Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal ama, bir de okuyunca sanıyor ki insan hararetli bir sohbet var, aman bölmim...
merhaba kızlar,ben de yeniyim.umarım hep birlikte hoşça vakit geçiririz
tabi ne demek anlat bakalım yenimerhaba kızlar,ben de yeniyim.umarım hep birlikte hoşça vakit geçiririz
konu var şeker bana yardım ediliyor ama elifid kafamı bulandırıyor sabahtan beriHadi konu açın sohbet edelim Bence bu topic hareketlenecek birazdan
kırdığı konuya bakarşimdi bir soru kızlar...sabah işe gelirken eşim beni çok kırdı,gün içerisinde birkaç kez aradı açmadım tlfnu.akşam eve gidince neapiyim kızlar hıa neapiyim?
Konu konuyu açaaar :)
kırdığı konuya bakar
kimse kimseye laf yetiştirmesin önce bana cevap verin ben şu adama bu gün içinde yazayım mı yoksa o dönünceye kadar bekleyeyim mi?:44:Abooo... Ben alışlkın değilim bu kalabalığa... Herkese nası laf yetiştiriliyo bilmiyom valla...
Selam arkadaşlar madem geyik yapıcaz, ölesine bi konu açmakta fayda var
ben derimki herkez saç rengini saç şeklini ve kendinde beğenmediklerini yazalım ve detayları konuşalım
niye işte akşamdan kalan bişey mi var arabaya binmeden önce bişey mi oldu niyesini öğrenelimkiönce beni işe bırakır her sabah.bu sabah nerdeyse attı arabadan kısacası çok kaba davrandı
şimdi bir soru kızlar...sabah işe gelirken eşim beni çok kırdı,gün içerisinde birkaç kez aradı açmadım tlfnu.akşam eve gidince neapiyim kızlar hıa neapiyim?
Tam 8 üyeyiz
Dur kız yavaş... Kendinde beğenmedikleri kısmı bende bitmezzzzzzzzz.
saçım bakır dore, şekli şu önü uzun arkası kısa ondan adını unuttum...