Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Bella gittin mi, gitmedin mi, altta görünüyosun.Ay sakın Alacakaranlık aşıklarındanım deme, o da tutmasın...

işte böyle olur terkederseniz topiği ev sahibi bana kalır

eeeeeeee eva hanım nasılsınız efenim

elfidam her zamanki gibi formundasın kısss yeni arkadaslar hosgeldınız ben bu aralar baya yogunum, idare edin, ve burası free bı topıg rahatınıza bakın, evımde tartısmayın yeterlı..komsular rahatsız olmasın patsy cnm kusura bakma dün netım kesıldı cvp veremedım sana..sen su konuyu kısaca özet geç gerısını bana bırak hazır pek kimse yokken cvp verım kalabalık olunca karısıo hersey..

Son düzenleme:
Bilgilendirme geçim arada. Topiği Eva kurdu, ben sülük gibi yapıştım yakasına, sonra da Tatliş geldi, hakkaten de tatlı biri. Patsy de ne buldu bizde anlaöadım, yazıyor bıkmadan.Biz bu kadarız yani
eeee ne demişler hacı hacıyı mekke'de deli deliyi dakkada bulurmuş....

dinle diyicem ama valla özetin cılkı çıktı yemin ederim geriye dön bak her sayfada en bir kez benim konunun özeti var yani

pijamalarımı giydim elimde çayım oturuyorum vallaha siz napıyorsunuz?? ama çok kaynatmışsınız siz bensiz okuyamadım baktım baktım üşendim
hiiç bakma boşver bu arada kıskandım valla bu saate evde olmak oooooohhhhhhh gel keyfim gel kara bahtım kem talihim

pijamalarımı giydim elimde çayım oturuyorum vallaha siz napıyorsunuz?? ama çok kaynatmışsınız siz bensiz okuyamadım baktım baktım üşendim

ben azıcık göz attım ama baya konular karısık hemfikiriz zaten gelen konulara bakmak ıstemıosa dırek dalsın muhabbete

ben azıcık göz attım ama baya konular karısık hemfikiriz ... zaten gelen konulara bakmak ıstemıosa dırek dalsın muhabbete

bende baktım cnm , ama baya karısık oldugu için kafam karıstı gelen konuya bakmak ıstemıosa bakmasın, direk dalsın muhabbete lap top kafayı yedı çifter çifter gönderıyor

Son düzenleme:

bende baktım cnm , ama baya karısık oldugu için kafam karıstı gelen konuya bakmak ıstemıosa bakmasın, direk dalsın muhabbete

Son düzenleme:
cnm göz attım ama baya karısık hersey yaww hadı sen bı kere daha özet geç söz son özetın olceeeekkk kızzzzz
tamam şincik şöyle oluyor; ben daralıp bunalıp buralarda birilerini bulamadığım masamdan kalkamadığım ama patlamak üzere olduğum bi günümde hiçte tahmin etmediğim bi şekilde msn de birisi çıkıverdi öylesine adamın bi günahı yok ama ben patlıycam ya bi yere ben daraldım konuşmalıyım birileriyle ama öyle sevgili falan istemiyorum beni arkadaşça dinler misiniz dedim olur tabi sıkılmam dedi ben merhaba diyorsam merhaba diyor onun dışında hiiiç rahatsız etmiyor ama görmen lazım kibar centilmen ve nedense sonra farkettim tipim bişey gel gör ki ben böyle şeylerden anlamıyorum yani sevgili durumları falan e şimdi hem konuşmak istemiyorum hem bırakamıyorum hem bişey kaçar ağzımdan kek gibi kalırım diye korkuyorum of anlatırken bile daral bastı böyle yani:44:

bende baktım cnm , ama baya karısık oldugu için kafam karıstı gelen konuya bakmak ıstemıosa bakmasın, direk dalsın muhabbete lap top kafayı yedı çifter çifter gönderıyor
az önce benim 4 5 tane birden geldi lap topunda sorun yok sitede sorun var galiba eeeeee kaldıramadı bizim gibi hatunları tabi

madem hoşlandın muhabbeti devam ettir baya bı tanıyın birbirinizi...sonrası çorap söküğü gibi gelir benım anlamadıgım sey, hem ıstıyorsun, hem ıstemıyorsun...bu ne yaman çelişkidir zuzu senın başka bı korkun var bence??

Son düzenleme:

bence de kafanda ne var acaba patsy im ¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…