Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

crnm canım küç, rezene adaçayı aldım bugün ben. çilek yağıda aldım ama baktım çilek aroması yazıyor üzerinde. sanırım onu yanlış almışım:gitme:

valla aroma ve yağ aynı olmasa gerek tam olarakta bilemiyorum başka aktarlara bak birde :nazar:

offffffff cnm çok acıyo gögüslerim kaşındı kaşımaya kalktım ama acıyo neden bu kadar acıyo sert yaptıgım masajlardanmı yoksa büyümeden mi:kedi:

cnm bu gelişme belirisi fakat sen o kadarda sert yapma yani biraz hafif yap ben şerbetçiotunu yapamıyorum bir kere denedim ot falan heryer batıyor pis iş yani hemde adaçayı sür kremli ot sür zor iş uğraş dur birde tam vakitli yapamıyo insan :KK43: yağlarla yapmak en iyisi hemde çatlaklara da iyi geliyo mis gibide kokuyo :KK66:

Yasından dolayı olgunlaşmış ve büyümüş olamazlarmı sence bazı hormonlar geç devreye gırer ama iyi etmişsin dolgun göğüs kadar cekıcı bırsey yok erkekler bıtıyor..Onlara bunu iyi bilin

iyide cnm ben çoooktannnn ergenliği bitirenlerdenim yıllar önce regl oldum boy uzaması durdu gelişme tamamlandı küçüktü ama uğraşınca değişti pek küçükte sayılmam 23 yaşındayım sonuçta :KK66:

cnm sen ölçülerini yazmışmıydın hatırlayamadım kusura bakma ölçülerini söyle ona göre yorum yapayım ayrıca yağı yanlış yapıyorsun duştan çıktıktan sonra süreceksin ve bi daha duşa kadar yağ üzeründe kalacak duşta sabun kabak lifi uygulayıp çıkacaksın sonra yine yağ yani yağ herzaman kalacak yıkamayacaksın yerimseniben

ana öylemikaydirigubbakcemile3
kokarım ya eyvahhhh ..ee ozamanda catlaklarımda gecer dime... ayy inşallah.. canım pekii yap sürcem öle kalcak yıkamıcam ya masaj yapıo cıkyıım ama dime_?
bide yok ben ölçülerimi yazmadım.. bilemiorum yapamam die:KK70:
ama 80 beden kullanıorum destekli sütyen sarkmasın die.. tam dolmuoki ama :KK43:

ana öylemikaydirigubbakcemile3
kokarım ya eyvahhhh ..ee ozamanda catlaklarımda gecer dime... ayy inşallah.. canım pekii yap sürcem öle kalcak yıkamıcam ya masaj yapıo cıkyıım ama dime_?
bide yok ben ölçülerimi yazmadım.. bilemiorum yapamam die:KK70:
ama 80 beden kullanıorum destekli sütyen sarkmasın die.. tam dolmuoki ama :KK43:

geçer cnm en azından gözükmeyecek kadar azalır ölçülerini yaz cnm neden yapamayacksın anlamadım :KK70:
masaj yaparsan iyi olur ama kaşıma sakın çatlakların artar yoksa :eek:lmaz:
yağ bırak hep kalsın hiçbirşey olmaz merak etme :dance:

cnm boyuna göre zayıfsın kilo al hem göğüslerde büyür benim bir kilo bile alsam farkediyor en azından 5 kilo alsan daha iyi olursun hem :KK66:

nişanlım kilo almamı istemiyo tatlım kendisi ayı gibi ama benim böyle olmamı istiyo hep fizigimi bozmıcakmışım pehhhhhh ay gülimmi aglımmı bilemiyom inan:nazar:

ama şunu sölim o acıyla berbar sertleşme ve hafif bir dolgunluk var gözle bile farkettim yani

nişanlım kilo almamı istemiyo tatlım kendisi ayı gibi ama benim böyle olmamı istiyo hep fizigimi bozmıcakmışım pehhhhhh ay gülimmi aglımmı bilemiyom inan:nazar:

cnm şükürler olsun benimki öyle değil :nazar: ayrıca sağlık standartlarına göre zayıfsın ben sana balık etli ol demiyorum ki normal ölçülerine gel diyorum o zaman hem daha fıstık olursun bende kilolu değilim ki bence çaktırmadan birkaç kilo al derim yerimseniben
ayrıca nnişanlın zayıf olmanı fakat sıfır göğüsmü tercih eder yoksa normal olup büyük göğüslü olmanımı senin bileceğin iş bilemiyorum yani :kedi:

ama şunu sölim o acıyla berbar sertleşme ve hafif bir dolgunluk var gözle bile farkettim yani

güzel haber cnm eminim zaten iyi sonuç alacağına yılmadan devam et ama çok sert yapma masajı Allah korusun birşey olmasın yani :nazar:

cnm şükürler olsun benimki öyle değil :nazar: ayrıca sağlık standartlarına göre zayıfsın ben sana balık etli ol demiyorum ki normal ölçülerine gel diyorum o zaman hem daha fıstık olursun bende kilolu değilim ki bence çaktırmadan birkaç kilo al derim yerimseniben
ayrıca nnişanlın zayıf olmanı fakat sıfır göğüsmü tercih eder yoksa normal olup büyük göğüslü olmanımı senin bileceğin iş bilemiyorum yani :kedi:

tatlım o kalçalarıma bakmaktan başka yerimi göremiyoki ben taktım gögüslerime bunu denicem olmazsa yag enjekte ettircem ne yapım evet bencede zayıfım ama istemiyo işte

tatlım o kalçalarıma bakmaktan başka yerimi göremiyoki ben taktım gögüslerime bunu denicem olmazsa yag enjekte ettircem ne yapım evet bencede zayıfım ama istemiyo işte

kalçalar yerinde yani nazar değmesin :nazar: özel olmazsa boyutlarından haberi varmı?

kalçalar yerinde yani nazar değmesin :nazar: özel olmazsa boyutlarından haberi varmı?

tşk tatlım evet baya yerinde ölçü olarak bilmiyorum ama şöyle anlatayım bacaklar ince uzun bel ince kalçalar dik ve yuvarlak ve vücuduma görede dolgun tek sorunum gögüsler sadece

güzel haber cnm eminim zaten iyi sonuç alacağına yılmadan devam et ama çok sert yapma masajı Allah korusun birşey olmasın yani :nazar:

devam ediyorum cnm aksatmadan bu gün 2. günüm ama beliriler iyi masaja gelince sert yapmak gerekiyormuş sinirleri ve kasları uyarmak için umarım kötü bir şey olmaz ama feci acıyo diyebilirim

tşk tatlım evet baya yerinde ölçü olarak bilmiyorum ama şöyle anlatayım bacaklar ince uzun bel ince kalçalar dik ve yuvarlak ve vücuduma görede dolgun tek sorunum gögüsler sadece

yok cnm nişanlının göğüs boyutundan haberi varmı? :KK70:

yok cnm nişanlının göğüs boyutundan haberi varmı? :KK70:

hayır yok tatlım dışardan dolgulu südenle iyi görünüyo dogal olarak evlenince fos die görünce ne olcak bilmiyorum açıkçası ay allahım hiç gülcegim yoktu

cnm ne zaman evleniyorsunuz? :KK70:

9 ay gibi kısa bir süre yakında nikahımız var yılbaşında yada kurban bayramında avuçla naneyi yedim anlıcagın cerenim ay allahım yardım et kendi halime güler oldum şaka gibisırnaşık şey

9 ay gibi kısa bir süre yakında nikahımız var yılbaşında yada kurban bayramında avuçla naneyi yedim anlıcagın cerenim ay allahım yardım et kendi halime güler oldum şaka gibisırnaşık şey

cnm 9 aya halledersin merak etme biraz çaba ve azim sadece :hooray:

X