arkadaş için yalan söyledim pişman oldum

kıza söyledim idare et demekte ısrarcı.hala gelmez bişey yapamaz dedi.Bende çocuk yine aradı şimdi yeter be yok bizde ikinizede inanamıyorum gidin kendi aranızda halledin o kızın arkadaşlığıda bana çok lazım değil evet yalan söyledi bende yalan söyledim dedim çocuk kapattı kapatırken bi küfür daha yedim tabi

Yalan söylememeniz gerekirdi . Hiç kimse için yalan söylemeyin .

şimdi de tabi ben kötü oldum kıza...mesaj atmış sitem ediyo bide...hey allahım yaa insanlar herşey kendi işlerine geldiği gibi ilerlesin istiyo

Kötü arkadas kurbanı çocuga gercegi anlat diğeride muhattap olmaz zaten senin için iyi olur

bi kız arkadaşındaymış...erkek arkadaşı ve annesi ben dışında başka arkadaşlarında kalmasına izin vermiyolar da oyuzden bende olduğunu söylemiş onlara

Hic inandirici gelmedi baştan soylemeliydi her ikinizede . Bence böyle biriyle ark kes . Senide yoldan cikarir .

Ben olsam o küfredenin ağzının payını verirdim. O yalan söyletmeye çalışanın da... Allah bilir ne haltlar karıştırıyor. Kimse için kimseye yalan söyleme. Onun günahını sen çekeceksin, en yakın arkadaşın için bile yapma bunu.

bu tür insanlardan uzak durmak lazım...niye onun için yalan söyleyeceksiniz ki?...kendi söylesin,kendi uğraşsın...zaten siz suçlu olursunuz onlar iyi olurlar...

Kız arkadaşına da engelle çocuğu da kurtul .. Seni niye muhatap ediyorsa..

Karışmayın artık tabii ki de, zaten başta arkadaşınız da olsa karışmayacaktınız ikisi de ergen tipler ve musallat etmişsiniz başınıza...
İdare falan etmeyin, kendi sorunlarına sizi neden karıştırıyorlar...onlar zaten bir süre sonra barışır siz kötü olursnuz.
Cvp vermeyin numara engelleme diye bir şey var engelleyin.

arkadaşın kesin birşeyler karıştırıyor..böyle arkadaş mı olur..gerçeği söyle gitsin..yalancı arkadaşın çıksın..iki ergenin arasında kalmışsın..

Neyse olan oldu.
Buda bi ders olarak kosede kalsin.
Lazim olur.

O kizdanda hemen uzaklas.
Ne haltlar yiyor kim bilir.
Sana gercek soyledigi ne maglum?
Kimbilir nerdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…