Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

cnm hepsi zaten küçük şişelerde satılıyor birer tane al hepsini direk karıştır aktardan isimlerini söyle zaten yağların hepsi aynı şişede satılmıyor mesela tatlı badem yağı dediğinde 50ML şişede vercek çilek yağı dediğinde daha küçük bi şişede al direk hepsini karıştır yerimseniben

peki cnm bu cok olmıcakmı yaw hepsi:S
bn hepsini bi yerde karıstırsam.. banyo yapcağım zaman alsam masaj yapsam. karıstığı için bozulma vs yan etkisi olurmu..bana cok gibi geliorda:s

bugün kankamla aktarcıya gittim çilek ve mersin yagını aldım artı küç ada çayı ve rezene yide aldım bir fincan adaçayını rezeneyle beraber içtim küçüde pekmez takviseyiyle yuttum birazdan yag masajlarına başlıcam hade bakalım hayırlısı:):ecrin_bebek:

sinos cnm msj nı aldım ama cvplayamadım burdan cvplarsam bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum 50 msj hakkımı doldurduktan sonra cvplayabilirmişim .. bu msj haklarımı doldurur doldurmaz sana detaylı bilgi vericem :emir_bebek:

kızlar burdaki tavsiyeler bir harika :KK70: işe yarıyor.. plasebo etkisi bile olabilir bilmiyorum ama.. yarıyor işe

inş elvaven bende yeni başladım işe yarar ümidiyle baya yorucu ve tiskindiric şeyler olmasına ragmen katlanıyorum :KK43::KK43: 9 ay içinde iyi bi sonuç almam gerek:KK43: şimdilik çilek ve mersin yagıyla masaj yapıyorum adaçayı ve rezene içiyorum ayrıca küçte yiyorum :KK43::KK43:

bu pazarteside intironun otlu kremli karışımını yapmaya başlıcam artık bunlarda olmazsa yapcak bir şey yok en az 2 ay süre verdim kendime oldu oldu olmadı vazgeçicem dogal yöntemlerdenn:vereliniortak

şu an gögüslerimde hafif bir sertlik ve masajdan kalan bir agrı var bu bir gelişmemi yoksa yorgunluk ve agrımı:uhm::uhm:

bende küç yemek istiyorum ama bulamıyorum :KK43: bir de benim çilek yağının üzerinde çilek esansı yazıyo yanlış bişey mi aldım acaba sürüp duruyom bide gögüsleri büyütecek diye. çilek yağı ayrı bişey olmasın??

gögüsleri ağrıtacak kadar... ne kadar süre yapıyosun bacım bu masajı ben sıkılıyom bırakıyorum bi kaç dk.da

bende küç yemek istiyorum ama bulamıyorum :KK43: bir de benim çilek yağının üzerinde çilek esansı yazıyo yanlış bişey mi aldım acaba sürüp duruyom bide gögüsleri büyütecek diye. çilek yağı ayrı bişey olmasın??

temmuz cnm evet benimkindede çilek esansı yazıyo ... masajıda en az 10 dakka yapıyorum bende bugün başladım cnm bakalım:nazar:

bu arada aydında yaşıyosun sanırsam bende izmirdeyim küç denen olay üzüm çekirdeginin ögütülmüş hali gittigim aktarcıda kolayca buldum bugün başladım bakalım etkisi olur inş.

tamam tatlım sağol zaten hiç umudum yok bide alakasız bişeyleri sürmiyimde memişlere. 10 dk baya uzunmuş iyi dayanıyosun

bi de öle sorayım bakayım üzüm çekirdeği diye

evet cnm üzüm çekirdeği diye sor bende küç diyince aktarcı anlamadı benim umudum var gibi bakalım denemekte yarar var olmazsa kalçalardaki yagları gögüslere enjekte ettircez ben birde bunu araştırmaya başlıcam en az 5 yıl dayanıyomuş olsun 5 yılda iyi bir süre :):)

evet ya ben bide sert masaj uyguluyorum yagları avcuma alıyorum memişler sıkılmaktan stres topuna döndü kaydirigubbakcemile3

Bu gögüs büyütmek için kullanılan şeyler östrojen barındıran hormonları harekete geçiren şeyler. fakat fazla östrojen kanser gibi rahatsızlıklara yol açabilir. Bunun için dikkatli olun derim özellikle ailede kanser hastalığı varsa dahada dikkat gerektirir :1hug:

kızlar çilek küç ve kayısı karıştırın harika oluyo.. bi de ben ayrıca greyfurt kullanıyorum sıkılaştırıp dikleştirmek için..hamile bayanlara bile öneriliyo bu..

Bu gögüs büyütmek için kullanılan şeyler östrojen barındıran hormonları harekete geçiren şeyler. fakat fazla östrojen kanser gibi rahatsızlıklara yol açabilir. Bunun için dikkatli olun derim özellikle ailede kanser hastalığı varsa dahada dikkat gerektirir :1hug:

ANLADIM CNM AMA GÜNDE 2 FİNCAN ADAÇAYININ HİÇ BİR ZARARI YOK FAZLASI ZARAR HAKLISIN:) BİZDE KARARINDA KULLANIYORUZ.. BİLGİN İÇİN TŞKRLR vereliniortak

kızlar çilek küç ve kayısı karıştırın harika oluyo.. bi de ben ayrıca greyfurt kullanıyorum sıkılaştırıp dikleştirmek için..hamile bayanlara bile öneriliyo bu..

BUNLARI KARIŞTIRIP MASAJMI YAPCAZ CNM..kaydirigubbakcemile5

Ben Şımdı ÖlÇÜm yapmaya ÇalıŞcam ılk kez umarım baŞarılı olurum

X