Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Osman kim Senin yaş kaç, iş ne öğrenim artık

ben 20ye yeni girdim ufacık tekeciğimmm aöf 3. sınıftayım sosyoloji okuyorum anadolu lisesinde memurumm osman yollarını gözleriğim yarim oluyor 3 sene olcakk yarışmaya istanbuldan katılıyorum işte böyleeee

Kız napıyon... Vurun Kahpe ye misali... Yazıktır...

çok tükürdüm galiba kafana kuzummmmmmm zamanında sen verdin gazı şimdi milleti engelliyosun yapmayın etmeyin arkdaşlar inanmayın buna ben çok iyi tanırım bildiğiniz gibi değil yüz verdin deliye misali napıcağını ne dediğini bilmiyor

allahtan ufak tefek bişeysin heee kesin ufacıksınnn doğru söyle söyleseneeeee
Kız napıyon... Vurun Kahpe ye misali... Yazıktır...

vurmayın abla vurmayın valla ben bişe yyapmadım :26:

Ah yavrummmmm, Seni delirtmişler... Ben senin özünü gördüm...İyileştiricem seni, hiç merak etme. Hadi önce bi hamama gidek, günahlarından arındırak seni

özge özge bunlar öyle moralmanlar yerlerde durumundan anlamazlar sen gel beriye anlat bakem

hhahhahahha büşş yaaa seviyorumm senii uleynnnnnnnnnn

Ah yavrummmmm, Seni delirtmişler... Ben senin özünü gördüm...İyileştiricem seni, hiç merak etme. Hadi önce bi hamama gidek, günahlarından arındırak seni
hadi kalk gelll bul bi bahane birazcık heves biraz cesaret ilk günkü gibi duruyor hala ayy plak karıştı tamam abla gidekkkk görek naparsak yapak bitsin artık bu işkence
özge özge bunlar öyle moralmanlar yerlerde durumundan anlamazlar sen gel beriye anlat bakem

KİM BİZ Mİ benim kadar kimse anlamaz 2 yıl ayrı kaldım bide askerde çektim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…