B
boz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi susarak xoxzlxuxyorum
-
evet canım daha öncede böyle şeyler sürekli herşeyin altında bişiler arıyo nişanlılık fkrinin korkuttuğunu sanmıyrm çünkü çok istyrdu inan banada çok anlamsız geldi yaptığı ya sürekli yalan söylediğimi düşünüyo halbuki yalan falanda söylemyrm sürekli 7 yıl öncesinden yapılan tatışmalrı ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo ve bana diyoki sana diyo 7 yıl önce sorduğum soruların aynısı 3 -4 yıl aradan sonra soruyrm aynı cevapları vercekmisin diyee şok oldum inanırmsn bu sorunun cevabınada ben ozaman evet gittik arkadaşalrla evine ama kalamdık geri döndük demişim şimdi ise amcasıgılde kaldı demişim ama gerçekten öyleydi işe girdikten sonra çocuk ev tuttu ya çekindğim bişi olsa tanıştırırmıyım hatta ailemle dahi tanıştı bu arkdaşım ozamanlar offf nasıl çözecem bu durumu çok inatçıdır çok dediğim dedik bir insandır tutturmuş o çocuğu arayacağım soracağım evdemi kalıyo ki düşünün ben o arkdaşımla muhabbeti kesitm sırf erkek arkdaşım rahatsız oluyo diye 6 yıldırda görümüyorum sizce mantıklımı rasın çekindiğim hiç bişey yokk ama yinede canım sıkılıyo
Sakın yanlış anlamayın ama bu yaşadıklarınız bana o kadar tanıdık geldiki çok benzer şeyler yaşamışız sizle benim eski nişanlım da aynen sizin nişanlınız gibi aşırı kıskanç takıntılı bir adamdı, sürekli kendimi ispat etmek zorunda bırakıyordu beni, söylediğim hiçbişeye inanmıyordu, msn şifrelerimi kırıyordu, iş nedeni ile yazıştığım insanlarla aramada bişey odluğundan şüpheleniyordu, en sonunda bi Dr gitmeyi önerdim , zorda olsa kabul etti ve gittik, ne yazıkki bir düzelme olmadı,bu ruhsal bir sorunmuş, zaten şüpheleniyordum ama sevdiğim için konduramıyordum zamanla sorunlar artınca ya kabul edip bu deveyi güdecektim ya da bitirecektim ben bitirdim.. Bittikten sonrada iftiralar attı ( ne kadar doğru karar verdiğimi anlamış oldum böylece) beni takip etti bi süre hala da ediyor.. Yani bu sizin için bir şans belkide farkında değilsiniz..
ooo canım sorun çıkarsa fazlada tersleme.evliliğede yok falan deme bence.bu adamı eğitmeye bak.tatlı dille,anlat yavaş yavaş her erkek eğitilir.fakat seninde ömüründen öümr gider ama dayancan artık.ailen bakire olmadını öğrenseler çok daha büyk problemler seni bekler.çünkü burası türkiye erkelerin çoğunluğu bekarete önem verir.bence tatlı dille adam etmeye bak
üzüldüm canım bende sadece ben yaşıyorum bunları diye düşünüyordum ama demekk ki yalnız değilmişim doktora gitmesini söylemedim daha bide üstüne ben gittim acaba bende mi sorun diye ama gittiğim psikiyatıra olan herşeyi anlattım adam şok oldu zaten sen boş yere gelmişsin dedi onun gelmesi gerek diye uyardı beni ama asla böyle bişeyi kabul etmezdi bende artık karar aşamasındayım bakalım neler olcak neler yaşayacağım ispatlasan sanki bişey mi değişiyo bu sefer onu altından da bişiler aranıyo yine inanmıyo yine inanmıyooo
Önünüzde uzun bir süreç var bu insan cidden ruhsal olarak rahatsız ilerde evlenip çocuğunuz olsa o çocuktan dahi şüphe duyacak bir yapıya sahip, sizi çok iyi anlıyorum, bitrmek çok zor geliyor ben hala aklıma geldikçe ' neden böyle oldu' diye üzülüyorum ama yinede pişman değilim ayrıldığıma, hayatımda huzur namına bişey kalmamıştı, kendi telefonuna yanlış bir çağrı gelse benim bir aşığım olabileceğini düşünürdüabuk subuk hakaretlere uğrardım sonrada ağlar özür dilerdi, hiç bi şey değişmiyor inanın, size söyleyeceğim tek şey ayrılmasanızda evlilik için acele etmeyin derim, ailenize de kendinizce uygun bi mazeret bulup anlatın derim..
Takmıssınız bir bekarete ; bu kız bu adamla beraber oldu diye hayatı boyunca çekmek zorunda değil, sizin düşüncelerinizle nineminkiler aynı ne yazıkki.. Kendi hayatını kazanıyor ailesine de muhtaç değil kimseye hesap vermek zorunda değil bence.. Bakire olmayıpta evlenen bi sürü mutlu çift var etrafta.. Artık bu bir kıstas bile değil..
sorunu hallettinizmi merak ettim.ama bence bu yapida bi insanla evlilikte cok zor olur
evlenmeden önce katlaniliyor,hosgörülüyor ama evlenince en ufacik sey bile zamanla büyüyp önüne caresiz bir sorun olarak oturuyor.halen evlenmediysen cok iyi düsün derim.ama herzaman önce kendini düsünmelisin.umarum hersekilde mutlu olursun.
canım ninenin zamanıyla bu zaman aynı değişben hiç birşey yok.1.si evlenmeden birlikte olunca zina yapmış oluyorsun.2.si olayı her yönünden ele alıyorum okumuş olması para kazanması bunları yapmak için bi sebep dill bence.arkadaşta hata yaptını söylüyor.bazen nefsimize uyabiliyoruz ama buda böle sonuçlara yok açıyor işte.hem günah hem sonunda kadınlar üzülüyor,hemde boşu boşuna acı çekiyolar.bu gibi olayları sizin gibiler yüzünden çok normal bişeymiş gibi algılanır oldu.arkadaşım herkez yaptığından mesuldür fakat bizimde uyarmamız görevimiz.öldüğün zaman allaha hesap vericeksin.ninenin zamanında da ölsen şimdide ölsen bu aynı,çünkü kuranı kerimde hiç bir değişiklik yok.sadece işte böle bazı insanların kafa yapısı değişiyor.ama sizden ricam çok normal bişeymiş gibi göstermeyin.ders alıncak bir olayı savunmayın.sizin için bekaret önemli olamaya bilir ama türkiyede bir çok insan için hala önemli...
7 yillik bir emegin var tamam , ama bu 7 yil icinde adam sana buzamana kadar yanlis yapmis bu besbelli zaten. sonra evlendiniz diyelim hadi emegin 25 yil oldu ve yanlisi bayabuyuk bir sekildede iliski bitti.. yok ben 25 senelik emegim var ayrilmam yaptigi seyleri yutarim mi diyeceksin?
ya sen zaten 7 yildir bu adam he diince degismemistir, hep cekmisindir ve hala cekeceksindir.
sen yataklara dustum bisey yapmiorum sikiyor bunaltiyor v svsgibi birsuru sey anlatirken, o gulum balim arkadaslariyladir veya egleniyor seni dusundugu bile yoktur.
yapma boyle ya adamin ne oldugu ortada...
canim sen daha cok cekeceksin bu neki,
bi arkadasimizda demis, belki bu hareket ve olaylar senin icin hayirli olan birsey belki ayrilmak icin bir sans veya allahin sevgili kuluymusunda sana sansverdi evlenmeden once bitir diye, ama yok illa devam devam, adam neler yapiyo hala sen niye boyle yapiyor niye soyle die kafa yoruyorsun.
canim sen bu adamla negibi bir gelecek dusunuyorsun?insanlar mutlu oldugu, guvendigi, vs insanla bir omur boyu yasamak icin evlenmezmi ..
sen bu adamin nesini seviyosun? tutturmusun ayni adama..gez toz gercek guvenen seven deger veren insani buldugunda bunu ben 7 sene niye cektim oncebirakmadim diye , yazik 7 seneme diye ah edeceksin ama bakalim.
insallah benim dediklerim tutmaz veya yanlis dusuncedir..
canım ninenin zamanıyla bu zaman aynı değişben hiç birşey yok.1.si evlenmeden birlikte olunca zina yapmış oluyorsun.2.si olayı her yönünden ele alıyorum okumuş olması para kazanması bunları yapmak için bi sebep dill bence.arkadaşta hata yaptını söylüyor.bazen nefsimize uyabiliyoruz ama buda böle sonuçlara yok açıyor işte.hem günah hem sonunda kadınlar üzülüyor,hemde boşu boşuna acı çekiyolar.bu gibi olayları sizin gibiler yüzünden çok normal bişeymiş gibi algılanır oldu.arkadaşım herkez yaptığından mesuldür fakat bizimde uyarmamız görevimiz.öldüğün zaman allaha hesap vericeksin.ninenin zamanında da ölsen şimdide ölsen bu aynı,çünkü kuranı kerimde hiç bir değişiklik yok.sadece işte böle bazı insanların kafa yapısı değişiyor.ama sizden ricam çok normal bişeymiş gibi göstermeyin.ders alıncak bir olayı savunmayın.sizin için bekaret önemli olamaya bilir ama türkiyede bir çok insan için hala önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?