Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Hatırlama sennnn, böyle hatırlarım işte ben, 5 ha ....

Bazı avatarlar gözüme çarpıyordu, ordan hatırladım... 5 kısmını uydurdum...Ama biri var, o 5 vermişti, ukala yazılarını gördüm birkaç yerde, gıcığım ona :KK9:

benimm avatarımdaki resmi kendim yaptım kuzumm benn aşkımızı temsilennn :KK16: gözüne çarpması ve unutmaman hoş gerçekten

ayyy cadı dedi hoşuma gitti :KK70: samimiyet yakınlık gösterdi :KK52::KK52: çok hoşuma gitti :KK52::KK52: ama kandırmadım valla smnmr'yle yazıştığımız topikte odundum odunu yaptınız yönetici sizin yöneticiniz onların odunu kütüğüydü :KK70: :KK60:

bu kadar ilgi fazla geldi :KK52::KK76: anlıyorum ben seni bide yarın yanındayı heycan yapıyorsun bliyorum :KK70::KK52:

kuzuu yaaa çok kötüyümmm anasını satıyımm bir insanın hergünmü başı ağrır yaaaaaaa:KK50:

Bi tek seni sevelim diye mi yapıyon bööle kız... Ben sana ilk görüşte aşk yaşadıydım zaten, unuttun mu, kalpleri görünce, korkudan :18:

iştee biz buna ondan odun deimyoruz kuzumm gördün diim oraya buraya hep kara çalı gibi giriyorrr :KK52:

ayyy cadı dedi hoşuma gitti :KK70: samimiyet yakınlık gösterdi :KK52::KK52: çok hoşuma gitti :KK52::KK52: ama kandırmadım valla smnmr'yle yazıştığımız topikte odundum odunu yaptınız yönetici sizin yöneticiniz onların odunu kütüğüydü :KK70: :KK60:

bu kadar ilgi fazla geldi :KK52::KK76: anlıyorum ben seni bide yarın yanındayı heycan yapıyorsun bliyorum :KK70::KK52:

Kaç topik idare ediyonuz siz :nazar: Biz kimseye odun demeyiz canım, sen hep buraya gel, hak ettiğin değeri gör artık :KK49:

Bi tek seni sevelim diye mi yapıyon bööle kız... Ben sana ilk görüşte aşk yaşadıydım zaten, unuttun mu, kalpleri görünce, korkudan :18:
yok unutur muyum feriha onlar bizim aramıza girdi bizi ayırmaya çalıştı sende haklsın ama bitti ferha kavuştuk birbirimize :KK70: :KK52::KK52: :KK76:

bende kafayı yedim ya :KK53:
kuzuu yaaa çok kötüyümmm anasını satıyımm bir insanın hergünmü başı ağrır yaaaaaaa:KK50:

kıyamam sana artık ağrı kesici yertiştiremiyoruz :KK53: geçer inş. kuzum bi doktora git ya :KK20: ihmal etme :26:

Kaç topik idare ediyonuz siz :nazar: Biz kimseye odun demeyiz canım, sen hep buraya gel, hak ettiğin değeri gör artık :KK49:

oy oy oy bunu burda 2. kez duydum çok pis totoşummm tavan yaptı :KK52: :KK55: uçuyorummm biri beni sakın durdurmasınnnn :KK52::KK52::KK52:

ÜMRANNNNNN DUY BAK DUYYYYYY KIZLAR NE DİYO KIYMETİM BİLİNİYORr :KK16::KK16: :KK15::KK15::KK15: :KK55:

bak yaz çiçeği yine gelmiş ya bu kız gelip kapıdan bakıp bakıp kaçıyo anlamadım valla:KK9:

oy oy oy bunu burda 2. kez duydum çok pis totoşummm tavan yaptı :KK52: :KK55: uçuyorummm biri beni sakın durdurmasınnnn :KK52::KK52::KK52:

ÜMRANNNNNN DUY BAK DUYYYYYY KIZLAR NE DİYO KIYMETİM BİLİNİYORr :KK16::KK16: :KK15::KK15::KK15: :KK55:

ahaha:KK52: yapmayın etmeyinnnn şunun totosunuuu kaldırmayınnnn valla hiç utanmazzz kafamıza tükürür heeeee:KK53::KK53: merak etme kuzum onlarda anlıcakk ve bir iğneye bağlı olucak hayatınnn kuş bakışı çakılıcaksınnnn yereee :KK30::KK30:

iştee biz buna ondan odun deimyoruz kuzumm gördün diim oraya buraya hep kara çalı gibi giriyorrr :KK52:
bak hele sen laflara bu günleri görceğime ölseydimde yaşamasaydımmmmm bu günlerede mi kaldımm bennn..

:KK52::KK52: titre ve kendine gel büşra daha gençsin ne ölmesi yaşa sen evlen çolua çocuğa karışşşş kızım saçmalama tövbe de
TÖVBE TÖVBE ALLAHIM BEN BU KIZA UYDUM SEN AFFET :KK52::KK52: :KK60:
Aramıza yönetici gibi giren, kara çalıdan, tek gözüyle bakiii avatarından cadu...

:KK52::KK52::KK52::KK52: o BENİMDİR o BENİMMMMMMMM BENİMMMMMMM

X