- Konu Sahibi Cileklivanilinn
senin adamlar yabancı ama sen türk erkeğiyle takılmıyorsunAy Allah'ın boynuzlusu akıl vermiş ya, şaka gibi cidden. Adam seni aldatsin sen donla ev temizle, tuvalet ov çok saçma.
Dinlemeyin arkadaşınızı.
Benim de ilişkilerim güzel olur genelde, sevgililerim fedakar olur. Başka bir kıtada bile olsa ne yapar eder her fırsatta gelir, hatta eski sevgilim kısa dönemli ülkeme taşınmıştı dil iz bilmeden ben varım diye, yeni sevgilim iş buldu çok yakında temelli ülkeme taşinacak, Euro'lu işini bırakıp TL kazanacak.
Hiç de terkedilmedim, bir sevgilim benimle ayrılık konuşması yapmadı ya da ben ayrılık konuşması yapinca rahatlamadi. Yani belki yorum yapabilirim :)
Hiç de kimsenin g.tünün arkasını toplamadim, toplamam da.
Genelde sevgililerim benim guzelligimi vs hiç övmez (ki çok güzel bakımlı boylu poslu değilim). Ama yanımda çok mutlu hissettiklerini söyler. Beraberken hep büyük bir neşeyle davranırım (ask beni mutlu ediyor), bir şey anlattilarsa gözlerinin içine bakar da dinlerim, anlattiklarina önem veririm ve fil hafızam vardır asla unutmam (sevgilimin plakası onun için önemli bir şeydi - bir kere bahsetmişti. Araç kiraladığımız bir gün otoparkta ararken 'heh bu benimki' dedi, 'hayir,seninki xxyy'ydi' diye plakasini andım. Bu çok hoşuna gitti mesela 'nasil da hatırladın' diye. Ben de 'senle ilgili hiç bir şeyi unutmam' dedim
Demişsin ya hayatımdaki kişiyi asagilayasim geliyor. Ben hayatımdaki insanı över dururum, pohpohlamayi çok severim . Bir güzel özelliği varsa bu özelliği hep hatirlar takdir ederim ki kendini bu özelliğiyle tanımlasin:) mesela sevgilimin isminin anlamı tanrının hediyesi demek. Ve bana çok kıymetli bir hediye vermişti, tatilimizi çizgi kitap haline getirmişti. Ben oradan verdim gazı, durup durup 'adini kim koymuş? Tam adının hakkını veriyorsun / tabii ki en mükemmel hediyeyi sen hazirlarsin sonuçta xyz'sin" falan diye övüyorum. O da her seferinde çıtayı daha da yükseltmeye çalışıyor, bana üstüne çok düşünülmüş ve emek verilmiş hediyeler hazirliyor. Ya da bir eski sevgilim vardı, yüz yıldır ayni bölümü bitirememis, bazen uyuşturucu kullanan, annesinden harçlık alan saçma sapan bir cocuktu. Bazen bana günlük hayatın icinde komik siirler yazardı ben onu cuzdanimda falan tasirdim, şiirlerini överdim, ezberlerdim. Hatta 14 Şubat'ta keçeden fotoğrafınızın olduğu bir defter yaptırıp içine şiirlerini yazmıştım, o kadar pohpohlardim ki şiirlerini, havaya girerdi hep daha güzelini yazmaya çalışırdı:) aynı çocuga yoğun çalıştığım bir dönem 'sabah buluşalım, çimenlerde kahvaltı yapalim en azından görüşmüş oluruz' demiştim . O da patates faln kizartmis, yumurta haslamis. O kadar hoşuma gitti ve bunu belli ettim ki sonra karşı kıtada oturmasına rağmen sıkça bunu yapmaya gelir oldu, sabah erken kalkar çeşit çeşit kahvaltiliklar hazirlardi. Annesi sütlaç yapınca seviyorum diye gelir sepetime koyar giderdi falan.
Bence erkekler böyleler biraz. Pohpohla calisirlar. Ben bugüne kadar iyi özelliklerini övdüğüm hiç bir erkeğin o özelliğinin parlamadigina şahit olmadım:)
Aşağılamak çok üzücü bir sey. Neden aşağılayayim ki sevgilimi? O kadar sevmiyorsam ayrılırım daha iyi. İnsan hayatındaki kişiyi en iyi yerlere yakıştırmali, aşağılamak yerine.
Ayrıca sevgi gösterisinden çekinmem, Elele yürürken elini falan öperim parkta bahçede dizime yatırır şarkı söylerim (alman sevgilim 'sen bir aysin, ben kara gece' ninnisini ezberledi dinleye dinleye. Şimdi geceleri o bana söylüyor), sandalyede oturuyorsa genelde üç beş dakka bir masaj yapasim gelir, Kulunçlari varsa ovarim bir güzel. özene bezene hediyeler hazirlarim, özlediysem özledim derim, mesafe varken onu arzuladiydam bunu dile getirirm, en büyük sohbet konularimizdan biri anılarımız olur, durup durup bir animizi hatirlariz , beraberken farklı şeyler yapmaya dikkat ederim. Kampa gitmek, bisiklete binmek, otostop çekmek, hayvan barınağı gönüllüsü olmak gibi. Gecelik konusunda arkadaşına katılıyorum, güzel güzel giyinmeyi severim , sevgilime gecelik almasını söylerim (heyecanlaniyorlar kendileri alınca, alışık olmadıkları için) , bunu asla tavsiye etmem ama güvendiğim biriyse yüzümün görünmediği çekici pozlar atarım vs.
Aslında bunlarin hepsi içimden gelir çünkü yengeç burcu vıcıklığı var bende. Ama ben böyle olunca sevgililerim de böyle oluyor ve ayrılmayı akıl ucundan geçirmiyorlar.
yani bunları bi türk erkeğine yapsan muhtemelen götleri arşa değer hatta seni aldatırlar
veya ne bileyim bu kadar romantizmi kaldıramazlar pek ayak uyduramazlar, sanmıyorum
geneli kıymet bilmiyor çünkü
erkeklerin gazla çalıştığı doğru
ama o kadar el emeği hediye yapıyorsun mesela, türk erkeği olsa asla aynı ayarda bi hediye ile karşılık vermez sana
pahalı bi markadan çanta manta alır geçer
türk erkeğinde verdiğin değerin karşılığını alma olayını yaşayan kadın çok azdır
bizim kadınlar da aşırı ilgi sevmezler . evet daima ilgi isteriz ama fazlasından da nedense bi öğğ oluruz
bi arkadaşım var, çok yakın bi erkek arkadaşı var. yedikleri içtikleri ayrı gitmez hatta uzaktan bakan, bu adam bu kıza aşık falan der. (değil ama olmadığını ben biliyorum, tanıyorum çünkü)
adamın verdiği ilgi sevgili ilgisinden bile fazla. utanmasa kızı elleriyle besleyecek
ama kız bu ilgilden o kadar çok bunalıyor ki bazen ben bile bunalıyorum yanlarındayken
vur deyince öldürüyor çünkü herif ay şimdi aklıma geldi ve tiksindim
bu kız bu çocuğu sürekli kullanır, bütün ayak işlerini angaryasını falan ona yaptırır, sıkıldığında git der yanından kovar
köpek çeker bazen ama herif götünün dibinden ayrılmaz
bi keresinde çocuk bana mesaj attı, kıza ulaşamamış yanında mısın diye sordu
neymiş efenim kız uyuyormuş da aramış açmamış. uyuyan insanı neden arıyorsun ki uyuduğu için açmamıştır dedim
hasta ruhlu gibi bişey yani
ama şimdi bu kız ilgiden hoşlansaydı bu adama aşık olması gerekirdi
bu adam iyi davranılmasından hoşlansaydı bu kızın köpeği olmuş gibi davranmazdı
ha bu uç bi örnek ama demek istediğim şu, bizim insanımıza fazla ilgi yaramıyor. ağır geliyor.