- 29 Haziran 2010
- 1.129
- 598
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
sizin de kaleminize sağlık aslında içinde bulunduğum kısır döngüyü çok da güzel anlatmışsınız.. eşim evleninceye kadar hiç tepki göstermedi sonra 1,2,3 derken çoğu arkadaş çevremi daralta daralta totalde 3,5 kişiye indirgememe sebep oldu ama tabi ki ben bunu asla isteyerek yapmadım zaten kocacım da kocam diyen tiplerden de hiç değilim olamam da ama aile birliği için uyum sağlamaya çalışıldıkça bu durum suiistimal ediliyor maalesef..Evlendikten sonra böyle kocam kocam diyen insanlardan nefret ediyorum. Bu adam sizi böyle tanımadı mi? Tanıdı neden değiştiriyor? Çok rahatsizsa evlenme den önce deseydi? Tabi şimdi evli ya tasma elinde simdi der tabi. Ayrıca evlenince kocam onceligim olur arkadaş Dost kim diyen insanları da hiç anlamam. Bir erkekle ölene kadar yaşayacakları ne belli ? 3 sene sonra eşi onu aldatsa vefat etse bir başlarına öyle kalacaklar. Benim de böyle bir arkadaşım var. Evlendiği gün beni sildi fecabookundan. Sadece canlı müzik dinlediğim ve yılda 3 5 alkol aldigim için. Aradan 5 sene geçmiş boşanmış beni ekliyor. Yüzüne bakmam artık defolsun. Yanlış anlaşılmasın burdaki kimseye değil lafım. Sadece insanların bu ikiyuzlulugunden hiç hoşlanmıyorum. Benimde evlenmek üzere olduğum bir adam var. Onun da benim de sevmedigimiz insanlar var. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için idare edebiliyoruz. Birbirimizi degistirmiyoruz. İnanılmaz saygısız ca. Hic hoş değil.
Bu bitecek bir şey değil ama. O hiç değişti mi evlendiğinizden beri? Niye yıpranan üzülen siz oluyorsunuz? Erkek arkadaşlarınız psikopat mıydı da görüşmenizi istemedi? Her görüştüğünüzde sevişiyor muydunuz? Mantıklı bir durum değil ki. Adam da mantık kurup size söylemiyor. Üzüldüm gerçekten zor bir durumrest çekmek de istemiyorum onu anlamaya çalışıyorum ama sindirilmek de istemiyorum çünkü 4 senedir bir türlü çözüm bulamadık ne onun dediği oldu ne de benim dediğim ama bu şekilde ben arada yıprandım
O kadar haklısınız ki diyecek sözüm yok maalesefBu bitecek bir şey değil ama. O hiç değişti mi evlendiğinizden beri? Niye yıpranan üzülen siz oluyorsunuz? Erkek arkadaşlarınız psikopat mıydı da görüşmenizi istemedi? Her görüştüğünüzde sevişiyor muydunuz? Mantıklı bir durum değil ki. Adam da mantık kurup size söylemiyor. Üzüldüm gerçekten zor bir durum
Eş karışır eder elbette bunda sıkıntı yok ama evlenmeden önce hiç karışmayıp evlendikten sonra herşeye karışması ne kadar doğru sizce? Bizde burada tam olarak bunu tartışıyoruz yani evlenmeden önce gösterseydi bu kadar karışma potansiyelini ben evlenmeyecektim belki deYine kk yine esin karisamaz esin soyle boyle yok canim bizim eslerimiz kukla zaten gel x git x sus x karisma x. Aman bazen anlamakta zorluk cekiyorum bazi bayanlari artik kim uzerine alinirsa. Empati kurun. Suan buraya esimin arkadaslarini sevmiyorum esimin gorusmesini istemiyorum diye konu acsaydin. Hey gidi kocani suan oldurmuslerdi .Neysee canim esinle iyi olmaya bak . Kapini orttugun zaman onunla kaliyorsun onunla hayatini paylasiyorsun sen cok sevdigin icin belki hatalarini gormuyor olabilirsin arkadaslarinin. Yinede karar senin tabi
sizin de kaleminize sağlık aslında içinde bulunduğum kısır döngüyü çok da güzel anlatmışsınız.. eşim evleninceye kadar hiç tepki göstermedi sonra 1,2,3 derken çoğu arkadaş çevremi daralta daralta totalde 3,5 kişiye indirgememe sebep oldu ama tabi ki ben bunu asla isteyerek yapmadım zaten kocacım da kocam diyen tiplerden de hiç değilim olamam da ama aile birliği için uyum sağlamaya çalışıldıkça bu durum suiistimal ediliyor maalesef..
Evlenmeden once karissaydi inanki gozunuz sevgiden asktan hic birsey gormiyecekti. Ve hatta size olan bu karismalari hosunuza bile giderdi. O zaman en guzel cevabi vereyim size. Bosanin tatlim sende her istedigini yaparsin. Yani baska bir secenek kalmiyor kismeyi bu hayatta duzeltemezsin ki kendi istedigin biri haline hic getiremezsinEş karışır eder elbette bunda sıkıntı yok ama evlenmeden önce hiç karışmayıp evlendikten sonra herşeye karışması ne kadar doğru sizce? Bizde burada tam olarak bunu tartışıyoruz yani evlenmeden önce gösterseydi bu kadar karışma potansiyelini ben evlenmeyecektim belki de
Her kelimesi o kadar doğru ki yazdıklarınız ayrıca beni anladığınız için de size çok teşekkür ederim kibir diye de ben asla yorumlamam aksine eğitime verilen emeğim değerini çok çok iyi bilirim dediğiniz gibi baştan ipleri eline çok verdik şimdi toparlayamıyoruz aslında dediğiniz gibi çevremde ne tarz insanların olduğu da onu değil beni ilgilendiriyor kendisi tasvip etmiyorsa görüşmeyebilir lakin beni etkilemediği sürece benim görüşüp görüşmüyor oluşuma karışmamalı ..Kocam kocam diyorlar derken sizi kastedmedim aslında. Sizi cok net anladım. Ama buna neden izin verdiğiniz anlamadim. Bunu bu kadar sakız eden uzatan sizsiniz. İlk başladığında sen beni böyle kabul ettin, madem şu An sana uymuyor senin tercihin demeliydiniz. Elbette evlenince değişir elbette orta yol bulmak lazım. Ama kadınlar orta yol bulmayı kendilerinden vermeyle aynı tutmuşlar. Ne saçma. 10 görüsuyorsaniz, 7 olur bu. Hic görüşmem ek ve daha da ayıbı beni eşi yapmış adam bana kalkıp nasıl diyebilir senden de supheleniyorum diye?? Bu nasıl bir ayıp nasıl? Dönsün aynaya baksin. Kadını böyle kabul edip sonra yavaş yavaş 3 4 etrafından adam eksilten bir insan. Özel üniversitede okuyormus kustahmis aldatiyormus. Ona ne? Bir ayıbı var mı Size ona? Ayrıca bir insan iyi bir eğitim aldıysa iyi bir mesleği varsa bundan gurur duyması neden suç acaba? Hukukçuyum hayvan gibi zorlanıyorum. Geceleri uyumuyorum. Evlenemiyorum bile sinavlarim bitmiyor. Ama gurur duyuyorum. Bunu siz kibir diye yorumlarsi iz ben emegimin karşılığı diye yorumlarım. Size bunu yapmasına izin vermeyin. Siz zaten aklı başında bir kadinsiniz belli. Ölçüleri ayarlarsiniz ama hayatınızdAn çıkarmak, yada onlar yüzünden sana güvenmiyorum cümleleri çok ağır. Kendinize bunu söyletmeyin. 3 sene sonra yanınızda onun olacağı net değil. Bir bakmissiniz misiniz kimse kalmamış. Hayatında kimse olmayan bir kadının ayrılmasıyla etrafı dolu olan bir kadının ayrılığı atlatmasi arasında çok fark var.
Her kelimesi o kadar doğru ki yazdıklarınız ayrıca beni anladığınız için de size çok teşekkür ederim kibir diye de ben asla yorumlamam aksine eğitime verilen emeğim değerini çok çok iyi bilirim dediğiniz gibi baştan ipleri eline çok verdik şimdi toparlayamıyoruz aslında dediğiniz gibi çevremde ne tarz insanların olduğu da onu değil beni ilgilendiriyor kendisi tasvip etmiyorsa görüşmeyebilir lakin beni etkilemediği sürece benim görüşüp görüşmüyor oluşuma karışmamalı ..
Ama evlenmiş olmak da insanların birbirlerinin hayatlarına sonuna kadar müdahale etme hakkı tanımaz ki sonuçta eşim yokken bu bahsettiğim insanlar hep benim yanımdaydıEvlilikle bekarlik farkli seyler.. esinin tabiiki soz hakki olacak... aynisini kendide kabul ederse tabii..ukala sadakatsiz! Ne demisler arkadasini sole sana kim oldugunu soyleyeyim.. ayni kisilerle ola ola bazi seyler normallesebiliyor insana..
Benim esim karismaz zaten evlendikten sonra cok vaktim olmadi hele simdi kendime cocuklara vakit bulursam sukur...ben esimin sevmedigim arkadaslari icin gorusme derim. Cunku tasvip etmedigim cok yonleri var. ama gorusmeye devam eder... . bana gore bunlarda evliligi zedeliyor..
Bende ilk boşanın diyen kim olacak diye bekliyordum :) bu siteyi lütfen direk boşanın deme sitesi yapmadan önce biraz daha yapıcı olmayı tercih edinEvlenmeden once karissaydi inanki gozunuz sevgiden asktan hic birsey gormiyecekti. Ve hatta size olan bu karismalari hosunuza bile giderdi. O zaman en guzel cevabi vereyim size. Bosanin tatlim sende her istedigini yaparsin. Yani baska bir secenek kalmiyor kismeyi bu hayatta duzeltemezsin ki kendi istedigin biri haline hic getiremezsin
Dogru tabiiki saygi duymali ama.. simdi uc bi ornek vercemde :) diyelimki esinin bi playboy arkadasi var:) istermisin onla arkadaslik etmesini?Ama evlenmiş olmak da insanların birbirlerinin hayatlarına sonuna kadar müdahale etme hakkı tanımaz ki sonuçta eşim yokken bu bahsettiğim insanlar hep benim yanımdaydı
Hepsi öyle değil ; bu durum eşimin önyargılı olmasına sebep birkaç spesifik örnektiBen eşinizi haklı buldum , sadakatsiz ukala olduklarını ağzınızla diyorsunuz. Belki evlenmeden size bu denli karışma hakkı bulamadı kendinde , ya da bu denli tanımıyordu arkadaşlarınızı.
Belki sizin onlardan etkilendiğinizi gördü, huyunuzun değiştiğini düşündüğü için karışıyor da olabilir.
Eşinizle bu konuyu etraflıca konuştunuz mu ?
Bir de özel üniversitede okumak ukala ve havalı olmayı gerektirmiyor , çevremde çok arkadaşım var özel üniversitede okuyan ama sizin çevreniz gibi değiller
Ama bu gerçekten de çok uç olmadı mı :)Dogru tabiiki saygi duymali ama.. simdi uc bi ornek vercemde :) diyelimki esinin bi playboy arkadasi var:) istermisin onla arkadaslik etmesini?
Arkadaş seçiminize pek güvenmiyor o halde önyargı oluşmasına bakılırsa.Hepsi öyle değil ; bu durum eşimin önyargılı olmasına sebep birkaç spesifik örnekti
Evet ornek verirken soledigim gibi :) bu arkadasinin secimi denebilir mi? Bence denemez..ha sadakatsiz kisilerden bahsetmissin o yuzden soledim.. her ne kdr onun hayati olsada demekki adam istemiyo bi sekilde..gorusrsn gene belki ama eskisi kdr samimi olmaz belki.. ha sunu soleyim esin tercih yapmani istiyorsa esimi secerdim ben:) ama esimin boyle bir istegi yok. Ha bekarliktan kalma erkek arkadaslarimda var ama bazilarinin hanimi kiskancmis o yuzden gorusmuyoruz :) bu durum terside olabiliyo yani :)Ama bu gerçekten de çok uç olmadı mı :)