Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

4 kalbi var kıdemli değilim diyo.. Rahat da konuşamicam şimdi, tehdit de ediyo baksana... Acaba yönetimle ilgili söylediklerimizi mi okudular. Gaydı bize.... :18:

elifid Allah seni bildiği gibi yapsın yokken bi suçumuz yokken fişledin bizi :KK53:şimdi karpuz kabuğu esprisi yapıcam o da olmayacak:44::KK50:
hahahaha anladım ki ben ne dediğini fişinizi kesiyorum muhasebeye ödeme yapabilirsiniz :KK76::KK52::KK53:
kim kim kim konusuyo ben mi valla ben daha yeni geldim topige :18:bu ikisi konusuyodur:nazar::KK1:

yok seni gözüm tuttu bunları alın içer sen yanımda dur azeriymişsin zaten senide kimlik kontrolünden geçircem kızlar ya bnde sizin gibiyim yapmayın ya :KK52::KK52::KK52::KK52: :KK53::KK53:

yemeğe çıkmalıyım dağılmayın dağıtmayayım:KK45:
hahah afiyet olsunn canım :KK56:
4 kalbi var kıdemli değilim diyo.. Rahat da konuşamicam şimdi, tehdit de ediyo baksana... Acaba yönetimle ilgili söylediklerimizi mi okudular. Gaydı bize.... :18:

hahahah anlaşıldı geçmişi biraz okumam gerekicez iyi muhabbetler donmüştür iş yerinde sesli kahkaha attım herkez dönüp baktım kızım sen nesin öyle sevdim seniii :KK52: :KK16: rahat konuş kendin ol içindeki deliyi sal gitsin bende yarım akıllıyım ondan aklım çalışıyor arada deliler akıllılardan daha iyi düşünür bende öyleyim :KK52::KK52::KK52:

hahah afiyet olsunn canım :KK56:

hahahah anlaşıldı geçmişi biraz okumam gerekicez iyi muhabbetler donmüştür iş yerinde sesli kahkaha attım herkez dönüp baktım kızım sen nesin öyle sevdim seniii :KK52: :KK16: rahat konuş kendin ol içindeki deliyi sal gitsin bende yarım akıllıyım ondan aklım çalışıyor arada deliler akıllılardan daha iyi düşünür bende öyleyim :KK52::KK52::KK52:

Samimi görünüp ağzımızdan laf almaya çalışıyo... Yemezlerrrrr :KK19: Site yönetiminin erkek olduğunu öğrendik biz, hiiçç saklama :KK19:

Samimi görünüp ağzımızdan laf almaya çalışıyo... Yemezlerrrrr :KK19: Site yönetiminin erkek olduğunu öğrendik biz, hiiçç saklama :KK19:
evet site yönetimi erkekte ama ben bayanımmmmmmmmmm :KK53: hemde sizin gibi kullanıcı profili olan biriyim yönetici değilim ya :KK52::KK52::KK52:
Ben arkadaşlarımı satmaaaammmmmm. Kaypak sandı beni yaaaa :KK19: Hey Yarabimmmm.... Patsy de gitti. Eva ile Tatliş de yok... Azerim iki dakkada sattı. Lü lü lü lüüüüüüüüüüü ....

ben satmam seni söz veryorum :KK23: :KK24: :KK53:

X