• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ltfen yardmc olun..

beni böyle suçlayamazsın derdim ben,sen benden nasıl şüphelenirsin ,ne diyorsun sen,hiç mi beni tanımadın bunca zamandır,böyle bir sebebi öne sürüyorsan sen benimle gerçekten bir gelecek kurmamışsın,sen bana inanmıyorsan bu inanmak istemediğindendir,benim vicdanım rahat derdim.
Kaç gündür çektiğin üzüntü yetmedi mi arkadaşım,uğraşıyorsun anlamıyor,bence yazdığım gibi konuşursan kendine gelebilir,sen bu kadar çabaladağın için iyice kendini haklı gördü,oysaki çabalaması gereken o ,haksız yere suçlanan sensin

yok canım kendimi öldürdüm dilimde tüy bitti ama sadece kendi inanmak istediğine inanıyo ki msjalrıda okumşsundur ya tamam artık yokum diyorum hayatında bu tavrını beğenmedim diyoo nasıl davrancağımı şaşrıdmmm

arada güven olmadıktan sonra evlenmemizin bi anlamı yok zaten bu şekilde bir evlilik yürümez de resti çek .. sonucu ne olursa olsun bunu yap çünkü doğru olan bu güven olmadıktan sonra evliliğin birbirinizi yıpratarak nereye kadar devam ederki bi süre telefonlarına bakma tavrın kesin ve net olsun sen alttan aldıkça nişanlında senin hatalı olduğunu düşünecektir

yok canım kendimi öldürdüm dilimde tüy bitti ama sadece kendi inanmak istediğine inanıyo ki msjalrıda okumşsundur ya tamam artık yokum diyorum hayatında bu tavrını beğenmedim diyoo nasıl davrancağımı şaşrıdmmm

tamam artık yokum demişsin ama sen bıkkınlıkla demişsin,onu söylediklerine pişman edecek şekilde bir tavır alman lazım,sen valla sevgilim benim bir hatam yok tarzında devam edersen o şımarıcakta şımarıcak seni hatalı konumuna sokucak iyice ama demin yazdığım gibi sen ne diyorsun ,ben tanımadın mı,benim vicdanım rahat ,pişman olucaksın tarzında kendini suçlu pozisyonuna düşürmeden konuşursan kendine gelir

adam pislikmiş resmen istediğini almış senden şimdi de öyle bırakmaya çalışıyo yani. arkadaşım keşke sen de sabretseymişsin düğüne kadar zaten az bi vakit kalmışmış yani.. gerçi bu adamın nasıl biri olduğunu evlenmeden görmüşsün en azından zararın neresinden dönsen kardır..

öncelikle maşallah tam 7 sene dile kolay..
ama adam çok takıntılı,psikopatlık yapmış sana resmen.
evvelinde bu kadar ileri boyutta değildiyse bu konuma gelmesine mutlaka bişey sebep olmuş olabilr.(ki benimkinde öle olmuştu.küçük bi hatama kızdı ve aylarce kin tuttu.kindar adamlar çok dert be güzelim)
kafası karışık ondan mı söledi..annesine mi üzülüyor ondan mı dedi..sana mı güven miyor bilemiyorum ama ne olursa olsun yaptığı saçmalık..arkadaş biraz maço demek..
allah yardımcın olsun ama ben olsam fazla üstüne gitmem HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR CANIM.
hatasını anlarsa anlar.anlamazsa da her işte bir hayır vardır..SıZıN ŞER SANDIKLARINIZDA HAYIR,HAYIR SANDIKALRINIZ DA ŞER VARDIR

bence o ne istediğini bilmio.. hem yokum diyo bitti diyo, hem sen yokum hayatında diyince bu tavrını beğenmedim diyo... Henüz kararından emin bile değil anlaşılann..

Son düzenleyen: Moderatör:
üzgünüm ama takıntılı bir erkek karşınızdaki..

sorunlu..

size birtakım olayları birkaç yıl sonra bir daha soruyorki acaba, yalan mı gerçekmi diye?

bu insanla bir ömür geçermi, herşeyden önce bunu sorgulayın..

ayrıca msj larda en çok takıldığım yerde:

"bu telefon görüşmesini kayda aldım.. bakalım doğrumu yalanmı konuşacaksın" cümlesi..

bu erkeğe güven olurmu? sorarım size.. adam attığınız her adımının hesabını yapıyor, ve bunu size zehir gibi diliyle ödetiyor.

gençliğinize yazık edersiniz..

özürdilerim ama manyak biriyle evlenmek üzeresiniz..

bitecekse bitsin. hiç zorlamayın..gün gelirr sizi de delirtir bu adam.

kardeş kusura bakma ama ben bişe takıldım o sana annem hasta üzülür falan filan diyorda senin anan baban durumu öğrenince onların nedenli üzüleceğini kızıcaklarını düşünmüyormu birde 7 yıldır birlikte olduğu hayaller kurup evlenmeye yakın birlikte olup b...tan sebeb bulup ayrılıp sen yalancısın sana güvenilmez tarzında yaklaşıp seni rencide ediyor.:olmaz::olmaz:
bence sen aklına başına al bir an önce ne derler ne düşünürler deme ayrıl ve bir daha hayatına sokma o şahsiyetsiz kişiliği evlensen cocuğun olsa böyle devam edip ayrıldığında dahamı üzülmemiş olucaksın atalarımızın dediği gibi zararın neresinden dönülürse kardır.şakkıdı

üslubum sert olduysa kusura bakma sevgiline cok sinirlendim :oklava::oklava:kötükedihüso

Çok afedersiniz ama yuh yani bana böyle yapacak biri varya ayağa kaldırırım herkezi.Bu arada küçük bi yerde yaşıyorsunuz galiba..Böyle çekingen olduğuna göre.
Ne demek bu ya madem öyle seninle birlikte olmadan önce sorsaydı bu soruyu neden birlikte olduktan sonra soruyor...
Canım kusura bakma ama sende cok cahilmişsin Ben olsam yerlerde süründürüm.Senin de çekindiğin birşey var bellii.....
Tehtid et ben ailelere söylüyorum de .Bana yaptığını da söyleyeceğim de blöf yap.İş biraz namus meselesine dönsün(Biliyorum çok çirkin bir cümle.)
Canım şimdi beni iyi dinle ailelere haber vermezsen bu iş ciddiye binecek.Oğullarına bi el atsınlar.
Yok öyle yağma hem kıza sahip ol sonra saçma sapan sorular sor. Bi kere 7 sene öncesini unuturum ben..
Eğer adam gibi adam olsaydı birlikte olduktan sonra herşeyi göze alırdı.Obsesif bu belli.Ağla zırla demogoji yap biraz.Namusumla oynadın de.Canım bişey sorucam senin bekaretini bu adam mı aldı.Aldıysa neden şüpheleniyor senden.
Ben biliyorum ki sen bu adamı bırakmazsın.

Off verdiğim tavsiyeye bak.17.yy kalma e ne yapalım hala o devirde yaşadığını zanneden denyolar çıkınca...

Bence sen bu çocuğu unut dengesizin teki aklıda bi karış havada böylesinden koca olmaz ilerde ne yapsan nere gitsen karışır rahat bırakmaz geçmişle ilgili burnundan getirir abla tavsiyesi sadece...

bence o seninle evlenmekten vazgeçmiş tatlım seni istemiyo buda onun bi bahanesi sen kötü bişey yapmamışsın onu aldatmamışsın sadece huzurunuzun kaçmaması için ufacık beyaz bi yalan söylemişsin bunu bende arada sırada yapardım zaten eğer senin arkadaşınla aranda bişey geçmiş olsaydı arkadaşını erkek arkadaşınlada tanıştırmazdın bence senin vicdanın rahat olsun sen laf sok ona o kafasına koymuş bitircek bence zaten böyle takıntılı bi insanla evlenip napcaksın allah aşkına 7 yılda çok mutlu olduğun zamanlar olmuştur ama düşünsene böyle takıntılı bi insanla evlendiğini şimdiden takıntılı evlenince bu takıntı 2 kat katlancak hayatını zindana çevirme derim be gitmek insanı durduramazsın ama bence sen ondan önce davran bence unutma hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyo unutuluyo.....

sevgilin başka bahane bulamamış sanırım.Böyle saçma sapan bir şeyi öne sürmüş . zaten böyle biriyle evlenmemen isabet olmş tatlım . çocuk gibi davranmış . mert bi insan olsa gerçek gerekçeyi öne sürer . sevmiorum sıkıldım başkası var vs. der ve ayrılır

canım senın yaŞadıklarını bende yaŞadım..suÇsuz oldugum halde suÇlu duruma dÜŞtÜm herŞeyı gerÇegı anlattım ama hep kafasında takıntı oldu ve bu sefer yuzume burmaya baŞladı...herŞeyde bı sebep bulmaya baŞladı..probelmeler Çıkarmaya..hele senınkı 7 yıl..sana sunarı sÖylıcem 7 yıldır tanımamıŞmı bu zamana kadar ...yanında ozaman taktıysa herŞeyı Şımdıye kadar neden taŞımıŞ senı..bu tıp ınsanlar takıntılıdır..ve ÖmÜr geÇmez ..katlanamassın yerı gelınce..bende Çok sevıodum ama bıtırdım ...Şuan Çok rahatım ..unutuorum artık zamanla .Şımdı dÜŞÜnÜnce ıyıykde ayrılmıŞım dıorum..yarın bırgun evlensen bıle yurumez ÇÜnkı guvensızlık var..ve sana sundugu sebep Çok saÇma...eskı defterlerı aÇması..ve herŞeyını paylaŞmıssın kalkıp bıtsın dıo ben bu adamdan zaten bıŞey beklemem..resmen sızle oynamıŞŞŞ..erkek demeye bın sahıt lazım...
Sen neden aılesını dÜŞÜnÜosun kendı aılenı dÜŞÜn hala ondan yana harekete edıosun..bence herŞeyı anlat aılene bıtııgıını bellı et..bunun altındada baŞka hatun var haberın olsun..ıyı bahane bulmuŞ senı suÇlucak..ben ayrıldım 2 hafta sonra bırıyle gÖrdÜm erkek mıllletı bÖyle..gerÇekten sevseydı herŞeyıyle kabul ederdı gÖzÜ bıŞey gÖzmezdı...bırak o vıjdan azabı Çeksın sen degıl...mutluluklar sana...

evet kızlar bu msjalrdan sonra ertesi gün yine msj yağmuruna tutuldum elimden gelse oraya gelir seni güzel bir döverdim diye ne oldu dedim neymiş beyfendyi arayıp hayırlı olsun diylrmış bende kızdım bu kararı tek başına almadım beraber aldım ve aileme söyledim insanların arayıp hayrlı olsun demesi gayet doğal artı seni arayanalrın kim olduğunu bilmyrm falan dedim tersledim baya sonra dönmüş bana baam söylemiş zaten sen söyledin demiyorum ki demiş söylediğin sözlerin çok kırıcı ama falan dedim sonra dönmüş bana işte bu dumurumu annemle paylaşmam gerek yada bir ilişki yaşamam gerek demiş sen hangisiinni yapmak istyrsan öyle yap dedimm bozuldu kızdı falan sonra işte herkes seni soruyr ben bişey söyleyemyrm çıldırmak üzereyim falan yazmış bende ağzıma geleni saydım ne desin en son msjında işte sınava girmiştim ben olmadı bak

Back