doydumm kuzuuu yaaaaDD hiç iş yapamadım bugün he bir yandan osman bir yandan siz bir yandan topikk ohh keyfim gıcırrr ama başım ağrıdı niyeyseee
geyık mı yapıyonuz bacılar bnde geldımmm
geyık mı yapıyonuz bacılar bnde geldımmm
Hatırlama sennnn, böyle hatırlarım işte ben, 5 ha ....
Bazı avatarlar gözüme çarpıyordu, ordan hatırladım... 5 kısmını uydurdum...Ama biri var, o 5 vermişti, ukala yazılarını gördüm birkaç yerde, gıcığım ona
ayyy cadı dedi hoşuma gittisamimiyet yakınlık gösterdi çok hoşuma gitti ama kandırmadım valla smnmr'yle yazıştığımız topikte odundum odunu yaptınız yönetici sizin yöneticiniz onların odunu kütüğüydü
bu kadar ilgi fazla geldianlıyorum ben seni bide yarın yanındayı heycan yapıyorsun bliyorum
Bi tek seni sevelim diye mi yapıyon bööle kız... Ben sana ilk görüşte aşk yaşadıydım zaten, unuttun mu, kalpleri görünce, korkudan :18:
ayyy cadı dedi hoşuma gittisamimiyet yakınlık gösterdi çok hoşuma gitti ama kandırmadım valla smnmr'yle yazıştığımız topikte odundum odunu yaptınız yönetici sizin yöneticiniz onların odunu kütüğüydü
bu kadar ilgi fazla geldianlıyorum ben seni bide yarın yanındayı heycan yapıyorsun bliyorum
yok unutur muyum feriha onlar bizim aramıza girdi bizi ayırmaya çalıştı sende haklsın ama bitti ferha kavuştuk birbirimizeBi tek seni sevelim diye mi yapıyon bööle kız... Ben sana ilk görüşte aşk yaşadıydım zaten, unuttun mu, kalpleri görünce, korkudan :18:
kuzuu yaaa çok kötüyümmm anasını satıyımm bir insanın hergünmü başı ağrır yaaaaaaa
hosbuldukkkkkk daldım bıle
nedıyonuz bakalımmmm
hosbuldukkkkkk daldım bıle
nedıyonuz bakalımmmm
Kaç topik idare ediyonuz sizBiz kimseye odun demeyiz canım, sen hep buraya gel, hak ettiğin değeri gör artık
e o kadannnnnnnnn çalıştık heralde dimi kıs ne zaman geldin senPatsy coşturmuşsun, topiği, şeytan tüyü var herhal sende :44:
kuzuu yaaa çok kötüyümmm anasını satıyımm bir insanın hergünmü başı ağrır yaaaaaaa
iştee biz buna ondan odun deimyoruz kuzumm gördün diim oraya buraya hep kara çalı gibi giriyorrr
seni kim anlamadıda üzdüüüü heee
oy oy oy bunu burda 2. kez duydum çok pis totoşummm tavan yaptıuçuyorummm biri beni sakın durdurmasınnnn
ÜMRANNNNNN DUY BAK DUYYYYYY KIZLAR NE DİYO KIYMETİM BİLİNİYORr
bak hele sen laflara bu günleri görceğime ölseydimde yaşamasaydımmmmm bu günlerede mi kaldımm bennn..iştee biz buna ondan odun deimyoruz kuzumm gördün diim oraya buraya hep kara çalı gibi giriyorrr
Aramıza yönetici gibi giren, kara çalıdan, tek gözüyle bakiii avatarından cadu...
e o kadannnnnnnnn çalıştık heralde dimi kıs ne zaman geldin sen