Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

baktım ama buna dün bakmıştım yeni bişeyler var sandımdı valla güzel gözler erkek dedik lafı pardon gözü gediğine koydu

baktım ama buna dün bakmıştım yeni bişeyler var sandımdı valla güzel gözler erkek dedik lafı pardon gözü gediğine koydu

aha da böyle oluyo işte gelen gidiyor yazma özürlü kardeşim bu topiğe gelenler

ay ben de yeni ekledi sandimditarihe felan bakmadan.senin de 1.5 yasinda bebegin oldugu zaman gorceksin ozurluyu

yoooooo bakamadım dur bakıp geleyim hemen
hemen bak hemen yeni resim koydummmm
saka gi saka.naber datlum.napiyon?gec kaldin bu gun.yoneticinin albumune baktin mi?
yeni resim koydummm taze anne

bak ya bak ya yüzümü bile koydummm artık tek gözler yok sadece kız olduğumu bilin diye :26:

patsy tamam kiz bi daha yapmicam anladim senin kadir kiymetini.döööööööööööööööööööööööööööööööööönnnn

git gi sen.kusum sana:2:

taze anne bak senin için resimler koydum taze taze ama ben onu dert topikleri için dedim sizin için geçerli değilki siz geyik topiğisiniz ben o topikte gözümü açtım 4000 msjı orda yaptımmmm ondan kıyamıyorum orayı ilk göz ağrım ama buranında yeri ayrı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…