Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Karar senin ama böyle bu işin sana faydası yok, dediğimi yap sen... Bir faaliyete yazılsan haftasonu için... Yeni birileriyle tanışırsın... Bak bunu da düşün, hemen hayır deme..
faydası yok Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu burada "fayda"dan kasıt galiba açıkça "sen bu şekilde kimseyi bulamazsın" dimi

ayrıca bişey var ben yeni üye olduğum gariban zamanlarımda siteye girip böyle muhabbetleri okuduğumda ne de güzel yazışıyolar diye imrenir bakar bakar çıkardım sanki oradakiler hep birbirini tanıyor da ben garip mişim gibi işte şimdi öyle benim gibi okuyan varsa diye herkese elimi uzatıyorum ama sen bir huysuzluk bir huysuzluk kıskanıyor musun beniiiiiii

Çok hoşsun ben de ilk üye olduğumda çekinirdim yazmaya ya cevap vermezlerse diye çok komikmişim cidden

Çok hoşsun ben de ilk üye olduğumda çekinirdim yazmaya ya cevap vermezlerse diye çok komikmişim cidden
e öyle değilmi ama millet birbiriyle kırk yıllık gibi konuşuyor bakıyorsun nereden girsem ben şimdi diye tabiiiiii sonra anlıyorsun ki hepsi en az benim kadar çatlak nereden istersen oradan dal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…