Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

hayır iki gündür ben hiç yazmadım o da dönmedi
of bitsin zaten gelemem ben böyle şeylere alışmamışım :26:

arayan bulurmuş, helal sana, geldim topiğime...

Şimdi bu konular hassas malum... Bana göre kız arkadaşı olan biri ile yazışmak doğru değil.Ayrıldıkları zamana bişi dimem
Sen bu kişiye, kız arkadaşıyla görüşmeye başladığı için artık yazışmanızın uygun olmadığını söyle.Sana bugüne kadar ayırdığı zamanlar için teşekkür et.Daha yazmıyorum diye de kestirip atma... Bu delikanlı eğer ki senden zamane tabiriyle bir elektrik almışsa, sevgilisinden ayrılırsa, bikmışsın o sana msn den Merhaba diyor. Bu "Merhaba" kuru bir merhaba olmayacaktır, hiçbir erkek bir kızla boşuna laflamaz canım.Sonrası nasip...

Acıma bana...Bana acıma... Bunalar altından kalkamadığım işler değil, sadece ruh biraz delü olunca, hep aynı şeyler beni boğuyor.ama geçecek...

bak işte bunlara hiç gerek yok ki
şimdi biz konuşalım daraldım dedim tamam dedi ben merhaba demeden hiç beni rahatsız etmedi bütün yorumları çok kibar ayrıca iki gün önce şu an hiç müsait değilim sonra görüşsek olur mu dedi tamam dedi işte bu da son ben iki gündür yazmıyorum o da yazmadı ben merhaba dersem efendim der yoksa böyle duruyor anladın mı işte bende yazmıyorum artık :44:şimdi bu duruma bir yorum yap bakalım

Yorum iste yeter ki... Sen istemişsin, yazışmak... Adam minnetsizi oynayacak tabi....Yazmazsan yazmaz, ama tahmin eder ki bu kız dayanamayıp er geç yazacaaaaaaaak.
O yüzden de diyorum ki güzelce noktayı koy.Güzel koy ki anlasın.Sevgili durumundan ötürü böyle yaptığını ve aslında nasıl düşündüğünü. Her zaman her şeyi dillendirmeye gerek yoktur canım.O bir erkek, emin ol anlayacaktır.

Acıma bana...Bana acıma... Bunalar altından kalkamadığım işler değil, sadece ruh biraz delü olunca, hep aynı şeyler beni boğuyor.ama geçecek...
sana acımak dur bi bakalım aşkısı sevgilisi olan sensin yalnızlıktan tanımadığı bir adama bile neredeyse saracak olan ben bebişleri olan sensin, artık 37 olup bu fırsatı neredeyse kaçırmış olan ben, evin keyfini çıkaran sensin sabah 6 da çıkıp akşam 8 de dönüp ancak yemek yiyip uyuyabilen ben doğru sen acınacak durumdasın ben de tam sana acıyacak durumda ne acıycam kıyamam dedim

ha diyosun ki istemem yan cebime koy diyeyim:44:

Kalbime kalbime saplama sözlerini... Anlıyorum ben seni.Yoksa ne diye geyik topiğinde sana cevap vermeye kafa patlatayım... Hem daha dur, diyeceklerim, soracaklarım var...

angel30 unda x var kızım herkes kırlara karışıyor siz rakamlara karışmışsınız galiba

ya arkadaşım yazsana sende bi şeyler bu kızlar böyle konuşmazsan almıyolar aralarına

Sen benim dediğim gibi yaparsan, anlayacaktır sende bir kıvılcım olduğunu. Sen dediklerimi anladın mı bu arada.
iyi de işte ben anlasın istemiyorum zaten anlamasın diye tekrar yazamıyorum ya bak mesela şu an açık msn i merhaba desem hemen döner ama ben demiyorum diye o da bişey yazmıyor yazsam anlayacvak belki de bensiz yapamıyor falan diye düşünecek istemiyorum işte bişey anlasın ben öyle kendi kendime dedim ya

Sen de delürtme beni...isteyen gelir, kapı açık....
Sen kalabalık topiklere geç memnun edemiyos anlaşılan
ne kadan da kötü niyetlisin bir insasn kazanmaya çalışıyorum şurada yok annene söyle gelip küçüğüde alsın biraz sonra sevdiceğine söyle gelsin eve sende ki bu öfke patlamaları olmuyor ki canım kalcaz altında bi gün

bak kaçırdın kızı gördün mü tabi herkes benim gibi cesur yürek mi neyse önce söyle bakalım ben şu adama şimdi bugün yazayım mı yoksa bu gün de durayım mı
ha bi de soracakların vardı merak ettim valla:44:

Bak ya... Hem birşey anlayacak, hem anlamayacak...Seninle ilgileniyorum diyecek misin, hayır... Ama sevgilisi olduğu için konuşmak istemediğini söylemen, onunla ilgilendiğin anlamına gelecek... Bu istendiğinde istenilen tarafa çekilecek türden konuşma. Konuş, teşekkür de et. Tahminim hemen, sen bilirsin diyecek.Dayanamayıp yazacağını düşünecektir çünkü. Bir ihtimal "Ne oldu ki" der.Aynı cümleni tekrarlar, yine teşekkür edersin. Eğer konuşmak istersen ben her zaman burdayım, diye de ekler finali yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…