Bana psikologum insanları tanıdığım için arkadaşlık kuramıyorsun devamı ondan dolayı olmuyor dedi. Çok haklı . Aslında herkesi kendi gibi görsek kabul etsek daha kolaylaşr ama bende çok zorlanıyorum kabul edemiyorum sankiİnsan olanı bulmak mesele.Ayni enerjiyi tutturmak.Cikarci olmayanı en az kötü huylusunu.Cok denemek bakmak anlamak lazım.Zor artık insan tanımak.Sanirim internet arkadaşligin da yerini aldı.Belki robot arkadaşlar üretirler gelecek çağlarda falan.Gunumuz arkadaşliklari çok uzun ömürlü olmuyor gibi.Gruba bile katilsan sığ bir muhabbet oluyor etkinlik bitince.Amac bir insanı gerçekten tanımak sevmek anlaşmak sosyal ve içsel anlamda arkadaş olmaksa yolu ne bende bilmiyorum.Bende eski arkadaşlarimla olan bağı yenilerle kuramiyorum.
Benimde hiç arkadaşım yok tabiki yalnızlık zor kadınlar kulübü divertikulit yazarsan orda benim yazılarım var arkadaşım benimde yok bı ruhum acı çekiyor ki beni herkes çoğu insan incitti beni. Aasagilamadan saygı duyarak yazar isen kendimi yanlız hissetmekden kurtulurum kendi kendime yetiyorum şükür ama yinede yalnızlık zor ayrıca bütün yazdıklarım hepsi doğru çok ince düşündüğüm için alraba çok ama biri solak konuşunca günlerce onu konusduklriini düşünüyorum yanlizlik iligime işledi sen yazar san sevinirim bu ara bide takintilarla zamanım geçiyor odaklanamiyorum ikindiye kadar bazami duzleyemiyorum hep doğru yazdıklarım daralmadan okursan sevinirim bana yaz ruhum acı çekiyor. Fulsak diye bı hap kullaniyorum ikibin ondoerten beriMerhaba kızlar, uzun zamandır hiç yeni tanışabileceğim arkadaşım yok. Psikologa yeni başladım ve arkadaşsızlıkla ilgili ciddi bir problem yaşıyorum ama artık bunu yapmam gerekiyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim? Bu arada bebeğim var ve çalışıyorum da
Evet ya çok haklısınız herkesin bir maskesi var. Bende kendimin maskesi olduğuna inanmıyorum olmadığı için çok zorlanıyorum. İnsanları anlamak çok zor artıkElbette herkesi kendi gibi göreceğiz kimseyi değiştiremeyiz de ama bize uymuyorsa yada biz ona illa arkadaş olacağız diyede buna devam edemeyiz sanırım kimsenin vakti kalmadı kimseyi tanımaya yada zaman hızlandı yada belki içten olmanın modası geçti.Belki maske takmak mış gibi yapmak daha önemli oldu.Belkide inancı kayboldu insanların belki kendilerini insanlara açıp açıp anlasilamayinca geri çekildiler.Sanirim çağın sorunu bu kendini abartıp kendin olmamak çünkü güven kalmadi herkesin bir zırhı var.Onu aşmak zor işte
Ben size arkadaş olabilirimMerhaba kızlar, uzun zamandır hiç yeni tanışabileceğim arkadaşım yok. Psikologa yeni başladım ve arkadaşsızlıkla ilgili ciddi bir problem yaşıyorum ama artık bunu yapmam gerekiyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim? Bu arada bebeğim var ve çalışıyorum da
Malesef hiç komşumuz yok. Öyle bir sitede oturuyoruz ki bugün başıma gelen olayı anlatayım size. Çok yağmur yağıyordu yerde kaygan, bebek arabasında ama ağlıyor. Bende sitenin kapısını açmaya çalışıyorum ama aceleden anahtarı bulamadım. Bir tane amca bize baka baka geldi döndü sırtını kendi binasına gitti . Ama oysaki 2-3 adım atsa sitenin kapısını açabilecek. Hergün böyle bir kişi bile yardım edeyim demez . Günaydın dersin cevap vermezler. Malesef etrafımızdaki insanlar hep böyle. İnşallah baharda bol bol parka gidip yeni insanlarla tanışırımKomşularınız ile aranız nasıl önce onlardan baslayabilirsiniz genelde sizin gibi genç olan varsa bir kahve içmeye davet edin karşılaşınca! Bebeğiniz ne kadarlık biraz büyüdüğü zaman kreş de yada oyun grubunda veliler ile arkadaş olursunuz. Çocuğunuz olmamış olsaydı halk eğitim merkezlerinde bir hobi kursuna gidin derdim. Hava şimdi çok soğuk ama bahar aylarında parklarda çok kişi oluyor öyle bir tanışma muhabbet oluyor. İstanbul daymisisniz genelde çevrenizde kapalı oyun alanları yok mu çocuğunuz ne kadarlık genelde anneler oralara da götürüyor hafta sonları özellikle
Hadi olalımmmBen size arkadaş olabilirim
Klişe bir tavsiye olacak ama belediyelerin anne-çocuk etkinliklerine katılabilirsiniz. Oradaki annelerle arkadaş olursunuz.Merhaba kızlar, uzun zamandır hiç yeni tanışabileceğim arkadaşım yok. Psikologa yeni başladım ve arkadaşsızlıkla ilgili ciddi bir problem yaşıyorum ama artık bunu yapmam gerekiyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim? Bu arada bebeğim var ve çalışıyorum da
Ben de olurum . Neredesin istanbul daHadi olalımmm
Ya çok üzüldüm bende Bursa'da ikamet ediyorum burası orası gibi değil büyük şehir ama komşuluk çok yaygın hem bizim sitede hemde çoğu yerde en azından bir kaç komşu var sürekli gelip gitmesekde arada bir kahveye ugrafigimiz yada dışarda buluştuğumuz. Çevre genel olarak mı öyle acaba . İnşallah herşey gönlünüzce olurMalesef hiç komşumuz yok. Öyle bir sitede oturuyoruz ki bugün başıma gelen olayı anlatayım size. Çok yağmur yağıyordu yerde kaygan, bebek arabasında ama ağlıyor. Bende sitenin kapısını açmaya çalışıyorum ama aceleden anahtarı bulamadım. Bir tane amca bize baka baka geldi döndü sırtını kendi binasına gitti . Ama oysaki 2-3 adım atsa sitenin kapısını açabilecek. Hergün böyle bir kişi bile yardım edeyim demez . Günaydın dersin cevap vermezler. Malesef etrafımızdaki insanlar hep böyle. İnşallah baharda bol bol parka gidip yeni insanlarla tanışırım
Aynı benBenim de bebğim var ama oldum olası hiç arkadaşım yok ben sorunluymuşum gibi geliyor herkes bu kadar sohbet canlısı ama ben pek değilim bir deneyim diyorum ne zaman yeni biriyle tanışsam içim daralıyor bir üşengeçlik geliyor kim buluşacak kim görüşecek diye görüşemiyorum kimseyle