Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Selam arkadaşlar madem geyik yapıcaz, ölesine bi konu açmakta fayda var
ben derimki herkez saç rengini saç şeklini ve kendinde beğenmediklerini yazalım ve detayları konuşalım :KK66:

şimdi bir soru kızlar...sabah işe gelirken eşim beni çok kırdı,gün içerisinde birkaç kez aradı açmadım tlfnu.akşam eve gidince neapiyim kızlar hıa neapiyim?

Abooo... Ben alışlkın değilim bu kalabalığa... Herkese nası laf yetiştiriliyo bilmiyom valla...

Abooo... Ben alışlkın değilim bu kalabalığa... Herkese nası laf yetiştiriliyo bilmiyom valla...
kimse kimseye laf yetiştirmesin önce bana cevap verin ben şu adama bu gün içinde yazayım mı yoksa o dönünceye kadar bekleyeyim mi?:44:

Selam arkadaşlar madem geyik yapıcaz, ölesine bi konu açmakta fayda var
ben derimki herkez saç rengini saç şeklini ve kendinde beğenmediklerini yazalım ve detayları konuşalım :KK66:

Dur kız yavaş... Kendinde beğenmedikleri kısmı bende bitmezzzzzzzzz.

saçım bakır dore, şekli şu önü uzun arkası kısa ondan adını unuttum...

şimdi bir soru kızlar...sabah işe gelirken eşim beni çok kırdı,gün içerisinde birkaç kez aradı açmadım tlfnu.akşam eve gidince neapiyim kızlar hıa neapiyim?

Hiiiiiiiiççççç tarına bakma...Gelsin bi canım cicim yapsın, uğraşsın azıcık.Nazlı konuş, kırdın beni diyerek, çok da uzatma ki bıkıp gitmesin...

Dur kız yavaş... Kendinde beğenmedikleri kısmı bende bitmezzzzzzzzz.

saçım bakır dore, şekli şu önü uzun arkası kısa ondan adını unuttum...

Fiziksel özelliklerimden beğenmediklerimi yaz yaz bitmez ama kişilik olarak en ufak bir zorlukta pes ediyorum işte onu hiç sevmiyorum :KK4: Çok duygusalım bir de o yüzden bazen mantıklı davranamıyorum. :KK22:

X