Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ya sen niye benimle konuşmuyosun kardeşim cıkscıks cıks:44:

aa bide şu bir kaç alıntıyı aynı anda nasıl yapıyosunuz bana da tarif edin

yorumun altinda ALINTIYLA CEVAPLAYIN VE + isaresi var.mesela iki kisiden alinti alicaksan +isaresini tikliyon ikinci kisideyse ALINTIYLA CEVAPLAYI TIKLIYOSUN.uc kisiyse ilk ikisini + sondakinini ALINTIYLA yapcan.bilmem anlata bildim mi.bi yap bakiim

Anlatim, dışarı çıktık, dönerken pastaneden de bişeyler aldık. " Ay çok mutluyum hava aldım, sağol cici kocam" havalarındayım...Eve geldik, çay koydum, tabak hazırladım, eşimin yanına gittim.Arkadaşından bi dünya film almış, bilgisayara atacak.Başladı söylenmeye C sürücüsünü doldurma demedim mi, F ye niye atmıyosun bunları...( Bu arada F zaten dolu, kızdığı masaüstünde kızımın oyunları falan var, onlar yavaşlatıyormuş bilgisayarı.Aslında C dolu falan değil yani) Bu arada kendisi bu bilgisayara yılda 2 kez ancak bakar, laptobu kullanıyor işi olunca.Neyse söylenmesi kızmaya dönüştü.Alttan alayım, çay keyfimiz bölünmesin dedim.İyice coştu..
Sen misin coşan.Lafı oturttum, aldım pastamı, geçtim kızların odasına.Yüzüne de bakmadım, bakmam da.Tıpış tıpış gelecek, özrünü de diliyecek... Durum bu

yok canım kıdemli falan değilim proyum sadece bende siizn gibi sıradan üyeyim tek farkım bi kampayaya destek olmak amaçlı pro oldummm al benden sana bi çicek

Ay çok teşekkür ederim Yok sen kesin kıdemlisin ağzın laf yapıyo, kibarsın. (Bu işin sonu iyi değiil, kesin birimize takar, attırır siteden, 2 gündür kıdemliler geliyo, nooluyo, uyarı mı var anlamadım gitti :44: )

Pro ların 4 kalbi mi oluyo :44:

yorumun altinda ALINTIYLA CEVAPLAYIN VE + isaresi var.mesela iki kisiden alinti alicaksan +isaresini tikliyon ikinci kisideyse ALINTIYLA CEVAPLAYI TIKLIYOSUN.uc kisiyse ilk ikisini + sondakinini ALINTIYLA yapcan.bilmem anlata bildim mi.bi yap bakiim

Azeri misin?

hıııııııımmmmmmmmmm e şimdi bikeremen enli bir kadın olarak benden çook daha iyi bildiğini tahmin ettiğim bişey var
erkek milleti için -seks-teknoloji-futbol bu üçlü sıralama kendi içinde değişse değişmeyen üç silahşörler biliyosun yani
sen buna dokunmuşsun diyicem ama zaten c sürücüsü boştu diyosun e bu demek oluyor ki bu adam zaten o bilgisayarı değiştirme niyetindeymiş ve fırsatını kolluyormuş ve erkeklerin isteklerini normal bi şekilde söylemediklerini de benden daha iyi biliyor olman lazım şeker şimdi bence o zaten kafada böyle bişey var itiraz edemeyesin diye erkekçe bi taktik sergilemeye çalışmış yani sanki gerçekten değiştirilmesi gerekiyormuş gibi

hahahahah attırırımmmm sizi kötü şeyler mi konuşuyosunuz siz bakıyım ne yani kıdemlilerin ağzı mı laf yapıyo sadece isteyin iiçmdeki çılgın çocuğu çıkartıyım size 4 kalbim vardı zaten benimmm pro olurken

Hoş geldiiiiiinnn.. Bu kıdemliler panik yapıyo bende :18:

bende bende ne konuşuyosunuz bakıyım siz burda gizli gizli kız bu kadar korktu gözleri ahanda böyle kesin kesin böyle bak
elifid Allah seni bildiği gibi yapsın yokken bi suçumuz yokken fişledin bizi şimdi karpuz kabuğu esprisi yapıcam o da olmayacak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…