hayır iki gündür ben hiç yazmadım o da dönmedi
of bitsin zaten gelemem ben böyle şeylere alışmamışım :26:
ay kıyamam ya nasıl da yardıma ihtiyacın vardır şimdi senin biri yemek hazır dese bi baksan mutfak toplanmış sen büyüğü bana yönlendir ne istiyorsan ben cevap bulurum sana bu arada kaç yaşında bebişlerin
bak işte bunlara hiç gerek yok kiarayan bulurmuş, helal sana, geldim topiğime...
Şimdi bu konular hassas malum... Bana göre kız arkadaşı olan biri ile yazışmak doğru değil.Ayrıldıkları zamana bişi dimem
Sen bu kişiye, kız arkadaşıyla görüşmeye başladığı için artık yazışmanızın uygun olmadığını söyle.Sana bugüne kadar ayırdığı zamanlar için teşekkür et.Daha yazmıyorum diye de kestirip atma... Bu delikanlı eğer ki senden zamane tabiriyle bir elektrik almışsa, sevgilisinden ayrılırsa, bikmışsın o sana msn den Merhaba diyor. Bu "Merhaba" kuru bir merhaba olmayacaktır, hiçbir erkek bir kızla boşuna laflamaz canım.Sonrası nasip...
bak işte bunlara hiç gerek yok ki
şimdi biz konuşalım daraldım dedim tamam dedi ben merhaba demeden hiç beni rahatsız etmedi bütün yorumları çok kibar ayrıca iki gün önce şu an hiç müsait değilim sonra görüşsek olur mu dedi tamam dedi işte bu da son ben iki gündür yazmıyorum o da yazmadı ben merhaba dersem efendim der yoksa böyle duruyor anladın mı işte bende yazmıyorum artık :44:şimdi bu duruma bir yorum yap bakalım
sana acımak dur bi bakalım aşkısı sevgilisi olan sensin yalnızlıktan tanımadığı bir adama bile neredeyse saracak olan ben bebişleri olan sensin, artık 37 olup bu fırsatı neredeyse kaçırmış olan ben, evin keyfini çıkaran sensin sabah 6 da çıkıp akşam 8 de dönüp ancak yemek yiyip uyuyabilen ben doğru sen acınacak durumdasın ben de tam sana acıyacak durumda ne acıycam kıyamam dedimAcıma bana...Bana acıma... Bunalar altından kalkamadığım işler değil, sadece ruh biraz delü olunca, hep aynı şeyler beni boğuyor.ama geçecek...
ha diyosun ki istemem yan cebime koy diyeyim:44:Yorum iste yeter ki... Sen istemişsin, yazışmak... Adam minnetsizi oynayacak tabi....Yazmazsan yazmaz, ama tahmin eder ki bu kız dayanamayıp er geç yazacaaaaaaaak.
O yüzden de diyorum ki güzelce noktayı koy.Güzel koy ki anlasın.Sevgili durumundan ötürü böyle yaptığını ve aslında nasıl düşündüğünü. Her zaman her şeyi dillendirmeye gerek yoktur canım.O bir erkek, emin ol anlayacaktır.
sana acımak dur bi bakalım aşkısı sevgilisi olan sensin yalnızlıktan tanımadığı bir adama bile neredeyse saracak olan ben bebişleri olan sensin, artık 37 olup bu fırsatı neredeyse kaçırmış olan ben, evin keyfini çıkaran sensin sabah 6 da çıkıp akşam 8 de dönüp ancak yemek yiyip uyuyabilen ben doğru sen acınacak durumdasın ben de tam sana acıyacak durumda ne acıycam kıyamam dedim
haydi sor sor sorKalbime kalbime saplama sözlerini... Anlıyorum ben seni.Yoksa ne diye geyik topiğinde sana cevap vermeye kafa patlatayım... Hem daha dur, diyeceklerim, soracaklarım var...
ha diyosun ki istemem yan cebime koy diyeyim:44:
ne oldu soracaklarını mı unuttun yoksa bebişin mi ağladı
iyi de işte ben anlasın istemiyorum zaten anlamasın diye tekrar yazamıyorum ya bak mesela şu an açık msn i merhaba desem hemen döner ama ben demiyorum diye o da bişey yazmıyor yazsam anlayacvak belki de bensiz yapamıyor falan diye düşünecek istemiyorum işte bişey anlasın ben öyle kendi kendime dedimSen benim dediğim gibi yaparsan, anlayacaktır sende bir kıvılcım olduğunu. Sen dediklerimi anladın mı bu arada.
ya arkadaşım yazsana sende bi şeyler bu kızlar böyle konuşmazsan almıyolar aralarına
e süper işe en azında destek kuvvet var yani delirsende sorun yokannem arada, benim büyük orda 2 gündür.Baktı bana gelmişler, istediğin var mı diyor
ne kadan da kötü niyetlisin bir insasn kazanmaya çalışıyorum şurada yok annene söyle gelip küçüğüde alsın biraz sonra sevdiceğine söyle gelsin eve sende ki bu öfke patlamaları olmuyor ki canım kalcaz altında bi günSen de delürtme beni...isteyen gelir, kapı açık....
Sen kalabalık topiklere geç memnun edemiyos anlaşılan
iyi de işte ben anlasın istemiyorum zaten anlamasın diye tekrar yazamıyorum ya bak mesela şu an açık msn i merhaba desem hemen döner ama ben demiyorum diye o da bişey yazmıyor yazsam anlayacvak belki de bensiz yapamıyor falan diye düşünecek istemiyorum işte bişey anlasın ben öyle kendi kendime dedimya