konu var şeker bana yardım ediliyor ama elifid kafamı bulandırıyor sabahtan beri
heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyttttttttt kafadan kopardı işte mevzuyu incelemeye gerek bile kalmadı sıradaki konuHiiiiiiiiççççç tarına bakma...Gelsin bi canım cicim yapsın, uğraşsın azıcık.Nazlı konuş, kırdın beni diyerek, çok da uzatma ki bıkıp gitmesin...
Dur kız yavaş... Kendinde beğenmedikleri kısmı bende bitmezzzzzzzzz.
saçım bakır dore, şekli şu önü uzun arkası kısa ondan adını unuttum...
Hiiiiiiiiççççç tarına bakma...Gelsin bi canım cicim yapsın, uğraşsın azıcık.Nazlı konuş, kırdın beni diyerek, çok da uzatma ki bıkıp gitmesin...
heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyttttttttt kafadan kopardı işte mevzuyu incelemeye gerek bile kalmadı sıradaki konu
yaaaaaa korkutma beniSeni ayrı yakalayınca hesap sorucam...
Fiziksel özelliklerimden beğenmediklerimi yaz yaz bitmez ama kişilik olarak en ufak bir zorlukta pes ediyorum işte onu hiç sevmiyorumÇok duygusalım bir de o yüzden bazen mantıklı davranamıyorum.
tamam işte bak evli olunca sonuç kestirme, çözüm tek sonuçlu güzelmiş bu iş ya bi dertleniyosunuzhahahahaa bence de direk çözüm budur
ay tatlım sen benim hayalimde saçı taşıyorsun şuaaaan
duygusalmışBenim cevabım da buAynen...
Benim cevabım da buAynen...
Fiziksel özelliklerimden beğenmediklerimi yaz yaz bitmez ama kişilik olarak en ufak bir zorlukta pes ediyorum işte onu hiç sevmiyorumÇok duygusalım bir de o yüzden bazen mantıklı davranamıyorum.
hahahahaa bence de direk çözüm budur
Yaptırsana sen de ...
benim mesaj acaba neden öyle bin kere geldi anlamadım ki