Belki insan kriteriniz çok yüksektir.Merhaba kızlar, uzun zamandır hiç yeni tanışabileceğim arkadaşım yok. Psikologa yeni başladım ve arkadaşsızlıkla ilgili ciddi bir problem yaşıyorum ama artık bunu yapmam gerekiyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim? Bu arada bebeğim var ve çalışıyorum da
Ayyy bu bebim sankiiiBenim de bebğim var ama oldum olası hiç arkadaşım yok ben sorunluymuşum gibi geliyor herkes bu kadar sohbet canlısı ama ben pek değilim bir deneyim diyorum ne zaman yeni biriyle tanışsam içim daralıyor bir üşengeçlik geliyor kim buluşacak kim görüşecek diye görüşemiyorum kimseyle
Hava soğuk olduğu için çıkmıyorum şimdi . Yazın çok çıktım ama anlamadım herkes sadece çocuğunun peşinde olduğu için pekte kimse umrunda değil gibiBebeğiniz varmış parka yürüyüşe çıkın veya sizin gibi bebekli komşularınızla samimi olun.
Ofis kendime ait ve malesef tek çalışıyorumİş yerinizde arkadaş olabileceğiniz kimse yok mu. Ben memleketimden farklı bi şehirde yaşıyorum. Buradaki tüm arkadaşlarım iş yerinden.
Ay dinleyemiyorum zaten bari dışarda gezmelerde dinlenemeyeyimHem bebekle hem işle arkadaşa vakit bulman zor olur ya dinlen boşver
Belkide malesef istediğim gibi bir yerde de oturmuyorumBelki insan kriteriniz çok yüksektir.
Ay bebek düşünme boşver heleki 30dan önce hiç düşünmeBende arkadaş bulamıyorum malesef yaşadığım şehirde. Çalışmıyorum ama bebek düşünüyorum. Ne iş bulabiliyorum ne arkadaş. Ne bahtsızım ya
Evett malesef . Bu da etkiliyor bence. Herkesin geçim derdi olduğu için yada korktuğu için kimse kimseye yanaşamıyor artıkİstanbul'da mi yaşıyorsun
Hem calisip hem bebege bakim hem arkadasa zaman ayirabilcekseniz tebrikler ben mevcutlarla gorusemiyorumMerhaba kızlar, uzun zamandır hiç yeni tanışabileceğim arkadaşım yok. Psikologa yeni başladım ve arkadaşsızlıkla ilgili ciddi bir problem yaşıyorum ama artık bunu yapmam gerekiyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim? Bu arada bebeğim var ve çalışıyorum da
Aa öyle mi hemen bakayım uygulamayahi buddy diye bir uygulama var, ilgi alanlarına göre gruplar açılıp etkinlikler yapılıyor. yani ders çalışmaktan, sinemaya gitmeye, kadın kadına kahve içmekten eller havaya gitmeye kadar her çeşit grup var. ona bi bakabilirsiniz, hobilerinize göre gruplara katılıp etkinlik günlerinde boş olusanız gidebilirsiniz belki.
zaman ayrılır ya bebekle de her yere gidebileceğimi düşünüyorumHem calisip hem bebege bakim hem arkadasa zaman ayirabilcekseniz tebrikler ben mevcutlarla gorusemiyorumisyerinden arkadasliklariniz yok mu