Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seni anlamadım şimdi bu ne idüğü belirsiz geri dönse kabul edicen mi sen onu????????????????????????????????????????????
hahahaha anladım ki ben ne dediğini fişinizi kesiyorum muhasebeye ödeme yapabilirsinizelifid Allah seni bildiği gibi yapsın yokken bi suçumuz yokken fişledin bizi şimdi karpuz kabuğu esprisi yapıcam o da olmayacak:44:
kim kim kim konusuyo ben mi valla ben daha yeni geldim topige :18:bu ikisi konusuyodur
evet cok mu belli oluyo
kim kim kim konusuyo ben mi valla ben daha yeni geldim topige :18:bu ikisi konusuyodur
hahah afiyet olsunn canımyemeğe çıkmalıyım dağılmayın dağıtmayayım
4 kalbi var kıdemli değilim diyo.. Rahat da konuşamicam şimdi, tehdit de ediyo baksana... Acaba yönetimle ilgili söylediklerimizi mi okudular. Gaydı bize.... :18:
O zaman Necesen Nerenin Azerisi, sööle... Azeriler beni sevmez bu arada
İki dakkada sattı yaaa Yakışıyor mu ay balam...
hahah afiyet olsunn canım
hahahah anlaşıldı geçmişi biraz okumam gerekicez iyi muhabbetler donmüştür iş yerinde sesli kahkaha attım herkez dönüp baktım kızım sen nesin öyle sevdim seniii rahat konuş kendin ol içindeki deliyi sal gitsin bende yarım akıllıyım ondan aklım çalışıyor arada deliler akıllılardan daha iyi düşünür bende öyleyim
yaxsiyam sen necesen?Azerbaycanin azerisiAzerbaycanda yasiyorum.niye sevmiyolar anlamadim
Gelin geldim onlara
sevdim seni seni kıdemli yapıcam adamım olcaksın anlaştık
evet site yönetimi erkekte ama ben bayanımmmmmmmmmm hemde sizin gibi kullanıcı profili olan biriyim yönetici değilim yaSamimi görünüp ağzımızdan laf almaya çalışıyo... Yemezlerrrrr Site yönetiminin erkek olduğunu öğrendik biz, hiiçç saklama
Ben arkadaşlarımı satmaaaammmmmm. Kaypak sandı beni yaaaa Hey Yarabimmmm.... Patsy de gitti. Eva ile Tatliş de yok... Azerim iki dakkada sattı. Lü lü lü lüüüüüüüüüüü ....
esin azeri mi?
Selam arkidişler nasılsınııızzz ben hala smyl yapamıyorummm
Selam arkidişler nasılsınııızzz ben hala smyl yapamıyorummm
Olmadığım belli olmuyor mu
kontrol panelinden secenekleri duzenle bolumunden mesaj editorunuzu standart editor toolbar yapin