ya sen niye benimle konuşmuyosun kardeşim cıkscıks cıks:44:Ahhh erkekler, bir de mutlu etseler, tek bildikleri kendi nefisleri... Giden için kendini yıpratınca ne oluyor ki, inadına daha da güzelleşmek, daha da ortam yapmak lazım.Mutlaka da yeni biri....Çiviyi çivi söker, tecrubeyle sabittir
ya ne demek ne demek buyurbende aranıza katılabilir miyimmmmmisterseniz cvmide yazar yollarım size siz yeterki isteyin
aa bide şu bir kaç alıntıyı aynı anda nasıl yapıyosunuz bana da tarif edin
şimdi ah canım kıyamam diyicem yırtınacak oradan ACIMA BANA ACIMAAAAAA diye oh olsun desem harbi kıyamam nasıl diyim hele de bakem adamla niye atıştın kıss kullanabileceğin elindeki tek elemanı niye verimli kullanmıyosunda böyle şeyler yapıyosun sen küçüğün maması sana büyüğün dırdırını ona kakalasana ama beceriksizsin işte hep dırdır hepdırdır
bende aranıza katılabilir miyimmmmmisterseniz cvmide yazar yollarım size siz yeterki isteyin
Hoş geldiiiiiinnn.. Bu kıdemliler panik yapıyo bende :18:
yok canım kıdemli falan değilim proyum sadece bende siizn gibi sıradan üyeyim tek farkım bi kampayaya destek olmak amaçlı pro oldummm al benden sana bi çicek
yorumun altinda ALINTIYLA CEVAPLAYIN VE + isaresi var.mesela iki kisiden alinti alicaksan +isaresini tikliyon ikinci kisideyse ALINTIYLA CEVAPLAYI TIKLIYOSUN.uc kisiyse ilk ikisini + sondakinini ALINTIYLA yapcan.bilmem anlata bildim mi.bi yap bakiim
Ay çok teşekkür ederimYok sen kesin kıdemlisin ağzın laf yapıyo, kibarsın. (Bu işin sonu iyi değiil, kesin birimize takar, attırır siteden, 2 gündür kıdemliler geliyo, nooluyo, uyarı mı var anlamadım gitti :44: )
Pro ların 4 kalbi mi oluyo :44:
hıııııııımmmmmmmmmm e şimdi bikeremen enli bir kadın olarak benden çook daha iyi bildiğini tahmin ettiğim bişey varAnlatim, dışarı çıktık, dönerken pastaneden de bişeyler aldık. " Ay çok mutluyum hava aldım, sağol cici kocam" havalarındayım...Eve geldik, çay koydum, tabak hazırladım, eşimin yanına gittim.Arkadaşından bi dünya film almış, bilgisayara atacak.Başladı söylenmeye C sürücüsünü doldurma demedim mi, F ye niye atmıyosun bunları...( Bu arada F zaten dolu, kızdığı masaüstünde kızımın oyunları falan var, onlar yavaşlatıyormuş bilgisayarı.Aslında C dolu falan değil yani) Bu arada kendisi bu bilgisayara yılda 2 kez ancak bakar, laptobu kullanıyor işi olunca.Neyse söylenmesi kızmaya dönüştü.Alttan alayım, çay keyfimiz bölünmesin dedim.İyice coştu..
Sen misin coşan.Lafı oturttum, aldım pastamı, geçtim kızların odasına.Yüzüne de bakmadım, bakmam da.Tıpış tıpış gelecek, özrünü de diliyecek... Durum bu
Ay çok teşekkür ederimYok sen kesin kıdemlisin ağzın laf yapıyo, kibarsın. (Bu işin sonu iyi değiil, kesin birimize takar, attırır siteden, 2 gündür kıdemliler geliyo, nooluyo, uyarı mı var anlamadım gitti :44: )
hain domdomHoş geldiiiiiinnn.. Bu kıdemliler panik yapıyo bende :18:
ay oldum gulmekten
Hoş geldiiiiiinnn.. Bu kıdemliler panik yapıyo bende :18:
hahahahah attırırımmmm sizikötü şeyler mi konuşuyosunuz siz bakıyım ne yani kıdemlilerin ağzı mı laf yapıyo sadece isteyin iiçmdeki çılgın çocuğu çıkartıyım size 4 kalbim vardı zaten benimmm pro olurken
elifid Allah seni bildiği gibi yapsın yokken bi suçumuz yokken fişledin bizibende bendene konuşuyosunuz bakıyım siz burda gizli gizli kız bu kadar korktu gözleri ahanda böyle kesin kesin böyle bak
bende bendene konuşuyosunuz bakıyım siz burda gizli gizli kız bu kadar korktu gözleri ahanda böyle kesin kesin böyle bak