- 3 Nisan 2014
- 36.108
- 147.193
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
bende terketmem böylesini idare ederim temizliğim yapılıyor yemeğim yapılıyor dayanabildiğim kadar dayanırım. gönüllü köle ya daha ne olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı bulmadım. Ama erkeklerin bu tarz şeylere iç güdüsel olarak çekilebildiklerini düşünüyorum. Ben ilişkilerde bir süre sonra gözden çıkarılıyorum. Bu da beni üzüyor.gerçekten bişeyi çok merak ediyorum, bu arkadaşının tavsiyelerini mantıklı buldun mu ?
hani dediği şeyleri yapmasına rağmen aldatılan bi kadın olması falan . buna rağmen kafana yattı mı bu söyledikleri ?
Arkadaşınız da gözden çıkarılıyor aslında. Aldatılıyor tüm çabasına rağmen. Kendisi gurursuzca aldatildigi ilişkileri devam ettirerek değer yada başarı kazanmıyor.Mantıklı bulmadım. Ama erkeklerin bu tarz şeylere iç güdüsel olarak çekilebildiklerini düşünüyorum. Ben ilişkilerde bir süre sonra gözden çıkarılıyorum. Bu da beni üzüyor.
burdaki konularına ve şu en sonuncu tiksindiğim çocuğa bakarak konuşuyorum, bence çok yanlış insanlara denk geliyorsunMantıklı bulmadım. Ama erkeklerin bu tarz şeylere iç güdüsel olarak çekilebildiklerini düşünüyorum. Ben ilişkilerde bir süre sonra gözden çıkarılıyorum. Bu da beni üzüyor.
İnsanlar mı yanlış bilmiyorum. Başkalarını sevebiliyorlar benceburdaki konularına ve şu en sonuncu tiksindiğim çocuğa bakarak konuşuyorum, bence çok yanlış insanlara denk geliyorsun
ha şimdi diyeceksin ki herkes mi yanlış
doğru insan sayısı az zaten
benim uğrunda konu bile açtığım, arada da yorumlarımda b.k attığım toksik bi eski sevgilim var
tanıştığım andan beri hangi arkadaşımla paylaşsam sen bu salağı nerden buldun böyle arızalı biriyle ne işin var dedi
adamın ilişki geçmişinde bi tane normal insan yok şöyle uzun soluklu
kısa olanlar var onlardan da düzgün bahseder ama düzgün insanla da o yapamamış
yanlış insan yanlıştır yani yanlıştan doğru yaratılmaz
ben de onun için yanlıştım yani tek taraflı konuşmuyorum
Arkadaşınız neden mahalle teyzesi gibi konuşuyor ya bu yaşta? İlişkileri de adamların kendine birkaç aylıkken 10 yıllık eşi gibi davranacak bir kız daha bulamayacağını bildiklerinden bitmiyor. Adamın işi görüldüğü sürece sürüyor. Bunu iyi bişey mi sanıyor arkadaşınız cidden çok enteresan, bu kadar pick me olunmaz.Bugün arkadaşımla otururken konu ilişkilerden açıldı. Birkaç problemimden bahsettim ve dedi ki benim ilişkilerim uzun sürüyor çünkü sevgilimin evini de temizliyorum yemeğini de yapıyorum aynı zamanda bunları güzel iç çamaşırlarıyla yapıyorum bir erkek başka ne ister ki? Erkekler basittir böyle yaparsan kendilerini güçlü hissederler ve sana bir şeyler yapmaya başlarlar
Gencecik kız, eşşeklere merak salacak hali yok heralde erkek merak edecek.Sendeki bu bitmez tükenmez erkek merakı niye ya ?
Az buçuk kafası çalışan bir erkek, aldatmalarına rağmen arada nikah bile yokken bu kadar bi yerini yırtan bi kadına karşı verici olur, böyle kerizi nerden bulacak bi daha?Kendini aldatan sevgilileri kaçıp gitmesin diye, çamaşırla temizlik yapmak nasıl ezikliktir?
Kendini akıl verecek seviyede görmesi de ayrı bi saçmalık.
Sevgilileri verici demişsiniz ya, hizmet bedeli işte o. Başka birşey değil.
Aferin ona, kullansın iyice. Evliyken ev işi zor geliyor. Sevgiliyken hangi akılla yapıyor onusevgilimin evini de temizliyorum yemeğini de yapıyorum aynı zamanda bunları güzel iç çamaşırlarıyla
mesela sevgilimin isminin anlamı tanrının hediyesi demek.
Theodoros?