Arkadaş Çevrem Rahat Yaşamayı Tercih Eden Kişilerden Oluşuyor, Evliliğimde Bu Durum Sorun Oluyor

Ben günlük 10 mesaj yazmak gibi bir kural benimsedim o yüzden sadece şunu söyleyip bitirmek zorundayım: siz bu konuda inanılmaz mutlu olamamışsınız demek ki,olmadığınız için bu konu açıldı zaten, ahlaki temelle kastım da şu,siz sadakatsizlik onun beni bağlamaz dersiniz bir başkası der ki bu yanlış ben bu yanlışı görmezden gelemem

He bu arada konu sahibi canimcim biri gözüme soka şoka sadakatsiz yapsa bende gidip onunla konuşsam gülüp eglensem aynada kendi suratıma bakmaya utanırım

Sizin duruşunuzun karakterinizin ve en önemlisi de zekanızın binde birine sahip olamayanlar burada ahlakı kendi normlarıyla zihniyetleriyle açıklıyorlar ahlak sadece eşini aldatmamaktan ibaret değildir keşke bunu idrak edebilseler., batının ahlakına bu kadar karşılarken üstelik batı felsefesinden batı edebiyatından filan örnekler veriyorlar.. sizin yorumlarınızı defalarca okumak lazım ciddiyim bu sitede böylesine kendisini düzgün ifade eden bir kişi daha görmedim, tekrar kaleminize sağlık..

He bu arada konu sahibi canimcim biri gözüme soka şoka sadakatsiz yapsa bende gidip onunla konuşsam gülüp eglensem aynada kendi suratıma bakmaya utanırım
Bu sizin tercihiniz , ama size anlatmıyorlar diye kimse böyle şeyler yapmıyor değil belki burada bile en ateşli şekilde ahlakı savunan kişiler kendi açıklarını kapatabilmek adına bilinçaltları tarafından böyle tepkiler veriyorlardır o yüzden yine diyeceğim odur ki kimseyi yargılamak bize düşmez..

Ben size "Pardon hangi yoruma alıntı yapılıp yapılmayacağını siz mi belirliyorsunuz hayırdır?" desem mesela şimdi, sonra da hakaret etsem dizi dizi sizin yaptığınız gibi mesela...

Siz bana Konya ovasını yakıştırmışsınız, ben size neler neler yakıştırabilirim, gece uykunuz kaçar. Ama olur mu olmaz. Neden olmaz, derdim küçük insanları küçük dünyalarında rahatsız etmek değil çünkü. Düşüncenin küçüğü büyüğü olmaz deyip sığ ya da derin her şeyi keyifle okuyorum ben.

Size de her şeyi kişisel alıp kuyruğuna ah pardon bamteline (bakın yine olmadı di mi, çirkin oldu çünkü) basılmış gibi hakaret etmek yerine farklı görüsleri saygıyla okumayı tavsiye ederim. Zira amac birbirimizle ya da konu sahipleriyle polemige girmek degil, bilgimizce görgümüzce konulara yorum yapmak, insanlara yardımcı olmak olmalı.

Kimseyi yargılamak bana düşmez bu konuda hep bunu savunan biriyim. Ki zaten diğer yorumda da yazdım BEN BİLSEM yazdım bilmediğim şey için yargilayamam amabna biri bunu anlattıysa da gülüp eglenmem o kişiyle size yapılsa ne kdr komik olur dimi :)

Onların bakış açıları bu şekilde, geniş perspektifle dünyaya bakamıyorlar o yüzden onlara göre insan birisini aldattığı anda- ki sonrasında bu kişi çok pişman olup asla bunu tekrarlamamış olsa bile-bir anda dünyanın en ahlaksız insanı oluveriyor ve herkesin bu kişileri dışlaması gerekirse de idam edilmeleri filan gerekiyor.. aslında söylenilecek çok şey var dediğiniz gibi ama algılayabilecek bir idrak düzeyi yok maalesef karşıda

İnan'ın sizin gibi yorumları şikayet etmekle filan bile uğraşmıyorum seviyesizliğiniz o kadar fazla ki bu kadar hakareti kendinize yakıştırabilmişsiniz zaten kendi zihniyetiniz sebebiyle yeterince görüş açısından zorluk çekiyorsunuz bu çok ortada.. aldatmayı normalleştirmekse söylemlerim evet normalleştiriyorum çünkü benim kocam asla yapmazcılardan olmadım hayatın gerçeklerinin ve insanoğlunun herşeyi yapabileceğinin her tuzağa düşebilme ihtimali olduğunun idrakındayım

Tekrar aynı noktaya geliyoruz bu sizin bakış açınız ve tercihinizdir ancak ben arkadaşım dediğim kişiye hataları olduğu için yargılamam ya da bir yanlışı oldu diye onu silemem tabi ki bu herkesin yapabileceği birşey de değildir.. iyi akşamlar diliyorum

Yapmayın ya, nasıl uykumu kaçıracakmışsınız dkdkdd dizi izlemeyi acilen bırakmalısınız zira çok gülünç duruyor böyle "ben var ya ben"vari tavırlar.

Küçük insanlar da ahlaki normları olmayan, Konya ovalı atarlı güllülerdir. Siz öyle değilmişsiniz hiç üstünüze alınmayın madem

Seviyesizlik? Hakaret?

Seviye anlayışlarımız çok farklı hanımefendi, hadi eyvallah.

Eşinin frikik videoları izlemesini burada aldatmak mı değil mi diye soran bir kadın için bu konu tuhaf geldi bana. Adamcağıza bir frikik videosu izletmiyorsun tabi ki izin vermeyecek eski arkadaşlarınla görüşmene :) Nasıl bir arkadaşlıktır ki bu eşinle bu insanlar arasında tercihe sürüklemiş sizi çok ilginç.

Klişe söylemler eski konulardan vurmaya çalışan üye detected vol 292929
Onlar eski arkadaşım değil sürekli görüştüğüm arkadaşlarım eşim yokken onlar vardı hem frikik videosu izlemekle arkadaş konusunu nasıl bağdaştırmaya çalıştın ki bağdaşmamış zaten bu sefer bel altı vuramadın olmamış daha iyi çalış birdaha ki sefere tatlım

Ben

Ben nedense arkadasin anlatimindan pek oyle arada bir oturup kahve icilip muhabbet edilen bir ortam hayal etmedim.
Bu yuzden esine hak verdim.

eee ne farkeder?
ne olursa olsun daha önceden bilmiyor olamaz. bunu bilerek evlendiyse şimdi höt zöt edemez. korkak herif kız kaçar diye önceden renk vermedi şimdi parlıyor işte..

Bu konuda da bayanlar ikiye ayrıldı;
-evlendikten sonra eş ne derse o olur diyenler
-eşe bu kadar yüz vermeyin diyenler
Genel olarak böyle kategorize edebiliriz sanırım ama bende sizin gibi düşünenlerdenim

eş ne derse o olur diyenler aldatılıp dayak yiyince gidecek yerim yok diye de zırlayanlar oluyor genelde. çevrelerindeki herkesi kocişleri için kendilerinden uzaklaştırdıkları için sığınacak dostları da kalmıyor.

erkeğe güven olmaz. dostlarınızdan ayrılmayın.

Burda her yazılan her cevap seni uzmesin yada doğruluğunu sorgulatmasin dusuncelerinin. Ona bakarsan burda tokat yiyip o benim kociskom diyen, aldarildiktsn sonra olsun 1 kerecik bende onla yatmadim dün akşam diyen kadınlar var.

O kadar farklı çevreden geliyoruz ki, birimiz için aldatma boşanma sebebi Olmaz ken birimiz için eskisi gibi sarilmamakboşanma sebebi oluyor. Umursama. Çoğu kadın evlenmeyi bir zafer, kocası olmasını bir değer olarak görüyor. É evlilik gibi bir taç taktiysa elbette vazgeçer vazgececek herseyden çünkü bu onun için bir ödül.

Sadece gerçekten kendisine saygı duyan kadınlar anlayabilir asıl ödülün her sabah aynaya bakabilmek, evliyken de hem kendisini hem kocasini özgür bırakmak olduğunu. Sen sıkıyorsun diye adam yanlış yapmiyorsa bu evlilik mi?

Sorun o arkadaşla görüşüp gorusmeme mevzu değil. Ucu Size dokunan, gerçekten kötü birşey olsa sen salak değilsin herhalde cikartirsin hayatından.

Sorun adamın nasıl olsa evcillestiririm tavrı. Olmaması gereken bu. Mesela bu adam 10 kişilik arkadas çevrende gerçekten bir veya 2 kişiden hoslanmadigini soyleseydi, o xaman hak verirdim. Çü ku insan hoşlanmadığı biriyle vakit geçirmek istemez. Ama hepsi mi ya?! Hepsi mi kötü?!

Ayrıca kime göre kibir? Belki kocandan önce sana o kadar büyük bir kibir gibi gelmiyordu bu davranış? Neden onun doğruları seni bu derece etkiliyor? Hadi etkiliyor evli sin olur, daha önemli bir soru sorayım, senin doğruların da onu bu derece etkiler mi? Genelde cevap olumsuz oluyor işte. Burda kocan önemli diyen insanların çoğu kocam arkadaşlarıyla balığa gitti bizi bıraktı bir pazar günümüz vardı arkadaşlarıyla çıktı diye konu açıyor. Cunku adamlar hakli. Evlilik herkesi dışarda bırakan bir kurum değil. Kadınlar bunu böyle gördüğü için yalnız. Halbuki kendi de böyle olsa, kendini eski hayatından soyutlamasa hem daha özgür hem daha iyi bir ilişkisi olur.

Ben yanlış düşündüğünü düşünmüyorum. Sen haklısın. Sadece yanlış olan şeyler sana dikte edile edile doğrunu unutmuşsun.

Kardes öpüyorum seni. Ne güzel demişsin.

Sizin gibi kendisini bu denli doğru ifade edebilen insanlara hayranım çok teşekkür ederim her satırınız için.. o kadar doğru ki yazdıklarınız evet dikte edile edile doğruluğunu unuttuğum kavramlar var ve en önemlisi de dediğiniz gibi burada kocam ne derse olur diyen bayanlara maalesef ki eşleri o kadar değer vermiyor kadınlar önce kendilerine değer vermeyi öğrenseler birçok problemin önüne geçilebilecek bence ama ataerkil bir toplumdan geldiğimizden ötürü önce kocamızı sonra kendimizi düşünmek zorundayız ..

Bu satırlar buram buram tecrübe kokuyor, beni sizin gibi mantıklı insanların yorumları alakadar ediyor zaten çok teşekkür ederim..

Nesi bağdaşmamış sen eşini Zuhal topal ivana sert videoları izlediği için kıskanıyorsun onun da seni arkadaşlarından kıskanması normal değil mi?

Nesi bağdaşmamış sen eşini Zuhal topal ivana sert videoları izlediği için kıskanıyorsun onun da seni arkadaşlarından kıskanması normal değil mi?
Konuyu neresinden itibaren okudunuz bilmiyorum gerçi size neden cevap veriyorum onu da bilmiyorum ama bahsi geçen arkadaşlarım artık bayan arkadaşlarım, erkeklerin hepsini zaten evliliğin ilk dönemlerinde imha etti şimdi eşim neden beni bayanlardan kıskansın? Ayrıca bel altı vurmak istediğiniz konuda da öyle avam kişileri izlediği için elbette tepkimi gösterecektim siz olsaydınız ne yapardınız çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…