evet kıdemliyim sizlerinde ablasıyım sanırım sizler öğrencimi çalışıyormu evlimi ama tısmak yok
Say say, tırsma de :18: Evli, 2 çocuklu, öğretmenim ( Cevabımı beğenir mi acabaaaa, kızarsa siteden kovabilir mi, yandık :18: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kıdemliyim sizlerinde ablasıyım sanırım sizler öğrencimi çalışıyormu evlimi ama tısmak yok
Say say, tırsma de :18: Evli, 2 çocuklu, öğretmenim ( Cevabımı beğenir mi acabaaaa, kızarsa siteden kovabilir mi, yandık :18: )
hiç kimse kimseyi kovmaz rahat ol benim kızımda öğretmen ne güzel
hahah ikoncanmıyım neyim smyl mıydı neydi ayol şu oynaşanlar onları diyom yahuu
süpeersin elifidcim iki cocuk ve öğretmen olmak büyük başarı alkış smyl nasıl oluyosa ondan yaptım say :)))
kızlar rahat olun yaşımın önemi varmı ben size ayak uydururum
Anladım... Az gerilerde Patsy e bir açıklama vardı buna ilgili ama... Eva gelsin, anlatır sana da. Senin iş ne?
Wayyyyy, sen kaşındın, abla da dimem haberin ossun o zaman...Bak sonra kızmak yok
sen abla de ama sohbet serbest
zuhahaha katibeyimm :))) ve 4 buçuk yaşında bir prensesin annesiyim :)
Niye güldün anlamadım.Katibe ne iş yapar bilmiyorum dersem bana da gülmezsin umarım. Benim kızımda 24 ünde 4 olacak, aşığım ona...
sen abla de ama sohbet serbest
Ya işte ne bilim mesleğimin adı komik geliyo banada Noterde çalışıyorum cnm.
Yarışmaya nerden katılıyorsun ben İstanbul Ya sen :)
Yok canım ya, nesi komik, dalga geçen mi var yoksa .Samsun dayım ben... Çıkmam lazım, eşim geldi, görüşürüz umarım.
konunun bir yerinde beni de hatırlamış olman ne güzel bu arada hemen dağılmışsınız ne oldunuz anlamadım ki:26:Anladım... Az gerilerde Patsy e bir açıklama vardı buna ilgili ama... Eva gelsin, anlatır sana da. Senin iş ne?