çocuğum olsunn hatta ikizzzz adını alya mina kouyuyummm istiyorummm çok mu şey istiyorummmm

İnşallah olur, iki kızım var, üç de olsa kanmam kıza... Eşimden sonra erkek evlat bile istemiyorum, benim evim bir erkek yetiyor

İnşallah olur, iki kızım var, üç de olsa kanmam kıza... Eşimden sonra erkek evlat bile istemiyorum, benim evim bir erkek yetiyor

aminnnn :))) kız çocuk bir başkaa yaaaa bayılıyorummm haha haklısın her eve bir erkek kafii fazlasııı çok işşş

çocuklarının yaşları kaç isimleri nee

aminnnn :))) kız çocuk bir başkaa yaaaa bayılıyorummm haha haklısın her eve bir erkek kafii fazlasııı çok işşş

çocuklarının yaşları kaç isimleri nee

Biri 4 yaşında, biri 6 aylık... Bu arada babam teftişe geldi, hemen laptopun kapağını kapattım Çok soru soruyo

sorma öyle kaldım diğer topiktete muhtar diyolar bana önüme gelene nerden geldin adın nedir ne değildir her yerde var bi lakabımmm

gitmelerini istemiyor ya var mı böyle şey gitmeyin diye yalvarıyor

Şimmi nerde delü Kesin bensiz ne konuştunuz dicek...

Senin lakabı değiştirelim, tırsmıyıom artık senden Bittin sen, kandırıkçı cadı

oyun bölümüne arada giriyorum amaa senin avatara oy verdiğimi hatırlamıyorummmm canımmmm ::44:

Hatırlama sennnn, böyle hatırlarım işte ben, 5 ha ....

Bazı avatarlar gözüme çarpıyordu, ordan hatırladım... 5 kısmını uydurdum...Ama biri var, o 5 vermişti, ukala yazılarını gördüm birkaç yerde, gıcığım ona

Şimmi nerde delü Kesin bensiz ne konuştunuz dicek...

Senin lakabı değiştirelim, tırsmıyıom artık senden Bittin sen, kandırıkçı cadı
ayyy cadı dedi hoşuma gitti samimiyet yakınlık gösterdi çok hoşuma gitti ama kandırmadım valla smnmr'yle yazıştığımız topikte odundum odunu yaptınız yönetici sizin yöneticiniz onların odunu kütüğüydü
doydumm kuzuuu yaaaa DD hiç iş yapamadım bugün he bir yandan osman bir yandan siz bir yandan topikk ohh keyfim gıcırrr ama başım ağrıdı niyeyseee

bu kadar ilgi fazla geldi anlıyorum ben seni bide yarın yanındayı heycan yapıyorsun bliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…