Arkadaş bulamıyorum

alevdogal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
98
40
28
Merhaba kızlar, uzun zamandır hiç yeni tanışabileceğim arkadaşım yok. Psikologa yeni başladım ve arkadaşsızlıkla ilgili ciddi bir problem yaşıyorum ama artık bunu yapmam gerekiyor. Sizce nasıl arkadaş bulabilirim? Bu arada bebeğim var ve çalışıyorum da

İş yerinizde arkadaş olabileceğiniz kimse yok mu. Ben memleketimden farklı bi şehirde yaşıyorum. Buradaki tüm arkadaşlarım iş yerinden.

Belki insan kriteriniz çok yüksektir.

Benim de bebğim var ama oldum olası hiç arkadaşım yok ben sorunluymuşum gibi geliyor herkes bu kadar sohbet canlısı ama ben pek değilim bir deneyim diyorum ne zaman yeni biriyle tanışsam içim daralıyor bir üşengeçlik geliyor kim buluşacak kim görüşecek diye görüşemiyorum kimseyle

Ayyy bu bebim sankiii gerçekten o hiis bendede çok var ama malesef ki iyi bir şey değil işte. Çok zarar veriyoruz kendimize böylede

Bebeğiniz varmış parka yürüyüşe çıkın veya sizin gibi bebekli komşularınızla samimi olun.
Hava soğuk olduğu için çıkmıyorum şimdi . Yazın çok çıktım ama anlamadım herkes sadece çocuğunun peşinde olduğu için pekte kimse umrunda değil gibi

hi buddy diye bir uygulama var, ilgi alanlarına göre gruplar açılıp etkinlikler yapılıyor. yani ders çalışmaktan, sinemaya gitmeye, kadın kadına kahve içmekten eller havaya gitmeye kadar her çeşit grup var. ona bi bakabilirsiniz, hobilerinize göre gruplara katılıp etkinlik günlerinde boş olusanız gidebilirsiniz belki.

Hem calisip hem bebege bakim hem arkadasa zaman ayirabilcekseniz tebrikler ben mevcutlarla gorusemiyorum isyerinden arkadasliklariniz yok mu

İnsan olanı bulmak mesele.Ayni enerjiyi tutturmak.Cikarci olmayanı en az kötü huylusunu.Cok denemek bakmak anlamak lazım.Zor artık insan tanımak.Sanirim internet arkadaşligin da yerini aldı.Belki robot arkadaşlar üretirler gelecek çağlarda falan.Gunumuz arkadaşliklari çok uzun ömürlü olmuyor gibi.Gruba bile katilsan sığ bir muhabbet oluyor etkinlik bitince.Amac bir insanı gerçekten tanımak sevmek anlaşmak sosyal ve içsel anlamda arkadaş olmaksa yolu ne bende bilmiyorum.Bende eski arkadaşlarimla olan bağı yenilerle kuramiyorum.

Aa öyle mi hemen bakayım uygulamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…