Bella gittin mi, gitmedin mi, altta görünüyosun.Ay sakın Alacakaranlık aşıklarındanım deme, o da tutmasın...
işte böyle olur terkederseniz topiği ev sahibi bana kalır
eeeeeeee eva hanım nasılsınız efenim
bu arada elifid kızıp tartaklamanın dışında bana yardım etmedi aç adamı tehdit et dedi ha bi de kendisi ifademi alacağını söyleyerek beni tehdit etti yani ev sahibi olarak bilmeniz gerekir diye düşünüyorum
eeee ne demişler hacı hacıyı mekke'de deli deliyi dakkada bulurmuş....Bilgilendirme geçim arada. Topiği Eva kurdu, ben sülük gibi yapıştım yakasına, sonra da Tatliş geldi, hakkaten de tatlı biri. Patsy de ne buldu bizde anlaöadım, yazıyor bıkmadan.Biz bu kadarız yani
hoşgeldin kısss nörüyon
dinle diyicem ama valla özetin cılkı çıktı yemin ederim geriye dön bak her sayfada en bir kez benim konunun özeti var yanielfidam her zamanki gibi formundasın kısssyeni arkadaslar hosgeldınız ben bu aralar baya yogunum, idare edin, ve burası free bı topıg rahatınıza bakın, evımde tartısmayın yeterlı..komsular rahatsız olmasın patsy cnm kusura bakma dün netım kesıldı cvp veremedım sana..sen su konuyu kısaca özet geç gerısını bana bırak
dinle diyicem ama valla özetin cılkı çıktı yemin ederim geriye dön bak her sayfada en bir kez benim konunun özeti var yani
hiiç bakma boşver bu arada kıskandım valla bu saate evde olmak oooooohhhhhhh gel keyfim gel kara bahtım kem talihimpijamalarımı giydim elimde çayım oturuyorum vallahasiz napıyorsunuz?? ama çok kaynatmışsınız siz bensiz okuyamadım baktım baktım üşendim
pijamalarımı giydim elimde çayım oturuyorum vallahasiz napıyorsunuz?? ama çok kaynatmışsınız siz bensiz okuyamadım baktım baktım üşendim
pijamalarımı giydim elimde çayım oturuyorum vallahasiz napıyorsunuz?? ama çok kaynatmışsınız siz bensiz okuyamadım baktım baktım üşendim
hiiç bakma boşver bu arada kıskandım valla bu saate evde olmak oooooohhhhhhh gel keyfim gel kara bahtım kem talihim
ben azıcık göz attım ama baya konular karısıkhemfikiriz zaten gelen konulara bakmak ıstemıosa dırek dalsın muhabbete
tamam şincik şöyle oluyor; ben daralıp bunalıp buralarda birilerini bulamadığım masamdan kalkamadığım ama patlamak üzere olduğum bi günümde hiçte tahmin etmediğim bi şekilde msn de birisi çıkıverdi öylesine adamın bi günahı yok ama ben patlıycam ya bi yere ben daraldım konuşmalıyım birileriyle ama öyle sevgili falan istemiyorum beni arkadaşça dinler misiniz dedim olur tabi sıkılmam dedi ben merhaba diyorsam merhaba diyor onun dışında hiiiç rahatsız etmiyor ama görmen lazım kibar centilmen ve nedense sonra farkettim tipim bişey gel gör ki ben böyle şeylerden anlamıyorum yani sevgili durumları falan e şimdi hem konuşmak istemiyorum hem bırakamıyorum hem bişey kaçar ağzımdan kek gibi kalırım diye korkuyorum of anlatırken bile daral bastı böyle yani:44:cnm göz attım ama baya karısık hersey yawwhadı sen bı kere daha özet geç söz son özetın olceeeekkk kızzzzz
az önce benim 4 5 tane birden geldi lap topunda sorun yok sitede sorun var galiba eeeeee kaldıramadı bizim gibi hatunları tabibende baktım cnm , ama baya karısık oldugu için kafam karıstıgelen konuya bakmak ıstemıosa bakmasın, direk dalsın muhabbete lap top kafayı yedı çifter çifter gönderıyor
tamam şincik şöyle oluyor; ben daralıp bunalıp buralarda birilerini bulamadığım masamdan kalkamadığım ama patlamak üzere olduğum bi günümde hiçte tahmin etmediğim bi şekilde msn de birisi çıkıverdi öylesine adamın bi günahı yok ama ben patlıycam ya bi yere ben daraldım konuşmalıyım birileriyle ama öyle sevgili falan istemiyorum beni arkadaşça dinler misiniz dedim olur tabi sıkılmam dedi ben merhaba diyorsam merhaba diyor onun dışında hiiiç rahatsız etmiyor ama görmen lazım kibar centilmen ve nedense sonra farkettim tipim bişey gel gör ki ben böyle şeylerden anlamıyorum yani sevgili durumları falan e şimdi hem konuşmak istemiyorum hem bırakamıyorum hem bişey kaçar ağzımdan kek gibi kalırım diye korkuyorum of anlatırken bile daral bastı böyle yani:44:
değil miiama sanki msn muhabbetindeyiz patsy nin yanlış mı anladım ki acaba ¿
madem hoşlandın muhabbeti devam ettirbaya bı tanıyın birbirinizi...sonrası çorap söküğü gibi gelir benım anlamadıgım sey, hem ıstıyorsun, hem ıstemıyorsun...bu ne yaman çelişkidir zuzu senın başka bı korkun var bence??
az önce benim 4 5 tane birden geldi lap topunda sorun yok sitede sorun var galiba eeeeee kaldıramadı bizim gibi hatunları tabi