Arkadaşımın tavsiyeleri doğru mu sizce?

senin adamlar yabancı ama sen türk erkeğiyle takılmıyorsun
yani bunları bi türk erkeğine yapsan muhtemelen götleri arşa değer hatta seni aldatırlar
veya ne bileyim bu kadar romantizmi kaldıramazlar pek ayak uyduramazlar, sanmıyorum
geneli kıymet bilmiyor çünkü
erkeklerin gazla çalıştığı doğru
ama o kadar el emeği hediye yapıyorsun mesela, türk erkeği olsa asla aynı ayarda bi hediye ile karşılık vermez sana
pahalı bi markadan çanta manta alır geçer
türk erkeğinde verdiğin değerin karşılığını alma olayını yaşayan kadın çok azdır

bizim kadınlar da aşırı ilgi sevmezler . evet daima ilgi isteriz ama fazlasından da nedense bi öğğ oluruz
bi arkadaşım var, çok yakın bi erkek arkadaşı var. yedikleri içtikleri ayrı gitmez hatta uzaktan bakan, bu adam bu kıza aşık falan der. (değil ama olmadığını ben biliyorum, tanıyorum çünkü)
adamın verdiği ilgi sevgili ilgisinden bile fazla. utanmasa kızı elleriyle besleyecek
ama kız bu ilgilden o kadar çok bunalıyor ki bazen ben bile bunalıyorum yanlarındayken
vur deyince öldürüyor çünkü herif ay şimdi aklıma geldi ve tiksindim
bu kız bu çocuğu sürekli kullanır, bütün ayak işlerini angaryasını falan ona yaptırır, sıkıldığında git der yanından kovar
köpek çeker bazen ama herif götünün dibinden ayrılmaz
bi keresinde çocuk bana mesaj attı, kıza ulaşamamış yanında mısın diye sordu
neymiş efenim kız uyuyormuş da aramış açmamış. uyuyan insanı neden arıyorsun ki uyuduğu için açmamıştır dedim
hasta ruhlu gibi bişey yani
ama şimdi bu kız ilgiden hoşlansaydı bu adama aşık olması gerekirdi
bu adam iyi davranılmasından hoşlansaydı bu kızın köpeği olmuş gibi davranmazdı
ha bu uç bi örnek ama demek istediğim şu, bizim insanımıza fazla ilgi yaramıyor. ağır geliyor.

Benim de vardı Türk ve yengeç bir sevgilim, her güne özel bir şey her güne çiçekler her güne aşk sevgi coşkunluk sabahları mük hazırlanmış kahvaltılar, ne istersem yapma, 5 sene bana yetti de arttı ayrıldım

Sendeki bu bitmez tükenmez erkek merakı niye ya ?
Tam aymisimi yazmayı düşünüyordum sen yazmışsın her konusu erkekler üzerine birde demez mi derdim erkek değil diye..
Bu arkadaşım böyle yapıyormuş diye yazdıklarınıda kendi yapmiyordur umarım.

Yok, italyan. Benimki don ve beyaz atlet kombini yapiyor :)
Bizde giriş kati oturuyoruz. Kesin tüm komşulara reklam olmuştur :)

Asla bir erkeğin hizmetçisi olma
Hiçbir erkeğin evini temizleme asla
Kıymetin olmaz

O arkadaşını aldatıp ayrılmama sebepleri de şu; arkadaşını bedava hizmetçi ve bedava seks olarak görüyorlar

Arkadaşın sevgililerine yeterli gelseydi hepsi de aldatmazdı değil mi
Demek ki bir şeyler eksik ilişkide

Bence ikili ilişkilerde herkes kendi doğrusunu yaşar.Arkadaşınızın tavsiyeleri kendisine göre haklıdır bana göre çok komik.Neyim ben satın alınmış ihtiyaç gideren bir rabot mu? Bu bana kendimi değersiz hissettirir mesela.Gözü dışarı kayma meselesinde karşı tarafın hiçbir hatası yoktur isteyen göz kayar ne yaparsan yap bu kişinin kendinde biter.

arkadaşınızın söylediği şey doğru bir şey değil, bir insan sizi gerçekten seviyorsa zaten sizin böyle çabalara girmenize gerek yoktur. aşk şartlı olan bir şey değil maalesef keşke arkadaşınızın tavsiyesi gibi alınan verimle ilgili olsaydı. yanlış insana kapılmak diye bir şey de olmazdı o zaman. aldatılma sebebi kendini bir ürün gibi ortaya koyması.
eğer dediğiniz gibi dominant bir karaktere bürünüyorsanız zaman zaman ve kendinizi durdurmaya çalışıyorsanız bunu yapmayın. çünkü içimizde bastırdığımız parçalarımız hep daha baskın ortaya çıkar. iç huzurunuz bozulur. çocuksu partnerler seçme sebebiniz anne babanızın arasında çocukken görmüş olduğunuz dinamik. çocuksuluktan kastınızın ne olduğuna göre sonucun ayrılıkla sonuçlanması buna yorulabilir. çocuksu derken hayatının iplerini eline alamamış insanlardan mı bahsediyorsunuz yoksa çocuk ruhlu olan insanlardan mı? bir insan hem çocuk ruhlu hem de dominant olabilir. karşınıza istediğiniz gibi biri çıkmama sebebi (her ne kadar bunu anlamlandırmaya çalışmıyor olsanız da) kendinizi olduğunuz gibi özümsememeniz ve içsel çatışmalar yaşamanız. kendinizi nasılsanız öyle kabul edin ve hiçbir özelliğin kötü ya da iyi gibi sınıflandırılmayacağını görün lütfen. çok kıymetlisiniz, arkadaşınızın tavsiyesine aldırmayın.

Bu saçma fikirleri nereden buluyorsunuz bilmiyorum. Evlenene kadar erkeklerden çok ilgi gören bir kızdım hiçbir erkeğede kolay kolay yüz vermezdim değil o saçmalıkları yapmak beni bir kahve içmeye ikna ederseler kendilerine zafer saysınlar derdim prenses gibi hissetmek için bir erkeğe ihtiyaç yok külkedisini oynamaya hele hiç gerek yok, erkeklere anası gibi yaranmaya çalışan kadınlar çok itici oluyor, kadın dediğin kadın gibi olur kendi değerini sen belirleyeceksin karşındakı erkek oraya ulaşmaya çalışacak. Eskiden erkekler kovalar, kadınları ilişkiye evlenmeye ikna etmeye çalışırdı şimdi kadınlar kırmızı mumla davet ediyolar sonra neden bu adam arsız oldu bilmem ne. Yahu fıtrat böyle yani doğadaki kuşlar bile dişiyi tavlamak için dans ediyor siz donla temizlik derdindesiniz

Ben arkadaşınızın tavsiyelerini taktiksel buldum ama iliskiler taktikle yurumez ki...
Benim.kuzenim de oyle erkeklere yemek yap vs der ama kendisi hep verici oldugundan aldatiliyor ya da kullaniliyor diyebilirim.
Ben gercekten deger veren bir insanin partnerini (es/sevgili adi her neyse) her sekilde sevebileceğini düşünüyorum. Tabii ki deger de sevgi de saygi da karşılıklı...
Diger açıdan da belki uzman destegi almanız, kendinizi ve iliskiye bakis acinizi çözmeniz acisindan iyi gelebilir.

Bir konuya böyle tip ilişkileri yazmıştım da ben hiç görmedim demişti biri, tepki göstermişti sanki.
Geneli böyle, azınlık olan kadınların duruşu var ve adam ne olursa olsun onu o olduğu için seviyor.

Diğer türlü bir ilişkide kadının ruhu nasıl doyuyor, kendimi sadece ihtiyaç karşılayan bir ev aleti olarak görürüm, Allah nasip etmesin o arkadaşınızın tarif ettiği ilişkiyi.
Erkeğin ne hissettiği, kendi duygularından daha mı önemli yani.

Severim ama önce kendimi.

Ben hiçbir türlü sevilmiyorum galiba. Öyle veya böyle hep başkası tercih ediliyor.

Arkadaşınızın bu söylediği çok saçma. İlişkinin uzun sürmesi için sevgilisine (yani elin oğluna) hizmet ediyor. Her erkek gibi arkadaşınızın sevgilisi de kendisine hizmet eden kadın ister. İkili ilişkileriniz ve hem de yaşadığınız suçluluk duygusundan kurtulmak için terapi almanız gerekiyor.

Ben eşimle 6 ay kadar beraber yaşadım, söz nişan evlilik olmadan. Ortak sorumluluğumuz olan evdi haliyle, her türlü işini, sorumluluğunu "beraber" yaptık.
Ben kendimi kendi gözümde "hizmetçi, bakıcı, vs" konumlandıramam. Ben onun annesi değilim. Sevgililik için söylemiyorum, evlensem de annesi değilim. Evlendim, hala annesi değilim. Türk kadınlarının anlamadığı nokta bu.
Sağlıklı bir birliktelik yaşayacaksanız ortak paylaşımlar olmalı, ben de bir erkekte sadece finans ihtiyaçlarımı karşılasın, getir götürümü yapsın diye ilişki yaşamam. Benimle ortak çıkarlar doğrultusunda da ilişki yaşayacak erkekle olmam.

İç çamaşırlarıyla temizlik demişsiniz. Ben sıcak ve turistik bir şehirde yaşıyorum, iç çamaşırıyla da çok temizlik yaptım. Kışın yün çorapla da. Ama afedersiniz şeyimde olmaz adama görsel bir şey sunayım ki çok bakımlı biriyimdir. Ama bu benim erkeğe yaranmak için yapacağım bir şey değil. Ben ona hizmet verecek bir obje değilim.

Her kadın arzulanmak ister, sevgilisi eşi için vazgeçilmez olmak ister. Fakat bunun bir sınırı var, gerektiğinde saç baş dağınık olduğunda, o ev temizlenmediğinde 1 hafta uzanıp yattığınızda da alnınızın ortasında sivilce çıktığında da o adamla iletişimin bozulmaması gerekir.

Eğer aksiyse o ilişki gerçek değildir, istiyorsa 10 yıl sürsün en farkediyor ki?

Siz ne istiyorsunuz ona odaklanın.

Skskdkdjdnndd benim bile teklif edesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…