Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Say say, tırsma de :18: Evli, 2 çocuklu, öğretmenim ( Cevabımı beğenir mi acabaaaa, kızarsa siteden kovabilir mi, yandık :18: )

hahah ikoncanmıyım neyim smyl mıydı neydi ayol şu oynaşanlar onları diyom yahuu

süpeersin elifidcim iki cocuk ve öğretmen olmak büyük başarı alkış smyl nasıl oluyosa ondan yaptım say :)))

hahah ikoncanmıyım neyim smyl mıydı neydi ayol şu oynaşanlar onları diyom yahuu

süpeersin elifidcim iki cocuk ve öğretmen olmak büyük başarı alkış smyl nasıl oluyosa ondan yaptım say :)))

Anladım... Az gerilerde Patsy e bir açıklama vardı buna ilgili ama... Eva gelsin, anlatır sana da. Senin iş ne?

Bella gittin mi, gitmedin mi, altta görünüyosun.Ay sakın Alacakaranlık aşıklarındanım deme, o da tutmasın...

Niye güldün anlamadım.Katibe ne iş yapar bilmiyorum dersem bana da gülmezsin umarım. Benim kızımda 24 ünde 4 olacak, aşığım ona...

Ya işte ne bilim mesleğimin adı komik geliyo banada Noterde çalışıyorum cnm.
Yarışmaya nerden katılıyorsun ben İstanbul Ya sen :)

sen abla de ama sohbet serbest

Ablacığım arada bir uğrar bizi şereflendirirsen seviniriz...illa ki senden nasipleneceğimiz birşeyler de olur, sohbetini esirgemezsen mutlu oluruz... Eşim işten geldi, o da öğretmen... Biraz onunla ilgilenmeliyim...
Saygılarımla....

bu arada elifid kızıp tartaklamanın dışında bana yardım etmedi aç adamı tehdit et dedi ha bi de kendisi ifademi alacağını söyleyerek beni tehdit etti yani ev sahibi olarak bilmeniz gerekir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…