- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
İşte mesele o zaten.. Benim eşimin en yakın arkadaşı da bekar ama ben hiç kısıtlamam, giderler gezerler falan.. Kafa yapısı olarak bana uzak biri değil belki de o yüzden rahatım. Sizin çevreniz eşinize ters diye belki de bu kadar problem olması..benim bekar arkadaşlar da evlense hiç bu kadar sorun olmayacaktı aslında..
evet kafa yapıları çok farklı ancak eşim beni ve çevremi bilerek evlendi en çok üzüldüğüm nokta da bu ya zaten, sonra değiştirmeye çalıştı hep..İşte mesele o zaten.. Benim eşimin en yakın arkadaşı da bekar ama ben hiç kısıtlamam, giderler gezerler falan.. Kafa yapısı olarak bana uzak biri değil belki de o yüzden rahatım. Sizin çevreniz eşinize ters diye belki de bu kadar problem olması..
Şu sitede nadir yorumlarını okuduğum üyelerdensiniz, çizginizi ve üslubunuzu hiç bozmuyorsunuz böyle bir konuda tarzınızın belli olması da çok doğal..Eşime nasil davrandiklarina gore degisir.
Benim 2 ayri arkadaş cevrem vardi. 2 grupta da evli baska kimse yoktu ve kadin-erkek karisik gruplardi. Bir grup eşimi cok benimseyip aralarina aldı, hatta onun da yakin arkadaşları haline geldiler. Diger grup ise bu tavri gostermedi. Tabii ki göstermek zorunda da degillerdi ama eşimin rahat etmedigi yerde ben de edememeye basladim ve su anda ordan kimseyle görüşmüyorum.
Ha tabii bunun sebebi kiskanclik degil, onlarin hal hareketleriydi.
Kiskanclik sebebiyle boyle bir sınır koymazdim. Esime de karismam zaten.
Esim demisim, sırtımı yaslamışım, arkasinda durmuşum, kendime denk bulmusum, sevmişim, o gelip bana 'sınır' lar koymaya çalışmış?
Bu benim tarzim olamayacak bir sey.
Zaten ben onu ya da bizi uzecek hicbir sey yapmam. Kimse tabii ki esimden kıymetli degil ama bu sınırlar koyma isi beni gercekten cok soğutan bir konu.
Hani bir de esime ne benim arkadasimin iliskisinden degil mi ama? Herkes kendi isine baksin ki ben anlatmam bile arkadaslarimin ozel hayatlarini esime,ne munasebet? Keske sen de anlatmasaydin ablacim. Erkekler hem boyle seyleri kinarlar hem de basina kakarlar (senin arkadasin neydi ki sen ne olasin tarzinda)Bu durumun bir numaralı örneği de benim mesela kız arkadaşlarımdan bile uzaklaştırdı neymiş evlenmeden önce ilişkiye girmişler eşim mesajlarda gördü gece gizli gizli mesajlarımı okumuş ki bende bakire değildim ve ilk ilişkimi eşimle yaşamamıştım
Şu sitede nadir yorumlarını okuduğum üyelerdensiniz, çizginizi ve üslubunuzu hiç bozmuyorsunuz böyle bir konuda tarzınızın belli olması da çok doğal..
İnsan eşi olarak görüp anlatabiliyor ben o kadarını anlatmıyorum ama her anlatılan da kötüye kullanılması gerekir bence ..Hani bir de esime ne benim arkadasimin iliskisinden degil mi ama? Herkes kendi isine baksin ki ben anlatmam bile arkadaslarimin ozel hayatlarini esime,ne munasebet? Keske sen de anlatmasaydin ablacim. Erkekler hem boyle seyleri kinarlar hem de basina kakarlar (senin arkadasin neydi ki sen ne olasin tarzinda)
Allah razı olsun sizde çok güzel,mantıklı ve gerçek anlamda yardımcı olacak yönlendirmelerde bulundunuz, inanın dikkate alacağım..Son bir yorum ile konudan ayrilayim.
Ben acikcasi sizin bu sorunlari dogru bir sekilde cozeceginize inaniyorum.
Zaten cozebilecek tek kiside sizsiniz. Tek yapmaniz gereken dogruyu yapmak. Bu kadar basit.
dostlarinizla baginizi asla kesmeyin. Ama "gercek" dostlarinizdan bahsediyorum. Ki eminim esinizde bundan asla sikayetci olmayacaktir.
Fakat aldatan sadakatsiz tiplerden birakin dostu hicbirsey olmaz. Ve bunlarla ayni yone bakmak dahi en basta size yakismaz.
Birakin kendi ozel hayatlarinda ne halt ederse etsinler. Sonucta birgun yaptiklarinin hesabini cekecekler. Yeterki siz onlarin camurlarina bulanmayin.
Bazen dogru olmak ve dogruyu savunmak azinlik olmak demektir ama inanin buna deger.
Ahlaksizliktan uzak durup Ahlakli yasamin yaninda olup onu yuceltmek lazim, ahlaksizligi kaniksayip kabullenip normallestirmenin degil.
mesafe koyarsam iyice kaybedeceğim onları çünkü zaten birkaç haftada bir zaman ayırabiliyorum arkadaş çevreme, üstüne bir de mesafe koyduğum anda iyice uzaklaşabilirler benden..Evleneyim ama bütüüün hayatım aynı kalsın, ufacık bir değişiklik olmasın denilen bir dünya yok maalesef. Eşlerin rahatsız olduğu insanlar varsa görüşmeyi bir kez daha düşünmek gerekiyor. Kaldı ki bu anlattığınız tip insanlardan herkes rahatsız olur. Prestij, iş, okul önemli değil. Karakteri iyi olsun yeter. Biraz mesafe koymanın bir zararı olmaz sizin için.
Rica ederim efendim. Akli basinda bir insan ile sohbet etmek benim icin zevkti.Allah razı olsun sizde çok güzel,mantıklı ve gerçek anlamda yardımcı olacak yönlendirmelerde bulundunuz, inanın dikkate alacağım..
sanırım dediğiniz gibi bir takım şeyleri göre göre normalleştiriyor insan ama Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi..
Tekrar çok teşekkür ederim, Saygılarımla..
Hayır anlamadınız gizli gizli okumuşHani bir de esime ne benim arkadasimin iliskisinden degil mi ama? Herkes kendi isine baksin ki ben anlatmam bile arkadaslarimin ozel hayatlarini esime,ne munasebet? Keske sen de anlatmasaydin ablacim. Erkekler hem boyle seyleri kinarlar hem de basina kakarlar (senin arkadasin neydi ki sen ne olasin tarzinda)
ELBette her anlatilan kotuye kullanilmamali ama iste bir de bosanma durumunda gorun eslerinizi derler. Kimse edebiyle insan gibi ayrilmiyor maalesef. Genelde erkekler her seyi de kullaniyor bu evrede. Gerek yok bilmesine bazi seyleri.İnsan eşi olarak görüp anlatabiliyor ben o kadarını anlatmıyorum ama her anlatılan da kötüye kullanılması gerekir bence ..
Bu tarz yazismalari silin. Aileniz de okuyabilir. Gizli gizli bir insanin ozelini okuman yanlis ama bu yanlisi pek cok kisi de yapar ne yazik ki.Hayır anlamadınız gizli gizli okumuş
işte en büyük soru da bu zaten ya.. asla çözemediğimm..E siz de o çevrenin içindeymişsiniz. Eşiniz bu kadar tasvip etmiyorsa neden sizinle evlenip sonra değiştirmeye çalışmış ki?
Ya rest çekeceksiniz ya da tam olarak onun istediği bir insan olana kadar taviz vereceksiniz. Beni böyle gördün beğendin aldın, ben böyleyim bu şekilde mutlu oluyorum, bunlar da arkadaşlarım. Bu şekilde kabullenemeyeceksen başka çözümler bulmamız gerekebilir diyin.işte en büyük soru da bu zaten ya.. asla çözemediğimm..
rest çekmek de istemiyorum onu anlamaya çalışıyorum ama sindirilmek de istemiyorum çünkü 4 senedir bir türlü çözüm bulamadık ne onun dediği oldu ne de benim dediğim ama bu şekilde ben arada yıprandımYa rest çekeceksiniz ya da tam olarak onun istediği bir insan olana kadar taviz vereceksiniz. Beni böyle gördün beğendin aldın, ben böyleyim bu şekilde mutlu oluyorum, bunlar da arkadaşlarım. Bu şekilde kabullenemeyeceksen başka çözümler bulmamız gerekebilir diyin.