Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

hadiiiiiiiii buyur buradan yak al işte gördün mü böyle kafam yani sizin ki bile toplu haldeyken karışıyorsa ben tek başıma ne yapayım:44:

cnm onu zaman gösterecek..sen konusma biçimine bak, anlarsın bırazcık ordan amacını...bu arada benımkı bıraz femıstce bı düşünce bu düşünce her zaman doğru insanı bulmak için işe yarar delüüüü düşünce konusunda saf olma...ay yazık adama, ne iyi bi adam vs vss gibi seyler düşünme..

Son düzenleme:
ha böyle söyleyince kurtulmuş oluyosun yani çözdün "kendisi anlar" kendi başıma bi halt edebilseydim ederdim heralde

iyide cnm biz adamın ne şekılde konustugunu bılmıyoz ki,, sen bılıosun...konusma bçimini ben görsem hemen anlardım..bı analız cıkarırdım..sonucta hepsı aynı

Son düzenleme:
bak şimdi netleştirelim alayım fikirleri
1- ben merhaba demeden bu adam bana dönmüyor
soru :her seferinde döneyim mi yoksa çooooooooookkkkkkk uzun zamanda olsa bekleyeyim mi çünkü 3 gün konuşmadım 3 gün dönmedi:44:
2- tavrı hep aynı; hep dinlemede rahatlatmak için insani yorumlar
soru:ben sorunca kendisi hakkında konuşuyor sorayım mı yoksa hiç ilgilenmiyorum beni dinlemeni istedim öyle devam ediyoruz da mı kalayım :44:
devamı gelecek

bence önce çok ilgilen ilgilen ona soru sor sürekli filan konuştur artık 1 hafta 15 gün sen karar ver ne kadar yapacağına ,ama çok da başını şişirmeden dozunda.. sonrasında işte hiç ilk önce selam yazma bırak o sorgulasın nolduki diye o yazar gibi gelior bana olur mu ki acaba bir dene istersen

iyide cnm biz adamın ne şekılde konustugunu bılmıyoz ki,, sen bılıosun...konusma bçimini ben görsem hemen anlardım..bı analız cıkarırdım..sonucta hepsı aynı
çok yoğun bi şekilde çalışıyor tipi: resimleri var uzun boylu fit kafa tamamen kel ( işte tipim olan kısmı burası) çok kibar mesela hiç kısaltma falan kullanmadan yazıyor bi keresinde laf arasında bi konuyla ilgili yorum yaparken kabalıktan hazzetmediğini söyledi kaba konuşmalara benzetmelere sinir olduğunu söyledi( ki tipim olması için 2. önemli mevzuda bu)
Sorun.bunlar acaba doğru mu yalanı farkederim genellikle ( iş tecrübesi sayesinde) yalan söylemiyor gibi geliyor ama gerçekten söylemiiyor mu yoksa ilgimden dolayı zihnim beni mi yanıltıyor
işte karmaşa:44:

facebook u yok mu bu adamın?? oradan baksana bir de belki açık profil falandır

yok yahu o kadar da saf değiliz şu an netliğimi kaybettiğim için bu durumdayım başkasının ki olsa şıp diye anlarım

facebook u yok mu bu adamın?? oradan baksana bir de belki açık profil falandır
baktım bana söyledikleri var işte zaten fazla bişey yok ama sanki yalan söyleyen face sahte düzenleyemez yani bi de o var yav ben iyice karıştım yok bırakayım gitsin yahu bu neymiş böyle valla ben rahatmışım ki yıllarca

insanların yüzüne bakmadan, veya onları tanımadan ...yalanı anlayamassın cnm bu arada net gıttı...bırazdan cıkıom ıns gece olursan devam edrız

insanların yüzüne bakmadan, veya onları tanımadan ...yalanı anlayamassın cnm bu arada net gıttı...bırazdan cıkıom ıns gece olursan devam edrız
tatlım maaalesef ben gece olamıyorum 8 de evime gidiyorum zaten bide netim yok benim evde almadım yarın görüşürüz :114:

bu arada gece buluşanlara sesleniyorum yorumları yazıp bırakın ben sabah okurum sabah yazamazsınız o saatlerde bi güzel uyuduğunuz için

Bu Patsy yedi bitirdi beni, bu kız var ya, biz ne dersek diyelim bildiğini okuyacak... Laftan anladığı yok yahu. En ahlaklı ve en taktikçi aklı verdim beğenmiyo

Topiğin sahibi de oyun oynasın başka tarafta...Hayret bişi yaaaa.... Saldın iyice bizi, nooooooluyo yaaaa, delürttün iiice
Şimdiden sanatçı kaprisi...Töbe Yarabbi, çekicemiz var...Son çıkcak illa...Kızım sahne değil bura, kimse de şarkı söyleyemii....
Alkış mı istiyo acabaaaaaa

Ben kimle dertleşicem şimdi Saygıdeğer eşimlen kavga ettim ben de.Evde bir dizüstü, bir masaütü bilgisayar var.Neymiş masaüstü bilgisayarda C sürücüsü neden bu kadar yüklüymüş, 3. bilgisayarı alacakmış , delürdümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…