- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
ben eşimin bu kadar karışabileceğini bilmeden evlendim o kısmı saklamıştı benden ama diğer yazdıklarınızda haklısınız sonuçta ne kadar içimi acıtsa da benim 25 senelik kardeşim dediğim erkeklerden sırf eşim kıskanıyor diye vazgeçtim en kötü yanı bu bahsi geçen arkadaşlarım hep bekar , evli olsalardı sizin gibi eşli birşeyler yapıyor olabilirdik..Siz de eşinizi tanıyarak evlendiniz değil mi ? Bu açıdan bakarsak aynı şeyin arkasına o da sığınabilir
Tabi ki insanın arkadaş çevresi, gezdiği eğlendiği ortamlar olacaktır ancak eşinizi tedirgin eden insanlarla illa dostum diyerek devam etmeniz sizi daha çok sıkıntıya sokar.
Evlilik bir yaşam biçimi ve hayatınızda en fazla yer alan insan eşiniz onun hatırı arkadaştan büyük olmalı bence. Benim de vardı böyle arkadaşlarım, geç evlendiğim için onlarla çok vakit geçirdim söz gelimi iş çıkışı Beyoğlu yapıp gece geç vakit eve dönerdik, kadın-erkek karışık takılırdık ama bu eşime fazla geldi, hafta sonları birlikte takılalım, evli barklı adamların seninle ne işleri var sonuçta eşleri gelmiyor siz iş arkadaşı olarak takılıyorsunuz, bu bana ters geliyor ayrıca ben akşam işten geldiğimde seni evde bulmak istiyorum, hafta sonları birlikte istediğin kadar takılalım dedi, düşündüm bana haklı geldi, şimdi eşli organizasyonlar yapıyoruz, kötü de olmuyor. Zaten zaman içinde o kadar gezecek halim kalmadı, iş-ev derken halim olmuyor.
20 senelik dost diyorsunuzda öyle karakterdeki bir insandan dost falan olmaz.sanırım haklısınız.. benim de arkadaş çevremde bahsettiğiniz gibi bir kişi vardı ve eşim o kişiyi de tanıdığından sanırım tüm arkadaş çevreme hep önyargı ile yaklaştı ha arkadaş mı yuva mı derseniz elbette yuva derim ama 20 senelik dost diyorsunuz hiç özlemediniz mi o kişiyi?
ben onu da yaptım.. sadaktsiz olduğunu bildiğim çok da sevdiğim ve inanılmaz güzel, herkesin dönüp dönüp baktığı bir kız arkadaşım var o ve nişanlısını defalarca evimde ağırladım, onlarla tatile gittik ki biliyorum kız adamı aldatıyor ama sanırım hata yapıyorum şimdi siz yazınca kendimi sorgulamaya başladım..tabiki özlüyorum özlemez miyim , ama dediğim gibi son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı
kendisi ile en son konusmamda bana dedi ki arkadasım ;
sen hayatı çok ciddiye alıyorsun ,
sen benim babama bile aşık olup aşk yaşayabilirsin ben tepki vermem dedi ve ben o günden sonra kafamda herseyi netleştirmiş oldum
dostlugumuzu , gülmelerimizi gece çıkmalarımızı çok özlüyorum evet ama , eşim bana birşey demeden ben eşimin hoş bakmayacağını düşünerek noktayı koydum .
babama aşık olabilirsin diyen birisi , senin eşine de aşık oldum diyebilirdi
ben güven duymadığım kişileri aileme sokmam
eşimin tanımadıgı ya da tasvip etmediği kişilerle de arkadaslık yapmam
sadakatsızler demişsin sen de,
sen o dostum dediğin SADAKATSIZ dediğin kişileri evine alıp eşinle aynı ortama sokabilir misin peki?
ben cesaret edemedim şahsen
:) siz orta yolu bir şekilde bulmuşsunuz tebrik ederim, darısı başıma diyeceğim de ben 4 senedir bulamadımZaten onları mutlu edemiyormuşsun.
Uzaklaştın, vakit ayırmıyorsun diyorlarmış.
Bari eşini mutlu et.
Böylelikle arada kalmaktan kurtulursun
Bekar ve evli arkadaşlığına karşı değilim de
Zamanla bu şekilde sorunlar çıkıyor.
Onlar kadar boş vakti olmuyor insanın.
Doğal olarak onlara eşlik etme sıklığı da azalıyor.
Benim de bekar arkadaşlarım var
Onlar 5 kere 10 kere görüşüyorsa ben birine ikisine katılabiliyorum.
Ya da bizim evde görüşüyoruz.
Olmuyor çünkü, uymuyor.
Ama onlar şu ana kadar sorun etmedi.
Bensiz buluştuklarında kırdığım yerleri bir araya gelince özet geçiyorlar oluyor bitiyor
ben hepsi mi öyle dedim ? neden genelleme yapıyorsunuz anlamıyorum..Ama arkadaşlarınızın böyle ufak tefek önemsiz maharetleri için eşinizin sorun çıkarması çok saçma!!!
Arkadaşlarınız alt tarafı sadakatsiz ve ukala insanlar canım ne var ki bunda abartacak???
Bazen cidden şaşırıyorum ya, ben neden böyle insanlarla arkadaşlık ediyorum, neden bu insanları hayatıma alıyorum diye kendinize soracağınıza eşinize suç arıyorsunuz...
Ama tabi onlar eğitimli! iyi meslekleri var! eğlenmeyi ortamları seviyorlar! azcık sadakatsizlik ukalalık falan tolore edilebilir galiba!
Allah eşinize sabır versin.
evet evlendiğini sende kabul ediyorsun bekar gibi yaşamayamazsınama o bu çevreyi bilerek, görerek, tanıyarak evlendi..
Lütfen eşiniz ne diyor yada arkadaşlarınız ne diyor falan bunları bir kenara bırakın, benim bu derece karaktersiz bir insan ile ne işim var diye kendinizi bir sorgulayın.ben onu da yaptım.. sadaktsiz olduğunu bildiğim çok da sevdiğim ve inanılmaz güzel, herkesin dönüp dönüp baktığı bir kız arkadaşım var o ve nişanlısını defalarca evimde ağırladım, onlarla tatile gittik ki biliyorum kız adamı aldatıyor ama sanırım hata yapıyorum şimdi siz yazınca kendimi sorgulamaya başladım..
Yorum sahibi 20 senelik dostluk dediği için öyle sordum ayrıca artık günümüzde maalesef ki öyle dört dörtlük sadık kadınlar da çok kalmadı, size anlatmıyorlar diye arkadaş çevrenizin dört dörtlük sadık olduğu anlamına gelmez..20 senelik dost diyorsunuzda öyle karakterdeki bir insandan dost falan olmaz.
Kaldıki yorum sahibi dahi *dostuna* güvenmediği için eşi ile tanıştırmamış.
Ne dostluk ama...
:) siz orta yolu bir şekilde bulmuşsunuz tebrik ederim, darısı başıma diyeceğim de ben 4 senedir bulamadım
insan kaybetmeyi sevmiyorum ama yapacak fazla da bir şey yok sanırım..
Efendim bende hepsinden vazgeçin yazmadım zaten, kaldıki neden gerçek dosttan gerçek iyi insandan vazgeçesiniz?ben hepsi mi öyle dedim ? neden genelleme yapıyorsunuz anlamıyorum..
Şu yorumunuzdan sonra size söylenecek hiçbirşeyim kalmadı.Yorum sahibi 20 senelik dostluk dediği için öyle sordum ayrıca artık günümüzde maalesef ki öyle dört dörtlük sadık kadınlar da çok kalmadı, size anlatmıyorlar diye arkadaş çevrenizin dört dörtlük sadık olduğu anlamına gelmez..
öyle tabi çok haklısınız sanırım ben biraz evli olduğumu da idrak etmek istemiyorumBenimkiler dişi ama ya.
İlerde aynı şeyi onlar da bana yapacak diye alttan alabiliyor olabilirler
Erkeklerin bu kadar kafasının çalışacağını sanmıyorum
Bugün niye bizle takılmıyorsun der
Yarın kıskanç bi sevgili yapar yüzünü göstermez
Sorunca da umurunda olmaz.
Sonra eşinle aranı bozduğuna yanarsın
Gerçekten kıymet verseler
Durumunu anlamaya çalışır
Baskı yapmazlar zaten.
öyle tabi çok haklısınız sanırım ben biraz evli olduğumu da idrak etmek istemiyorum
evliyim ama özgürüm tadında bir hayatım olsun istiyorum o da mümkün olamıyor :)
bazı insanlar sizin gibi kuralcıdır, hayatta net ve keskin çizgileri vardır bazıları da benim gibi esnektir ve karşı tarafı yargılamadan önce anlamaya çalışır.. tabi ki ben sadakatsizliği burada savunmuyorum, konu sapmasın ama düşündüğünüz gibi artık herkes göründüğü kadar tek eşli değil.. elbette doğru tek ama doğruymuş gibi gözüken de çok var ben bunu anlatmaya çalıştım, sağolun sizde yardımcı olmaya çalıştınız, iyi günler diliyorum size..Şu yorumunuzdan sonra size söylenecek hiçbirşeyim kalmadı.
Zira ben sizi o çok kalmadı dediğiniz güzel insan gurubuna dahilsiniz sanarak yorum yapmıştım. Galiba hata ettim. Zira hatalıya bu derece sahip çıkmak normal değil.
Bu arada doğru tekdir efendim. Bırakın çok kalmamayı dünyada tek kişide kalsam bu değişmez. Ve öyle yanımda sadakatsiz aldatan *dost* olacaksa yalnız kalayım daha iyi.
Allah var, ve bigün o sadakatsizlerden hesap soracak. Bu yeter aslında herşey için.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
inanın onu da çok deniyorum, bu sayede kaç kişi evlendirdim bir bilsenizEvlilerin bekarlarla ilişkisi aynı samimiyette kalamıyor maalesef. Elinizdeki bekar kadroyu eşleştire eşleştire çift yapmayı deneyin olmadı. Zaten benziyorlarmış birbirlerine.
Çorap gibi diyorsunEvlilerin bekarlarla ilişkisi aynı samimiyette kalamıyor maalesef. Elinizdeki bekar kadroyu eşleştire eşleştire çift yapmayı deneyin olmadı. Zaten benziyorlarmış birbirlerine.