İYİYİM CANLARIM ne olsun klasik ev hanımı modu bildik şeyler kocişi bekliyom daha gelmedi....sizden ne haberrrrrr
istemediğin ot dibinde bitermiş ya, sen zorla bana albüm yaptıracan kısss
Yakıştırdım vallahi... Noolmuş canım, yakıştıramam mı? Halka sırtını dönüyo ya, biz olmasak hiçsiniz heee, ona göre
İYİYİM CANLARIM ne olsun klasik ev hanımı modu bildik şeyler kocişi bekliyom daha gelmedi....sizden ne haberrrrrr
beni sizler yarattınız
Sordun söylüyorum.Ama bunu mudüşünüyosun demek yok, küserim...
Sen bu ünlü olma işini kıvırırsın belliiiiiiii
kıssss delü etme insanı ....is-te-mi-yo-rum
seni zorla artiz yapcak yaaa kendine bi paymı çıkarmayı düşünüyo acaba nedir bu ısrar rahat bırakkkk şu kızı sadece bize artiz olsun bizim artiztimiz olsunnnn
tamam söle küsmemmmmmm
Yok sen değil, ben küserim, "Bunu mu düşünüyon " dersen...
Neyse birazdan eşimle dışarı çıkacağız.Çıkmak isteyen bendim, lakin enerjim sıfır...
Pizza yemeye mi gitsek, ocakbaşına mı gitse, yoksa restorana mı gitsek diye düşünüyorum. Aslında şık bir yer istiyorum ama makyaj falan halim de yok...Hangisi olsa diye düşünüp duruyorum...
Yok sen değil, ben küserim, "Bunu mu düşünüyon " dersen...
Neyse birazdan eşimle dışarı çıkacağız.Çıkmak isteyen bendim, lakin enerjim sıfır...
Pizza yemeye mi gitsek, ocakbaşına mı gitse, yoksa restorana mı gitsek diye düşünüyorum. Aslında şık bir yer istiyorum ama makyaj falan halim de yok...Hangisi olsa diye düşünüp duruyorum...
neyse kızlar ben kaçar gece burdayım ona göre
seni şarj edip gönderelim beyaz ev miydi beyaz ..... neydi hatırlamıyorum orda iskender yemiş idikkk güzeldiiiiigidersen beni haturlaa:2:
Yaa ben ancak gelebildim herkes gitmiş..Bu arada o smileyler sanırım kontrol panelinden ayarlanıyordu hesabım kısmında seçenekleri düzenleden olması lazım.. öyle tek tek uğraşmayın yahu
Yaa ben ancak gelebildim herkes gitmiş..Bu arada o smileyler sanırım kontrol panelinden ayarlanıyordu hesabım kısmında seçenekleri düzenleden olması lazım.. öyle tek tek uğraşmayın yahu
cnm ayarlanması farklı bişimsn deki gibi secenek sunmuyor, kodlarını bılmen gerekıyor..ben bi yerde göremedim hiç..