Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

benimm avatarımdaki resmi kendim yaptım kuzumm benn aşkımızı temsilennn gözüne çarpması ve unutmaman hoş gerçekten

kuzuu yaaa çok kötüyümmm anasını satıyımm bir insanın hergünmü başı ağrır yaaaaaaa

hosbuldukkkkkk daldım bıle
nedıyonuz bakalımmmm

Bi tek seni sevelim diye mi yapıyon bööle kız... Ben sana ilk görüşte aşk yaşadıydım zaten, unuttun mu, kalpleri görünce, korkudan :18:

iştee biz buna ondan odun deimyoruz kuzumm gördün diim oraya buraya hep kara çalı gibi giriyorrr

Kaç topik idare ediyonuz siz Biz kimseye odun demeyiz canım, sen hep buraya gel, hak ettiğin değeri gör artık

Bi tek seni sevelim diye mi yapıyon bööle kız... Ben sana ilk görüşte aşk yaşadıydım zaten, unuttun mu, kalpleri görünce, korkudan :18:
yok unutur muyum feriha onlar bizim aramıza girdi bizi ayırmaya çalıştı sende haklsın ama bitti ferha kavuştuk birbirimize

bende kafayı yedim ya
kuzuu yaaa çok kötüyümmm anasını satıyımm bir insanın hergünmü başı ağrır yaaaaaaa

kıyamam sana artık ağrı kesici yertiştiremiyoruz geçer inş. kuzum bi doktora git ya ihmal etme :26:

Kaç topik idare ediyonuz siz Biz kimseye odun demeyiz canım, sen hep buraya gel, hak ettiğin değeri gör artık

oy oy oy bunu burda 2. kez duydum çok pis totoşummm tavan yaptı uçuyorummm biri beni sakın durdurmasınnnn

ÜMRANNNNNN DUY BAK DUYYYYYY KIZLAR NE DİYO KIYMETİM BİLİNİYORr

bak yaz çiçeği yine gelmiş ya bu kız gelip kapıdan bakıp bakıp kaçıyo anlamadım valla

oy oy oy bunu burda 2. kez duydum çok pis totoşummm tavan yaptı uçuyorummm biri beni sakın durdurmasınnnn

ÜMRANNNNNN DUY BAK DUYYYYYY KIZLAR NE DİYO KIYMETİM BİLİNİYORr

ahaha yapmayın etmeyinnnn şunun totosunuuu kaldırmayınnnn valla hiç utanmazzz kafamıza tükürür heeeee merak etme kuzum onlarda anlıcakk ve bir iğneye bağlı olucak hayatınnn kuş bakışı çakılıcaksınnnn yereee

iştee biz buna ondan odun deimyoruz kuzumm gördün diim oraya buraya hep kara çalı gibi giriyorrr
bak hele sen laflara bu günleri görceğime ölseydimde yaşamasaydımmmmm bu günlerede mi kaldımm bennn..

titre ve kendine gel büşra daha gençsin ne ölmesi yaşa sen evlen çolua çocuğa karışşşş kızım saçmalama tövbe de
TÖVBE TÖVBE ALLAHIM BEN BU KIZA UYDUM SEN AFFET
Aramıza yönetici gibi giren, kara çalıdan, tek gözüyle bakiii avatarından cadu...

o BENİMDİR o BENİMMMMMMMM BENİMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…