Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

adam dürüst sevgilin var mı dedim valla bir dargın bir barışık öyle yuvarlanıp giden bir sevgilim var dedi şimdi saklasa yok deseydi daha mı iyiydi daha mı kötü ya ne korkusu bu arada söyle de bende bileyim da:44:

bence dürüst olması daha iyi, öyle netten kız bulurum bilmemne havasında değil yani..neyse o dürüst bu iyi bir şey

güya dürüst erkek ayaklarıyla seni etkilemeye calısıyor...cnm bence vaz geç..madem öyle veya böyle , bi şekılde sevgılısı var....yarın öbür gün başkalarıyla tanıstıgı zaman senin için de başkalarına aynı şeyi der ....en uyuz oldum erkek tipi, karmasık ilişkisi oldugunu söyleyen... etkılemek için ..

Son düzenleme:
yahu bişey yok ki boş vereyim ben kendi kendime öyle işte ...... şimdi de kafa mı dağıtmaya çalışıyorum işte yoksa onun bişey söylediği istediği falan yok yani

hiç bu açıdan düşünmemiştim :44:

iyide cnm biz senın nıyetını bılmezsek nasıl yardımcı oluruz
elifid bana diyor ki adama deki ben konuşalım dedim ama sevgilin var senin beni dinlediğin zamanlar için teşekkür ederim de bırak eğer senin düşündüğün gibi düşünüyorsa önce sen bilirsin der sonra döner şimdi biriniz diyor hepten boşver biriniz diyor korkuyosun dağılın ülen

yahu bişey yok ki boş vereyim ben kendi kendime öyle işte ...... şimdi de kafa mı dağıtmaya çalışıyorum işte yoksa onun bişey söylediği istediği falan yok yani

madem bişi yok, nıye kafanı dagıtmak ıstıyorsun, bence hoşlandın sen ondan... hadı hadıııı yeme bizi

iyice kafanı karıştırdık yaani.. bence elifid dediğini bir dene olmadı salla gitsin boşver

iyice kafanı karıştırdık yaani.. bence elifid dediğini bir dene olmadı salla gitsin boşver

cnm zaten bazı erkekler kız tavlama sanatını iyi bilir....bence sadece muhabbet etmek ıstıyorsa etsın arkadasça, ama bı muddet sonra buluşmak ısterse o zaman anlasın ...ve ipini çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…