Sabah sabah aynı yurtta kaldığım arkadaşımın erkek arkadaşı tarafından uyandırıldım..bana kız arkadaşını soruyo dün akşam aramıştı beni.. ulaşamıyorum diye bende ben bilmiyorum haberim yok deyip kapamıştım telefonu.Bu sabah ta arkadaşım whatsapp tan bana mesaj atmış benimki seni ararsa sorarsa, sizde olduğumu söyle yazmış bende mesajını görmemiştim çocuk sabah uykudan uyandırınca tabi yine yok bizde dedim.Oda yok mu bana sizde olduğunu söylüyo demek ki bişeyler karıştırıyo bu deyip kapadı teli.Sonra bende arkadaşıma anlattım mesajını görmemiştim seni sorunca bende direk yok bizde dedim, dedim. oda yalan söyle evet bizde de ama bana söyletmiyo de, oyüzden sana burda yok diye yalan söyledim bizde de, dedi.Bende idare ediyim diye çocuğa tekrar yazdım bizde kalıyo ama sana haber vermemi istemiyo diye sabah öyle dedim yazdım.Sonra çocuk habire beni arıyo kızı istiyo.Kaldım yalanın ortasında..arkadaşımda rica ediyo.Nese sonra çocuk açmıyorum telefonu diye inanmadı oraya geliyorum ben diyo arkadaşım salla boşver gelemez cevap atma diyo.Çocuk bana hakaret etti küfür etti sende ona uydun sen de onun gibi ka.... sın falan, neler yazmış...sinirlerim zıpladı.Arkadaşımı idare ettiğime nasıl pişman oldum küfürlerine katlanamıyorum ne yapsam şmdi