• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ltfen yardmc olun..

canım bence sende kendini geri çek biraz ve düşün böle bir insanla evlenirsen bir ömürü geçirebilicekmisin seni sürekli böle irdeleyip durucak böle bir durumda ona olan sevgin ne kadar devam edicek 7 yıldan değil geriye kalan 20 30 yıldan bahsediyorum bence çok saçma bi konuda çekmiş kendisini geriye derdi başka bunun bekle birazcık madem sen yalan söylemedin sende koy tavrını ortaya ben sana yalan söylemedim ne bu tavır nasıl vazgeçersin herşeyden hemde herkes biliyoken de gitmek en kolayı kalıp çözmek ona göre değil demekki üzme canını ama şunudaunutma neyi nasıl yaşadığını en iyi sen blirsin burda yazılanlardan fikir edin sadece onları uygulamaya kalkma ;)

ah be tatlım üzülmez olurmuyum bi görsen şuanki halimi bitirdim kendimi iyice haketmiyorum yaptıkalrını evet aramayı msjlarıda kestim yeter artık birazda o düşünsün sürekli fedakarlık yapmaktan yoruldum ben ona son söyleyeceklerimi söyledim artık karar onun verdiği karardan sonrada dönüp arkama bakmam günlerdir yaşadığım acıyı bir ben bilirim bir allah canı ne isterse onu yapıyoo günlerdir düşünüyorum evlenince ne değişcek hiç bişey yine aynı şeyler olcak farkındayım biliyorum bi çokşey zoruma gidiyoo anlatamadığım içimi kimseye dökemediğim o kadar çok şey varki sadece bunalrı düşünüp kendi kendimi yiyorum hiçbişey yapmıycam artık sadece kafamı dinliycem kendimi hazır hissetttiğimde aileme anlatıcam en doğrusu bu ben elimden geleni fazlasıyla yaptım üzgünüm hemde çokkk

doğru bi karar vemişsin ama bence ailene herşeyi anlatma ayrıldıgınızı bilsinler yeterli birlikte oldugunuzu sölemene gerek yok he o şahıs bunu ortaya dökücek birisiyse o konudada bişey diyemem ama emin ol eskdendi bekaret falan şimdiki kızlar bakireler ama aynı anda 4 5 erkeği idare ediyolar kaşar olmuyolar sen seviyosun güveniyosun bi şekilde ve birlikte oluyosun namussuz damgasını yiyosun yok efendim artık öle şeyler geride kaldı sıkma sen canını maddi özgürlüğü olan birisin çok daralırsan tayin dilekceni yazar gidersin yada başka biyerde iş bulursun hayat ssenin unutma kimse seninle birlikte oturupta ağlamaz üzülmez insanlar hep hataları başa kakarlar senin hayatını sen nasıl biliyosan öle yaşa hesap vermeden :)

doğru bi karar vemişsin ama bence ailene herşeyi anlatma ayrıldıgınızı bilsinler yeterli birlikte oldugunuzu sölemene gerek yok he o şahıs bunu ortaya dökücek birisiyse o konudada bişey diyemem ama emin ol eskdendi bekaret falan şimdiki kızlar bakireler ama aynı anda 4 5 erkeği idare ediyolar kaşar olmuyolar sen seviyosun güveniyosun bi şekilde ve birlikte oluyosun namussuz damgasını yiyosun yok efendim artık öle şeyler geride kaldı sıkma sen canını maddi özgürlüğü olan birisin çok daralırsan tayin dilekceni yazar gidersin yada başka biyerde iş bulursun hayat ssenin unutma kimse seninle birlikte oturupta ağlamaz üzülmez insanlar hep hataları başa kakarlar senin hayatını sen nasıl biliyosan öle yaşa hesap vermeden :)

yok tatlım kendimi iyi hissettiğimde hiçbişey söylemeyeceğim yani gereksiz ayrıntılara girmeden olmadığını söleyeceğim bi gün belki öğrenirler ama şimdi ayrıntıyı bilmelerine gerek çok üzülüyorum artık bekaret olayını da geçti evet sevdim güvendim ve böyle bişi yaşadım ama napayım karşımda kişi bana bunu yaptı söyleyecek bişi yok şimdide hiç bişi yokmuş gibi msjalr yazıyo aramıyoda yorulduğumu hissettim artık zaman herşeyin ilacı mutlaka kendimi toparlayacam zaman alcak biliyorum ama bunu yapmalıyım hiçbişeyine saymıyo daha dün onun için bir ton laf duydum içime aymaktan nefret ediyorum nefrett

canım ailen bakire olmadığını öğrenirse sorun yaparmı?bide 7 yıl birlikte olduğun adam hiç bir şey yokmuş gibi msj atıyor ya.kızmıyormusun dün neydin bugün neydin.çok dengesiz hareketlerin var.evliykende böle olucaksa hiç evlenmeyelim de.ufacık bir şey için bütün yaşanmışlıkları silebilen yapıda bir insansın buda beni çok yıpratıyor.yoruldum bence birazcık yaşadıklarımızı kavgalarımzı düşün ona göre ilşkimize yön verelim de.bakalım ne dicek

canım ailen bakire olmadığını öğrenirse sorun yaparmı?bide 7 yıl birlikte olduğun adam hiç bir şey yokmuş gibi msj atıyor ya.kızmıyormusun dün neydin bugün neydin.çok dengesiz hareketlerin var.evliykende böle olucaksa hiç evlenmeyelim de.ufacık bir şey için bütün yaşanmışlıkları silebilen yapıda bir insansın buda beni çok yıpratıyor.yoruldum bence birazcık yaşadıklarımızı kavgalarımzı düşün ona göre ilşkimize yön verelim de.bakalım ne dicek

tatlım tabikide ailem öğrense sorun çıkar hemde çok büyük bir sorun 7 yıl bitmek üzre düşün ya söylyrm hem öyle söylyrsun hem böyle terslyrm kızıyorum bu seferde bu tavırların hiç hoşuma gitmiyo falan gibi laflar yapıyo sende sorugalamaya başlarsan olmaz diyooo bitsin dedim olmuyo bak dedim sürekli sebepsiz yere tartışıyrz ve ilerde daha kötü olcak diyorum hareketlerini sinirlerimi bozuyo diyoo ne biçim bu laflar diyoo ne desem iyi yada kötüü herşeye bişey buluyooo ya anlamıyrm artık beynim bişeyi kabul etmiyoo

[ı]ıstemıosa daha neden ms atıo..ne ıstıokı naptıgını bılmıo bence..
Bırak herŞeyı oluruna ozaman cvp ta yazma hıÇbıŞeyıne..
[/ı]

öylede tatlım cevap yazmayınca da laf söylüyoo dedim ya ne yapmaya çalıştığını yemin ediyorum artık anlamıyorummm sadece nefes alamıyorum günlerdir hasta yatırym çıldırcak gibi oluyorum yatlfna msj gelince ne dedi yine korkuyrm çünkü olmayan şeyleri kafasında olmuş gibi kabul ediyo gibi geliyo bana öylede

ooo canım sorun çıkarsa fazlada tersleme.evliliğede yok falan deme bence.bu adamı eğitmeye bak.tatlı dille,anlat yavaş yavaş her erkek eğitilir.fakat seninde ömüründen öümr gider ama dayancan artık.ailen bakire olmadını öğrenseler çok daha büyk problemler seni bekler.çünkü burası türkiye erkelerin çoğunluğu bekarete önem verir.bence tatlı dille adam etmeye bak

ah be güzelim 7 yıldır bunu yaptığım için zaten başıma bunalr gelmedi sürekli sadece kendi bildiğini yapr onun sözü geçer benim konuşma lüksüm bile yokkk mutlaka tersler ya o gider kız arkdaşalrıyla gezer tozar benim hiçbişeyden haberim olmaz nasıl olsa yanında değilim ama benim öyle bir lüksüm yok bir yere gitmeye kalkyaım olay bitmiştir hemen altından başka sebepler arar off offff deşmeyin yaramı kızalr

ya nasıl bişey bu anlamadım canım sendede büyük hata var nie güvenirsin,evlenmeden böle şeyler yapmayın arkadaşalar.dilleriyle kandırıyolar,olan size oluyor sonra.bişey daha sorcam yenimi birlikte oldunuz.acaba birlikte olduktan sonramı bu böle değişti.

ya nasıl bişey bu anlamadım canım sendede büyük hata var nie güvenirsin,evlenmeden böle şeyler yapmayın arkadaşalar.dilleriyle kandırıyolar,olan size oluyor sonra.bişey daha sorcam yenimi birlikte oldunuz.acaba birlikte olduktan sonramı bu böle değişti.

evet tatlım bu kavgadan 2 ay önce olduk bu kavga zaten saçma sapan bişeye takılı kalmasının sonucu ama şimdide hiçbişey yokmuş gibi msj yazıyoo hata bende de var tabikide evet kimse evlenmeden önce böyle bişey asla yapmasın ben yandım başka kimse yanmasın

işte canım bekaretini aldım.bana muhtaç diyodur.of nasıl çıkıcan bu işin içinden bilmiyorum walla allah yardımcın olsun.arayıp soruyomu seni

işte canım bekaretini aldım.bana muhtaç diyodur.of nasıl çıkıcan bu işin içinden bilmiyorum walla allah yardımcın olsun.arayıp soruyomu seni

belkide öyle diyordur bilmyrm offff bi bilsem tatlım nasıl çıkacağımı hayır arayıp sormuyo sadece aklına eserse msj yazıyo 2 gündür onuda yapmıyo gerçi geçen ben onun taksitlerinden birini yatırydum yatırdın mı diye sordu evet dedim en son msjımız buydu

canım koltuk takımını kendi evlerine mi aldı yoksa,siz ev mi düzmeye başlamıştınız.ne için olursa olsun ne ödüyorsun taksitlerini kendi kullandırtma hem maddi olarak hem manevi olarak.ne uyanık şu erkeler yahu

canım koltuk takımını kendi evlerine mi aldı yoksa,siz ev mi düzmeye başlamıştınız.ne için olursa olsun ne ödüyorsun taksitlerini kendi kullandırtma hem maddi olarak hem manevi olarak.ne uyanık şu erkeler yahu

tatlım o tayin isteyip kendi memleketine gidince ordaki evine aldı yani ikimiz için alınan bişi değildi çok zor durumda kaldığı için bende tamam öderim dedim yani ev düzmek için falan değil anlayacağınn

Back