Arkadaş Çevrem Rahat Yaşamayı Tercih Eden Kişilerden Oluşuyor, Evliliğimde Bu Durum Sorun Oluyor

ben eşimin bu kadar karışabileceğini bilmeden evlendim o kısmı saklamıştı benden ama diğer yazdıklarınızda haklısınız sonuçta ne kadar içimi acıtsa da benim 25 senelik kardeşim dediğim erkeklerden sırf eşim kıskanıyor diye vazgeçtim en kötü yanı bu bahsi geçen arkadaşlarım hep bekar , evli olsalardı sizin gibi eşli birşeyler yapıyor olabilirdik..

20 senelik dost diyorsunuzda öyle karakterdeki bir insandan dost falan olmaz.
Kaldıki yorum sahibi dahi *dostuna* güvenmediği için eşi ile tanıştırmamış.
Ne dostluk ama...

ben onu da yaptım.. sadaktsiz olduğunu bildiğim çok da sevdiğim ve inanılmaz güzel, herkesin dönüp dönüp baktığı bir kız arkadaşım var o ve nişanlısını defalarca evimde ağırladım, onlarla tatile gittik ki biliyorum kız adamı aldatıyor ama sanırım hata yapıyorum şimdi siz yazınca kendimi sorgulamaya başladım..

Zaten onları mutlu edemiyormuşsun.
Uzaklaştın, vakit ayırmıyorsun diyorlarmış.

Bari eşini mutlu et.

Böylelikle arada kalmaktan kurtulursun

Bekar ve evli arkadaşlığına karşı değilim de
Zamanla bu şekilde sorunlar çıkıyor.
Onlar kadar boş vakti olmuyor insanın.
Doğal olarak onlara eşlik etme sıklığı da azalıyor.

Benim de bekar arkadaşlarım var
Onlar 5 kere 10 kere görüşüyorsa ben birine ikisine katılabiliyorum.
Ya da bizim evde görüşüyoruz.

Olmuyor çünkü, uymuyor.

Ama onlar şu ana kadar sorun etmedi.

Bensiz buluştuklarında kırdığım yerleri bir araya gelince özet geçiyorlar oluyor bitiyor

:) siz orta yolu bir şekilde bulmuşsunuz tebrik ederim, darısı başıma diyeceğim de ben 4 senedir bulamadım
insan kaybetmeyi sevmiyorum ama yapacak fazla da bir şey yok sanırım..

ben hepsi mi öyle dedim ? neden genelleme yapıyorsunuz anlamıyorum..

Lütfen eşiniz ne diyor yada arkadaşlarınız ne diyor falan bunları bir kenara bırakın, benim bu derece karaktersiz bir insan ile ne işim var diye kendinizi bir sorgulayın.
Aldatan insandan dost olmaz, eşim diyeceği insanı aldatan kişi geriye kalan diğer herkesi saniye düşünmeden harcar.
Ayrıca nişanlısının onu aldattığını bildiğiniz bir insanın yüzüne nasıl rahat bakıyorsunuz onuda anlamıyorum. Benim içim acır yani, yapacak bişeyim olmasada bu günaha ortak olmam. Yani tamam tut ifşa et demiyorum ama bari aynı havayı solumayın şu insanlarla.

20 senelik dost diyorsunuzda öyle karakterdeki bir insandan dost falan olmaz.
Kaldıki yorum sahibi dahi *dostuna* güvenmediği için eşi ile tanıştırmamış.
Ne dostluk ama...
Yorum sahibi 20 senelik dostluk dediği için öyle sordum ayrıca artık günümüzde maalesef ki öyle dört dörtlük sadık kadınlar da çok kalmadı, size anlatmıyorlar diye arkadaş çevrenizin dört dörtlük sadık olduğu anlamına gelmez..

:) siz orta yolu bir şekilde bulmuşsunuz tebrik ederim, darısı başıma diyeceğim de ben 4 senedir bulamadım
insan kaybetmeyi sevmiyorum ama yapacak fazla da bir şey yok sanırım..

Benimkiler dişi ama ya.
İlerde aynı şeyi onlar da bana yapacak diye alttan alabiliyor olabilirler

Erkeklerin bu kadar kafasının çalışacağını sanmıyorum
Bugün niye bizle takılmıyorsun der
Yarın kıskanç bi sevgili yapar yüzünü göstermez
Sorunca da umurunda olmaz.

Sonra eşinle aranı bozduğuna yanarsın

Gerçekten kıymet verseler
Durumunu anlamaya çalışır
Baskı yapmazlar zaten.

ben hepsi mi öyle dedim ? neden genelleme yapıyorsunuz anlamıyorum..
Efendim bende hepsinden vazgeçin yazmadım zaten, kaldıki neden gerçek dosttan gerçek iyi insandan vazgeçesiniz?
Ama kusura bakmayın diğer kısım insanlardan size hayır gelmez, zira onlardan dost arkadaş falan olmaz.
Güvenilmezler bi defa ötesi yok yani. Nişanlısını aldatan insan herşeyi yapar.
Bırakın arkadaş olmayı onlarla aynı yöne dahi bakmayın. Değmezler inanın.

Şu yorumunuzdan sonra size söylenecek hiçbirşeyim kalmadı.
Zira ben sizi o çok kalmadı dediğiniz güzel insan gurubuna dahilsiniz sanarak yorum yapmıştım. Galiba hata ettim. Zira aldatana bu derece sahip çıkmak ve normal görmek hiç normal değil.
Bu arada doğru tekdir efendim. Bırakın çok kalmamayı dünyada tek kişide kalsam bu değişmez. Ve öyle yanımda sadakatsiz aldatan *dost* olacaksa yalnız kalayım daha iyi.
Allah var, ve bigün o sadakatsizlerden hesap soracak. Bu yeter aslında herşey için.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

öyle tabi çok haklısınız sanırım ben biraz evli olduğumu da idrak etmek istemiyorum
evliyim ama özgürüm tadında bir hayatım olsun istiyorum o da mümkün olamıyor :)

öyle tabi çok haklısınız sanırım ben biraz evli olduğumu da idrak etmek istemiyorum
evliyim ama özgürüm tadında bir hayatım olsun istiyorum o da mümkün olamıyor :)

Onlarınki özgürlük değil başka birşey
Özenme onlara pis onlar, cıs cıs

ben eşinize hak verdim, insan arkadaşından belli olur derler onlar o kadar rahat ve geniş hayatlar yaşıyor ise bir dönem sizde onların hayatını yaşadınız belkide rahatlığı özlüyorsunuz tek eşli olmak sizi sıkıyor ve o nedenle arada kalıyorsunuz yoksa bir seçim yapacak olsanız eşinizi tercih ederdiniz bence..

bazı insanlar sizin gibi kuralcıdır, hayatta net ve keskin çizgileri vardır bazıları da benim gibi esnektir ve karşı tarafı yargılamadan önce anlamaya çalışır.. tabi ki ben sadakatsizliği burada savunmuyorum, konu sapmasın ama düşündüğünüz gibi artık herkes göründüğü kadar tek eşli değil.. elbette doğru tek ama doğruymuş gibi gözüken de çok var ben bunu anlatmaya çalıştım, sağolun sizde yardımcı olmaya çalıştınız, iyi günler diliyorum size..

Evlilerin bekarlarla ilişkisi aynı samimiyette kalamıyor maalesef. Elinizdeki bekar kadroyu eşleştire eşleştire çift yapmayı deneyin olmadı. Zaten benziyorlarmış birbirlerine.
inanın onu da çok deniyorum, bu sayede kaç kişi evlendirdim bir bilseniz ama yine de 3,5 kişi bekar kalmak konusunda direniyor.

Eşin onların yanında kendini belki yetersiz hissediyor o yüzdende rahatsız oluyordur
Sadakatsiz olması kendi sorunu
Sizi bağlamaz
Sizi yakın görüp herseyini anlatmış olmalaro hata bence
Six onları yargılıyorsunuz
Belki evlenmeden önce sizde onlar gibiydiniz
Bu kadar eleştirdiğiniz kişilerle görüşmeyin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…