e süper işe en azında destek kuvvet var yani delirsende sorun yok
Bak ya... Hem birşey anlayacak, hem anlamayacak...Seninle ilgileniyorum diyecek misin, hayır... Ama sevgilisi olduğu için konuşmak istemediğini söylemen, onunla ilgilendiğin anlamına gelecek... Bu istendiğinde istenilen tarafa çekilecek türden konuşma. Konuş, teşekkür de et. Tahminim hemen, sen bilirsin diyecek.Dayanamayıp yazacağını düşünecektir çünkü. Bir ihtimal "Ne oldu ki" der.Aynı cümleni tekrarlar, yine teşekkür edersin. Eğer konuşmak istersen ben her zaman burdayım, diye de ekler finali yaparsın.
bu arada eski toprak diyip duruyosun e biz söyledik sende söyle bakalım yaş kaç
varyaaaaaa sende az diilsin ha söyle bakem enişteyi nerede tavladın
varyaaaaaa sende az diilsin ha söyle bakem enişteyi nerede tavladın
eeeeee hala soracaklarını sormadın
vay arkadaş kim bu ortak arkadaşlar anlamadım gitti benden başka herkeste mevcut yani bu arada na'ptı ki bak titiz falan mı yoksa direkt kötü müOrtak arkadaş tanıştırdı gerisini ben hallettimHalletmez olaymışım ya, neyse ... Yedi bitirdi beni 5 yılda, şimdi ben onu yiyorum gerçi
vay arkadaş kim bu ortak arkadaşlar anlamadım gitti benden başka herkeste mevcut yani bu arada na'ptı ki bak titiz falan mı yoksa direkt kötü mü
iş, işyeri, ortam, patron hepsi çok iyi de ondan. iş çok rahat kimse kaba değil ki benim en takıldığım konulardandır servis kapımdan alıp kapıma bırakıyor yakında olsa araca binmek zorunda kalınca yol parası falan zor oluyor ayrıca istanbulda sabah ve akşam saatlerinde ulaşım hele de toplu ulaşım kabus servis rahat oturuyosun yerine maaşım sigortam daha bir kez atlamadı ayrıca öyle hastalandım gelmiycem bu gün yada benim öğleden sonra çıkmam gerekiyor gibi şeyler problem değil ha suistimal etmiyoruz o ayrı ayrıca şirket bir villa yani mutfağı lavabosu ev gibi odam masam herşey rahat anlayacağın geriye zaman meselesi kalıyor e artık onuda çekiyor insan çünkü iş yerinde egoist kaba çirkef patronla çalışmak çok zor zaten öylelerini gördüğüm için yol artık bana vız geliyor günde 4 saat diyince evet fazla ama artıların yanında bir eksi .....Niye o kadar uzak yerde oturuyorsun iş yerine, ailenle misin, yalnız mı?
e direkt kötü bi adam değilse çekiver be bişey olmaz erkekliğin şanındandır valla içlerinde iyi olanı yok zaten az çürüklü olanları varÜnv. günleri canım... Arkadaştan bol ne vardı ki o günlerde...Yok direk kötü değil
iş, işyeri, ortam, patron hepsi çok iyi de ondan. iş çok rahat kimse kaba değil ki benim en takıldığım konulardandır servis kapımdan alıp kapıma bırakıyor yakında olsa araca binmek zorunda kalınca yol parası falan zor oluyor ayrıca istanbulda sabah ve akşam saatlerinde ulaşım hele de toplu ulaşım kabus servis rahat oturuyosun yerine maaşım sigortam daha bir kez atlamadı ayrıca öyle hastalandım gelmiycem bu gün yada benim öğleden sonra çıkmam gerekiyor gibi şeyler problem değil ha suistimal etmiyoruz o ayrı ayrıca şirket bir villa yani mutfağı lavabosu ev gibi odam masam herşey rahat anlayacağın geriye zaman meselesi kalıyor e artık onuda çekiyor insan çünkü iş yerinde egoist kaba çirkef patronla çalışmak çok zor zaten öylelerini gördüğüm için yol artık bana vız geliyor günde 4 saat diyince evet fazla ama artıların yanında bir eksi .....
e direkt kötü bi adam değilse çekiver be bişey olmaz erkekliğin şanındandır valla içlerinde iyi olanı yok zaten az çürüklü olanları var
izin 1,5 günVilla olduğunu baştan söylesene, direk yat sen ordaSosyal etkinliğe falan hiç zaman yok.Sana çevre lazım ama...İzin bir gün mü iki mi?
Gözüm açıldı canım, bir çektirmeye kalkarsa, beş katı iade ediyos...
izin 1,5 günsosyal çevreye gelince ben istanbulda yaşamaya başlayalı 1 yıl oldu onun öncesi birkaç ay tatile gelirdim o zamanlardan tanıdıkların artık evli benimle pazarları akşamları takılamazlar benim başka zamanım yok ayrıca herbiri artık biryerlerde oturuyor istanbulda hadi diyince buluşmak neerrrrrrdeeeeeeeee iş yerindekilerle böyle ilişkilere girmek istemiyorum yani bide dışarıda arkadaş olmak falan e durum böyle olunca öyle sosyalleşemiyorsun ha sinemaya falan tek başına gidip geliyorsun o ayrı da eş dost arkadaş kalmadı artık cinnet geçirmek üzere olduğum ve bu kk da kimsecikleri bulamadığım günlerden birinde de işte tesadüfen karşılaştığım bu adama sardım olan bu şeker:44:
baaaaaaak kimler gelmiş gördün mü eski dostların