Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yaşın ne önemii varrr söylee banaaa 37 yasındasınn benim annem 39 yasındaaa ben 20 yaşıma girdimm bazıları erken yaşasada bazı şeyleriii geç yaşayanları göz adı etmemek gerekkk gerçektennn içinnn ruhunnn genççç seninde karşına seni anlıycak seni sevecek ve işte bu diyeceğin biri çıkacakkk ben inanıyorummmmmmmmm

haklısın yani bakın ben kaç yaşındayım ama ruhum genç

yaşın ne önemii varrr söylee banaaa 37 yasındasınn benim annem 39 yasındaaa ben 20 yaşıma girdimm bazıları erken yaşasada bazı şeyleriii geç yaşayanları göz adı etmemek gerekkk gerçektennn içinnn ruhunnn genççç seninde karşına seni anlıycak seni sevecek ve işte bu diyeceğin biri çıkacakkk ben inanıyorummmmmmmmm
sağol canım temennilerine teşekkürler ama bi de gerçekler var o dediğin öyle olmuyor işte
bu arada ben iki dakika muhasebeye çıkıyorum dönücem dağılmayın yani

şimdi böylesine de "ya ben bu kadar zaman böyle biriylr nasıl olmuşta bu kadar samimi olmuşum"diye hayıflanıyor insan dimi:44:

evett töyle vallaahii kuzumm ben çok seçerim arkadaısmı herkesle arkadaş olsamda samimi olmammm iştee salaklık bende ama akıllandım artıkkkk :KK34:

sağol canım temennilerine teşekkürler ama bi de gerçekler var o dediğin öyle olmuyor işte
bu arada ben iki dakika muhasebeye çıkıyorum dönücem dağılmayın yani

rica ederimmm :KK16:
tamam tamam çabuk gell inannn tuvalete gitmedimm yaa çocuğum olmucakkk ahahah :KK52: bende fırsattan istifade bir gidip geliyimmmmmmmm

yok canım ya 40dan sonra zaman hızlı geçiyor sende doğal olarak genç kalmak istiyosun hayata daha sıkı sarılıyosun

şimdi biz asker yolu gözlüyoruz yaaa 429 gün beklemişimmm şöyle ddönüp bakıncaa geçmez dediğim bir buçuk sene geçmişş bitiyorr zaman her daim çabuk geçsede farkındalığımız demekki o zamanlar artıyorrr :KK31:

şimdi biz asker yolu gözlüyoruz yaaa 429 gün beklemişimmm şöyle ddönüp bakıncaa geçmez dediğim bir buçuk sene geçmişş bitiyorr zaman her daim çabuk geçsede farkındalığımız demekki o zamanlar artıyorrr :KK31:

Ben de şimdi çocuklar büyüse rahatça gezsem diyorum. Onlar büyüyünce bakalım tatile gidecek, eğlenecek halim kalacak mı :44: Beklemek yıpratıyor insanı...

Ben de şimdi çocuklar büyüse rahatça gezsem diyorum. Onlar büyüyünce bakalım tatile gidecek, eğlenecek halim kalacak mı :44: Beklemek yıpratıyor insanı...

aman be güzelim çocuklar büyüdüğünde başka dertleri çıkıyor anlıyacaüın evlenip çocuk yaptığında rhat bitiyor hergeçen sene hayat dahada zorlaşıyor amaaaaa gamsız vurdumduymazlar için hayat her dönemde aynı onlar için genç yaşlı farketmiyor

aman be güzelim çocuklar büyüdüğünde başka dertleri çıkıyor anlıyacaüın evlenip çocuk yaptığında rhat bitiyor hergeçen sene hayat dahada zorlaşıyor amaaaaa gamsız vurdumduymazlar için hayat her dönemde aynı onlar için genç yaşlı farketmiyor

Ben de biraz gamsız olmak istiyorum ama nasıl :44: 2 çocuğu olup insan nasıl gamsız olur, beni çocuk olayı bitiriyor, yoksa eşimi düşünüp stres yaptığım yok :KK9:

beklemekk zorr işş ama kötü düşünüppp moralimizii bozmayalımm bende bir an önce anne olmak istiyorumm kız çocuğum olsunn hatta ikizzzz adını alya mina kouyuyummm istiyorummm çok mu şey istiyorummmm:KK1::KK1:

Ben de biraz gamsız olmak istiyorum ama nasıl :44: 2 çocuğu olup insan nasıl gamsız olur, beni çocuk olayı bitiriyor, yoksa eşimi düşünüp stres yaptığım yok :KK9:

evet çocuklar zaten eşi kim düşünecek sıra gelmiyor onada zaten ben iki kız büyüttüm çokda vesveseli olduğundan kendimi mahvettim onları evlendirdim ama dert bitmedi

X