Ama ya kafasına uygun biriyse ¿ astık gitti adamı
hadiiiiiiiii buyur buradan yak al işte gördün mü böyle kafam yani sizin ki bile toplu haldeyken karışıyorsa ben tek başıma ne yapayım:44:Ama ya kafasına uygun biriyse ¿ astık gitti adamı
hadiiiiiiiii buyur buradan yak al işte gördün mü böyle kafam yani sizin ki bile toplu haldeyken karışıyorsa ben tek başıma ne yapayım:44:
ha böyle söyleyince kurtulmuş oluyosun yani çözdün "kendisi anlar" kendi başıma bi halt edebilseydim ederdim heraldezaten o kadarın ona kalmıssonucta o konusuyor adamla...o kadarını anlar zaten
ha böyle söyleyince kurtulmuş oluyosun yani çözdün "kendisi anlar" kendi başıma bi halt edebilseydim ederdim heralde
bak şimdi netleştirelim alayım fikirlericnm onu zaman gösterecek..sen konusma biçimine bak, anlarsın bırazcık ordan amacını...bu arada benımkı bıraz femıstce bı düşüncebu düşünce her zaman doğru insanı bulmak için işe yarar delüüüü
bak şimdi netleştirelim alayım fikirleri
1- ben merhaba demeden bu adam bana dönmüyor
soru :her seferinde döneyim mi yoksa çooooooooookkkkkkk uzun zamanda olsa bekleyeyim mi çünkü 3 gün konuşmadım 3 gün dönmedi:44:
2- tavrı hep aynı; hep dinlemede rahatlatmak için insani yorumlar
soru:ben sorunca kendisi hakkında konuşuyor sorayım mı yoksa hiç ilgilenmiyorum beni dinlemeni istedim öyle devam ediyoruz da mı kalayım :44:
devamı gelecek
çok yoğun bi şekilde çalışıyor tipi: resimleri var uzun boylu fit kafa tamamen kel ( işte tipim olan kısmı burasıiyide cnm biz adamın ne şekılde konustugunu bılmıyoz ki,, sen bılıosun...konusma bçiminiben görsem hemen anlardım..bı analız cıkarırdım..sonucta hepsı aynı
çok yoğun bi şekilde çalışıyor tipi: resimleri var uzun boylu fit kafa tamamen kel ( işte tipim olan kısmı burası) çok kibar mesela hiç kısaltma falan kullanmadan yazıyor bi keresinde laf arasında bi konuyla ilgili yorum yaparken kabalıktan hazzetmediğini söyledi kaba konuşmalara benzetmelere sinir olduğunu söyledi( ki tipim olması için 2. önemli mevzuda bu)
Sorun.bunlar acaba doğru mu yalanı farkederim genellikle ( iş tecrübesi sayesinde) yalan söylemiyor gibi geliyor ama gerçekten söylemiiyor mu yoksa ilgimden dolayı zihnim beni mi yanıltıyor
işte karmaşa:44:
yok yahu o kadar da saf değiliz şu an netliğimi kaybettiğim için bu durumdayım başkasının ki olsa şıp diye anlarımcnm onu zaman gösterecek..sen konusma biçimine bak, anlarsın bırazcık ordan amacını...bu arada benımkı bıraz femıstce bı düşüncebu düşünce her zaman doğru insanı bulmak için işe yarar delüüüü düşünce konusunda saf olma...ay yazık adama, ne iyi bi adam vs vss gibi seyler düşünme..
baktım bana söyledikleri var işte zaten fazla bişey yok ama sanki yalan söyleyen face sahte düzenleyemez yani bi de o var yav ben iyice karıştım yok bırakayım gitsin yahu bu neymişfacebook u yok mu bu adamın?? oradan baksana bir de belki açık profil falandır
insanların yüzüne bakmadan, veya onları tanımadan ...yalanı anlayamassın cnmçok yoğun bi şekilde çalışıyor tipi: resimleri var uzun boylu fit kafa tamamen kel ( işte tipim olan kısmı burası) çok kibar mesela hiç kısaltma falan kullanmadan yazıyor bi keresinde laf arasında bi konuyla ilgili yorum yaparken kabalıktan hazzetmediğini söyledi kaba konuşmalara benzetmelere sinir olduğunu söyledi( ki tipim olması için 2. önemli mevzuda bu)
Sorun.bunlar acaba doğru mu yalanı farkederim genellikle ( iş tecrübesi sayesinde) yalan söylemiyor gibi geliyor ama gerçekten söylemiiyor mu yoksa ilgimden dolayı zihnim beni mi yanıltıyor
işte karmaşa:44:
tatlım maaalesef ben gece olamıyorum 8 de evime gidiyorum zaten bide netim yok benim evde almadım yarın görüşürüz :114:insanların yüzüne bakmadan, veya onları tanımadan ...yalanı anlayamassın cnmbu arada net gıttı...bırazdan cıkıom ıns gece olursan devam edrız