C
crnnn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi crnnn
benimkisi hem küçüldü hem sarktı. sarkma için de var mı bi yağ D= aynı zamanda büyütmeye de çalışıyorum
sarkma için kabak lifi yosun sabunu ve çilek yağı yani her derde deva bu malzemeler ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkisi hem küçüldü hem sarktı. sarkma için de var mı bi yağ D= aynı zamanda büyütmeye de çalışıyorum
ben yaglara masaja başladım ama çaylara henüz başlayamadım yarında çaylara başlıcam olmazsa ilaç takviyeside yapıcam 9 ay içinde çözmem gerek bu sorunu
merak etme cnm benim de evlenmeme 9 ay var kesin çözersin ölçülerin kaçtı? karamsarlığa kapılma bak bana çözdüm bile sorunu :dance:
çatlak gögüs büyütme ve tüyler nedir biz bu bayanların çektiği
cnm inş ya.. ölçmeyi bilmiyorum açıkcası.. ama dolgulu 70 bedeni anca dolduruyorum bide gögüsler ayrık olunca dahada küçük duruyo inan umudum kalmadı mafoldumben
tüy sorunum yok şükürler olsun çatlaklarım başlangıç evresindeyken dur dedim göğüs sorunuda halloldu gibi inş seninde olur surat asmak yok ama lmaz: gül ki göğüsler büyüsün herşey yoluna girsin yoksa olumsuzluklar yakanı bırakmaz :teselli:
Güzel payalasim tskler.
senin tavsiyenle aldım 3 ünü de zaten tatlım =D şimdilik iyi gidiyo bakalım ama ataş gibi olur inşallah.. deforme olmuş ordaki deri
bekarım cnm daha 20 yaşındayım.. eskiden d beden taktığımı bilirim..hatta kilo vermeye başladığımda 85c takıodum ki 90 kiloydum o zamanlar..şimdi 65 e düştüm..hem küçüldü hem de sarktı.. 100 falan uç kısmından..alttanda 79 mu neydi canım..içi boşaldı memenin resmen ama 100 dediğme bakma
crnn canım bu resim sanamı ait başka bir yerdede gördüm çünki CADIARZU
yok güzelim internetten buldum bana en çok benzeyen bi resim arıyodum en yakın bunu buldum yerimseniben
anladım cnm maşallah
çok saol cnm pek de diyetlere fasa fisoya kanmadım.. kalçamda biraz çatlak ve göğüs deformesi kaldı hasar olarak sadece.. selülütler bile azalıyormuş meğer kilo verince.. senin göğüsler kaç oldu cnm..etkisi geçmedi dimi devam ediyomusun hala..10 cm falan arttı galiba snn de
arkadaslar benm içtiğim caylar lipton un sallama cayların dan nar çayı(kırmızı bi paket),mürdüm eriği çayı(mor bi paket),bide bildiğimiz ada cayı.rezene de faydalıymış aldım ama içemedim tadı cok kötü.bu caylardan sabah nar cayımı içiyorum.saat 12 1 gbi mürdüm eriği çayımı içiyorum.akşam da tw izlerken yada pc basında 2 kupa adaayımı içiyorum,sevdiğim için 5 kupa olsa içerim=)
küç ü de şöle yedim 2 tatlı kaşığı yoğurda aktardan aldığım küç ten bi tatlı kaşığı koyuyorum sabah akşam yiyorum.tadı cok kötü değil,yoğurtla kolay yeniyo.
yurtta kaldığım için dediğim gb masaj cok fazla yapamıorum ama yaparken çilek yağı kullanıyorum. benm yaptıklarım bunlar kızlar.hepsini yaptığım için hangi çay yaradı yada küç mü yaradı bilmiorum.ama nar cayı çaylar arasında en etkili die duydum ben.bide masaj cok önemli buz masajı da öle.sizin vaktiniz varsa masajı atlamayın derim ben.yaşla alakası olan arkadaşlar var ben 89 luyum onu da söliim=)
büyüme olarak 3.5 4 cm büyüdü benm .az gibi gelio ama inanın gözle bakıldığında cok fark edio.eski sütyenlerim olmuo sıkılolar.
bnm yazcaklarım bu kadar hanımlar =)