Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANLADIM CNM AMA GÜNDE 2 FİNCAN ADAÇAYININ HİÇ BİR ZARARI YOK FAZLASI ZARAR HAKLISIN:) BİZDE KARARINDA KULLANIYORUZ.. BİLGİN İÇİN TŞKRLR vereliniortak
hadi ölç canım..
evet karıştır.. çok bol olmamak şartıyla akşamları memelere bastırmadan masaj yaparak sür
crnnn hangi resim canım tekrar koyarmısın göremedim birde bu çatlaklar içinde çilek yağımı kullandın yani banyoda önce lif sonra sabun kurulandıktan sonrada yağ ve masajmı?
peki cnm bu cok olmıcakmı yaw hepsi:S
bn hepsini bi yerde karıstırsam.. banyo yapcağım zaman alsam masaj yapsam. karıstığı için bozulma vs yan etkisi olurmu..bana cok gibi geliorda:s
bende küç yemek istiyorum ama bulamıyorum bir de benim çilek yağının üzerinde çilek esansı yazıyo yanlış bişey mi aldım acaba sürüp duruyom bide gögüsleri büyütecek diye. çilek yağı ayrı bişey olmasın??
şu an gögüslerimde hafif bir sertlik ve masajdan kalan bir agrı var bu bir gelişmemi yoksa yorgunluk ve agrımı:uhm::uhm:
Bu gögüs büyütmek için kullanılan şeyler östrojen barındıran hormonları harekete geçiren şeyler. fakat fazla östrojen kanser gibi rahatsızlıklara yol açabilir. Bunun için dikkatli olun derim özellikle ailede kanser hastalığı varsa dahada dikkat gerektirir :1hug:
GÖGÜS ALTIM 80 GÖGÜS ÜSTÜDE 82 İNŞ DOGRU ÖLÇMÜŞÜMDÜR
cnm aradaki fark 2 cm sadece yolun uzun ve zorlu olacak biraz uğraşman gerekecek ama sabret ve azmini kaybetme o zaman başarırsın :1hug:
crnm canım küç, rezene adaçayı aldım bugün ben. çilek yağıda aldım ama baktım çilek aroması yazıyor üzerinde. sanırım onu yanlış almışım:gitme:
ya aktara gittim şerbetçiotu yok dedi not aldı NE İŞE YARIYOR dedi :S
ays dedim ne desemmm :) aklıma da bişe gelmedi :)
hiiç internette yazıodu da ,dedim :)) hehe :)
başka aktar bulmam lazım bizim aktar fos çıktı :))
ya uff aksam neler yaptım neler....
kahve limon pelingi yaptım göğüs catlaklarıma uyguladım.. masaj yaptım..soraa kabak lifiyle hafif gectim üstünden. bacaklarımdan vs.. sora yağları karıstırıdım...onlada masaj yaptım ama bn yağları uzun süre tutmuorum acaba ondanmı etki etmior.. kac dk bekletmek lasım veya masaj yapmak lasım.. bn yağla masaj yaptım.. en sonda yosun sabunuyla köpüklendim.. normalde banyo köpüğüü kullanıorum da su asamaalr bi gecsin.. böle cıktım.aam göğüslerime bakmak istmiyorum hala catlak
üstelik dolgulu sütyen büyük duruyor bastıyırum böle içine kacıor.. tam doldurmuo. işin kötüsü bu yazdığınız c d boyutlarından hiç bişe anlamıorum:s
evet hayatım 2 cm ne kadar ufak oldugunu anlamışsındır bide memişler baya ayrık boyum da 172 bu durumda çok fazla bişey beklemiyorum ama denemekte yarar var diip başladım işemafoldumben