Arkadaş Çevrem Rahat Yaşamayı Tercih Eden Kişilerden Oluşuyor, Evliliğimde Bu Durum Sorun Oluyor

Bende ilk boşanın diyen kim olacak diye bekliyordum :) bu siteyi lütfen direk boşanın deme sitesi yapmadan önce biraz daha yapıcı olmayı tercih edin
:)) ay valla sadece guluyorum.bence sizin bi psikologla gorusmeniz lazim. Hadi hoscakal canim senin yuzunde ban yemek istemiyorum. Iyi gunler

Hayır yaşamadım cunki hiçbir arkadaşım sadakatsiz ya da "rahat" değil,ukala da değiller halbuki ben de özel bir üniversiteden mezunum

Aksi olsa eşim de rahatsız olurdu ondan önce ben öyle bir çevrede olmazdım zaten, peki seni değil de eşinin rahat ukala ve sadakatsiz arkadaşları olsa sen aman ne güzel mi derdin?

Bende ilk boşanın diyen kim olacak diye bekliyordum :) bu siteyi lütfen direk boşanın deme sitesi yapmadan önce biraz daha yapıcı olmayı tercih edin

Bosan sen bosan :)

Ben şunu anlamadım. Evlenmeden önce gündeme gelmedi mi hiç bu arkadaş mevzusu? O zaman bakışı nasildi eşinizin?

Anlattiginiz kadarıyla yorum yaparsam eşinizi haklı buluyorum. Kendi hayat görüşüm açısından tabiki. Rahat insanlarla arkadaşlık yapıyorsanız siz de rahat birisi olmalisiniz. Peki eşinizle nasıl uyusabildiniz

Birincisi eşim o kişileri de tanıyarak benimle evlendi ve evlendikten sonra rahatsızlığını dile getirdi, eğer benim için rahatsız olacağım kişiler varsa eşimin çevresinde bunu baştan dile getirirdim ki dikte etmezdim sonuçta eşim bu kişilerden etkilenmiyorsa benim için o kadar da sorun olmazdı..
ikincisi hırsızlık konusunda ise; benim çevremdeki birkaç kişi havalı ya da eşlerine tam anlamıyla sadık değil diye kötü insan, ahlaksız vs olduklarını düşünmüyorum oluyorlarsa da hesabını kendileri verecekler kaldı ki bana birşey katmayan insanı ben çevremde zaten tutmam yani bu insanların mutlaka iyi anlamda kazandırdıkları bişeyler de vardır ki çevremdedirler..

Arkadaş mevzusu evlendikten sonra gündemimize oturdu ve gündemden de hiç uzak kalmadı maalesef.. ben uyumlu birisiyim eşim de sanırım nasıl olsa değiştiririm kendime uydururum diye düşündü ama yanıldı..

Düşüncelerimi yazdım önceliklerini sen belirle artık

Evli bekar bir olmaz hatta evli çocuksuz ile evli çocuklu da bir olmaz

Eş kişisine sokaktaki adamdan farkın yok muamelesi çekilecekse neden evlenildi, elbette öncelik eş olacak varsa çocuk olacak, ben adamın sebepsiz bir baskı kurduğunu düşünmüyorum öyle hissetsem başta şarlayan ben olurdum ancak betimlenen insan tipleri hazedilecek tipler değil zaten
Samimi olmakla enseye tokat mabada parmak olmak farklı şeyler, benim en yakın arkadaşım 20 senedir hayatımda da olan nikah sahidim dostum bir erkek,ben 5.5 senelik evliyim o 4 aylık, eşine saygım sonsuz bi plan olursa ben artık ilk hatun kişiyi arıyorum huzur bozmaya niyetim yok kız beni bir tanısın

Benım ıkı kızımda özel üniversitede
Bır çok tanıdığımda özelden mezun
Ama ukala rahat vs gıbı sızın saydığınız özellıklerı taşımıyorlar
Ya sizin özel üniversitenızde
Yada o entellektüel arkadaşlarınızda bır sorun var

tipik sonradan cozutan erkek modeli..
beğenmiyorsa baştan evlenmeyecekti bu kadar basit. sonradan höt zöt etmek ne demek ya?

yobaz eşinden önce o insanlar vardı hayatında bir zarar görecek olsan o zamanlar olurdu zaten şimdi evlendi diye kadının sahibi gibi davranmak neyin nesi?
sende de hata var sırf eş için arkadaş silinmez erkek-kadın farketmiyor. yarın eşinle bir sorun yaşasan bu insanlar yanında olacak değil mi?

erkeğe bu kadar yüz vermeyin.

Bu arkadaslarla ne kadar sıklıkla gorusmek istiyorsunuz ki esiniz sorun cikariyor?
Bekar gibi yasayamazsiniz sonucta.
Esimin de genis bir arkadas cevresi var ama ben müdahale ediyorum, evliyiz sorumluluklarimiz var.
Esim , ustelik onaylamadigim arkadaşlarıyla, yiyip icip gezip tozamaz. Hayal bile edemiyorum.
Benim arkadas cevrem daha naif insanlar ve bizler zaten cok fazla birbirimize vakit ayiramadigimizdan ben bu anlamda sorun yasamiyorum.

Ben
Ben nedense arkadasin anlatimindan pek oyle arada bir oturup kahve icilip muhabbet edilen bir ortam hayal etmedim.
Bu yuzden esine hak verdim.

:)) ay valla sadece guluyorum.bence sizin bi psikologla gorusmeniz lazim. Hadi hoscakal canim senin yuzunde ban yemek istemiyorum. Iyi gunler
Çok klişe söylemlere devam :)
Bence boşandan sonra psikolojik destek alın ve ban yemek istemiyorum söylemi de geldi sıradaki söylem nedir hmm troll konu, fake konu hangisi?

Bu konuda da bayanlar ikiye ayrıldı;
-evlendikten sonra eş ne derse o olur diyenler
-eşe bu kadar yüz vermeyin diyenler
Genel olarak böyle kategorize edebiliriz sanırım ama bende sizin gibi düşünenlerdenim

Bekarlık günleri gibi olmuyor. Zaten tüm gün çalışıyorum, bazen akşamları da çalışıyorum evde. Eşim benle vakit geçirmek istiyor ev arkadaşı gibi olduk diye sitem ediyor. Haklı da. Ona hak verdiğim için ev ve iş arasında gidip geliyorum nadir dışarı çıkıyorum. Arkadaş çevremde çok seçiciyim yaşam tarzı bana uymayan insanlarla arkadaşlık etmiyorum. En basitinden bir sorununu anlatınca, hayır yanlış dediğimde alınıyor ya da evet sen de haklısın dediğimde kendime yalan söylemiş oluyorum. Sadece sorun da değil basit bir diyalog bile ikilemde kalmama yol açabiliyor. Örnek vermem gerekirse, ondan ayrılmadan başlasıyla oldum aman hayat kısa kafama göre takılıyorum dese yanlışsın desem kaç defa uyarım onu rahatsız etmeyecek. Doğru ya takıl kafana göre desem kendime kızacağım. Hı hayat senin istediğinş yapmakta özgürsün desem, içimden geçen 'ne berbat bir yaşam' cümlesine dur diyemeyeceğim. Gerek yok bu yüzden. Kafama uyan insanlarla görüştüğüm için bu konuda sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlarımla en azından haftada bir gün görüşmek istiyorum eşimi de davet ediyorum genelde gelmiyor kırk yılda bir de olsa gece eğlenmeye gitmek istiyorum kız kıza eğlenmek bizim de hakkımız sanırım ben eğlenceye ve arkadaş ortamıma tam doymadan evlendim o yüzden bunları abartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…