adam dürüst sevgilin var mı dedim valla bir dargın bir barışık öyle yuvarlanıp giden bir sevgilim var dedi şimdi saklasa yok deseydi daha mı iyiydi daha mı kötü ya ne korkusu bu arada söyle de bende bileyim da:44:madem hoşlandın muhabbeti devam ettirbaya bı tanıyın birbirinizi...sonrası çorap söküğü gibi gelir benım anlamadıgım sey, hem ıstıyorsun, hem ıstemıyorsun...bu ne yaman çelişkidir zuzu senın başka bı korkun var bence??
ya ne var işte of ben bilmiyorum ki bilsem niye size sorayım bak az kurdum vardı bir iki tane daha kattınız aralarına ha :44:bence de kafanda ne var acaba patsy im ¿
adam dürüst sevgilin var mı dedim valla bir dargın bir barışık öyle yuvarlanıp giden bir sevgilim var dedi şimdi saklasa yok deseydi daha mı iyiydi daha mı kötü ya ne korkusu bu arada söyle de bende bileyim da:44:
adam dürüst sevgilin var mı dedim valla bir dargın bir barışık öyle yuvarlanıp giden bir sevgilim var dedi şimdi saklasa yok deseydi daha mı iyiydi daha mı kötü ya ne korkusu bu arada söyle de bende bileyim da:44:
ya ne var işte of ben bilmiyorum ki bilsem niye size sorayım bak az kurdum vardı bir iki tane daha kattınız aralarına ha :44:
yahu bişey yok ki boş vereyim ben kendi kendime öyle işte ...... şimdi de kafa mı dağıtmaya çalışıyorum işte yoksa onun bişey söylediği istediği falan yok yanigüya dürüst erkek ayaklarıyla seni etkilemeye calısıyor...cnm bence vaz geç..madem öyle veya böyle , bi şekılde sevgılısı var....yarın öbür gün başkalarıyla tanıstıgı zaman senin için de başkalarına aynı şeyi der ....en uyuz oldum erkek tipi, karmasık ilişkisi oldugunu söyleyen...etkılemek için ..
güya dürüst erkek ayaklarıyla seni etkilemeye calısıyor...cnm bence vaz geç..madem öyle veya böyle , bi şekılde sevgılısı var....yarın öbür gün başkalarıyla tanıstıgı zaman senin için de başkalarına aynı şeyi der ....en uyuz oldum erkek tipi, karmasık ilişkisi oldugunu söyleyen...etkılemek için ..
hiç bu açıdan düşünmemiştim :44:
elifid bana diyor ki adama deki ben konuşalım dedim ama sevgilin var senin beni dinlediğin zamanlar için teşekkür ederim de bırak eğer senin düşündüğün gibi düşünüyorsa önce sen bilirsin der sonra döner şimdi biriniz diyor hepten boşver biriniz diyor korkuyosun dağılın üleniyide cnm biz senın nıyetını bılmezsek nasıl yardımcı oluruz
yahu bişey yok ki boş vereyim ben kendi kendime öyle işte ...... şimdi de kafa mı dağıtmaya çalışıyorum işte yoksa onun bişey söylediği istediği falan yok yani
cnm benım...erkek mıletının klasık lafları vardır; evliyim ama ayrılcaz... sevgılım var ama; karmasıgız.. blaaaa blaaa blaaaaa
elifid bana diyor ki adama deki ben konuşalım dedim ama sevgilin var senin beni dinlediğin zamanlar için teşekkür ederim de bırak eğer senin düşündüğün gibi düşünüyorsa önce sen bilirsin der sonra döner şimdi biriniz diyor hepten boşver biriniz diyor korkuyosun dağılın ülen
merhabaaaa kızlar :) yeniyim bnde arkadas arıyorum:)
iyice kafanı karıştırdık yaani.. bence elifid dediğini bir dene olmadı salla gitsin boşver
aynen özellikle blaablablabala bölümü yanicnm benım...erkek mıletının klasık lafları vardır; evliyim ama ayrılcaz... sevgılım var ama; karmasıgız.. blaaaa blaaa blaaaaa
cnm zaten bazı erkekler kız tavlama sanatını iyi bilir....bence sadece muhabbet etmek ıstıyorsa etsın arkadasça, ama bı muddet sonra buluşmak ısterse o zaman anlasın ...ve ipini çeksin
merhabaaaa kızlar :) yeniyim bnde arkadas arıyorum:)
of of EVEEEEEEEEETTTTTTTTTTT HOŞLANDIMMMMMMM ama hoşlanmam doğru değil işte bu yüzden kafayı dağıtmalıyım yamadem bişi yok, nıye kafanı dagıtmak ıstıyorsun, bence hoşlandın sen ondan...hadı hadıııı yeme bizi