Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen Beyaz Evi nerden biliyon kız...
kimse uğramamış bu gece buralaraaa...peki bende gidiyorum o zamannnnnnn......
Geri dön, geri dön...Ne olur geri dönnnn.........
Ah, canım, yalnız mısın...o gittiyse ben varım.Anlat ne yaptın bugün?
Teşekkür ederim canım... Senin isim ne, ben Elif...
Eşimin kazığını yedim bugün Seni gezdiricem dedi, geldi eve uyudu saat 21 de kalktı.Sonra "Hadi çıkalım" diyor Eve yemek ısmarladı, bebekle ilgilendi ama yaranamaz... İnsan köpeğini bile daha çok dışarı çıkarıyor, bencil adam
Aaaaaa benim adım da Elif..Ne tesadüf... Canım eşin hakkında konuşma öyle, yarın çıkarsınız dışarı...Derdin bu olsun, üzülme...
Kız seni sevdim, şimdi çıkmalıyım, sonra bulurum seni...
Tamam buldum:) kontrol paneli- hesabım-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü nden standart editörü seç .şu an basit editöre ayarlı olmalı sizinki
Sevgili yok, Patsy in durumu... Msn de görüştüğü kişi için dedim.
ayrıca nasıl bir efsunsa başkası da uğramıyor yani naptınız kızlar mühürlediniz mi topiği
böyle uyuyun uyuyun sonra benim işim yoğunlaşsın toplanın muhabbete bakın ben sizi rahat bırakıyor muyum sizi?
hayır iki gündür ben hiç yazmadım o da dönmediEeeeeee, bu arada onunla yazıştın mı hiç?
ay kıyamam ya nasıl da yardıma ihtiyacın vardır şimdi senin biri yemek hazır dese bi baksan mutfak toplanmış sen büyüğü bana yönlendir ne istiyorsan ben cevap bulurum sana bu arada kaç yaşında bebişlerinCanm başkalrını bilmem ama ben hiççççç rahat ahat yazamıyorum zaten, ayakta bebek pışpışlama, emzirme, alt değiştirme, büyüğün sorularına cevap verme, yemek hazırlama.....Bitmez.... O arada da cevap yazıyorum