Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

hadi ölç canım..

evet karıştır.. çok bol olmamak şartıyla akşamları memelere bastırmadan masaj yaparak sür

ANLADIM CNM AMA GÜNDE 2 FİNCAN ADAÇAYININ HİÇ BİR ZARARI YOK FAZLASI ZARAR HAKLISIN:) BİZDE KARARINDA KULLANIYORUZ.. BİLGİN İÇİN TŞKRLR vereliniortak

tabi o kadarının bi zararrı olmaz. bende bi ara bulanıcaktım bütün herşeyede onsan yazdım küç nar rezene bunların hepsi aynı maddeler.
Bide yanlış hatırlamıosam meyan kökü baya östrojen içeriodu bu nedenle az kullanılması gerekiodu. Araştırmaları yapmıştım ama kullanmadım sonra :icecream: askıda kaldı öle

senin adaçayı içmende bi sorun yok cnm hatta kalçaların darsa çok da iyi olur iki tarafın için de..rezeneyi de unutma

crnnn hangi resim canım tekrar koyarmısın göremedim birde bu çatlaklar içinde çilek yağımı kullandın yani banyoda önce lif sonra sabun kurulandıktan sonrada yağ ve masajmı?

aynen cnm o şekilde kullanacaksın bu arada resim koymadım avatarımdaki resmi sordularda :KK66:

peki cnm bu cok olmıcakmı yaw hepsi:S
bn hepsini bi yerde karıstırsam.. banyo yapcağım zaman alsam masaj yapsam. karıstığı için bozulma vs yan etkisi olurmu..bana cok gibi geliorda:s

cnm hepsini boş bir kapta mesela pet şişe falan gibi temiz birşeyde karıştır istediğin zaman ordan kullan merak etme bozulmuyor ve uzun süre gidiyor böylece sürekli uğraşmıyorsun :KK66:

bende küç yemek istiyorum ama bulamıyorum :KK43: bir de benim çilek yağının üzerinde çilek esansı yazıyo yanlış bişey mi aldım acaba sürüp duruyom bide gögüsleri büyütecek diye. çilek yağı ayrı bişey olmasın??

cnm benimkinin üzerinde çilek yağı yazıyor aynı şey olmasa gerek birde çilek aroması vardı o ayrıydı seninki ondan galiba CADIARZU

Bu gögüs büyütmek için kullanılan şeyler östrojen barındıran hormonları harekete geçiren şeyler. fakat fazla östrojen kanser gibi rahatsızlıklara yol açabilir. Bunun için dikkatli olun derim özellikle ailede kanser hastalığı varsa dahada dikkat gerektirir :1hug:

cnm sağol bizde doktorlarında tavsiye ettiği hatta yararlı gördüğü sınırları aşmıyoruz zaten en fazla günde 2 bardak çay :KK66:

ya uff aksam neler yaptım neler....

kahve limon pelingi yaptım göğüs catlaklarıma uyguladım.. masaj yaptım..soraa kabak lifiyle hafif gectim üstünden. bacaklarımdan vs.. sora yağları karıstırıdım...onlada masaj yaptım ama bn yağları uzun süre tutmuorum acaba ondanmı etki etmior.. kac dk bekletmek lasım veya masaj yapmak lasım.. bn yağla masaj yaptım.. en sonda yosun sabunuyla köpüklendim.. normalde banyo köpüğüü kullanıorum da su asamaalr bi gecsin.. böle cıktım.aam göğüslerime bakmak istmiyorum hala catlak :KK43:
üstelik dolgulu sütyen büyük duruyor bastıyırum böle içine kacıor.. tam doldurmuo. işin kötüsü bu yazdığınız c d boyutlarından hiç bişe anlamıorum:s

cnm aradaki fark 2 cm sadece yolun uzun ve zorlu olacak biraz uğraşman gerekecek ama sabret ve azmini kaybetme o zaman başarırsın :1hug:

evet hayatım 2 cm ne kadar ufak oldugunu anlamışsındır bide memişler baya ayrık boyum da 172 bu durumda çok fazla bişey beklemiyorum ama denemekte yarar var diip başladım işemafoldumben

crnm canım küç, rezene adaçayı aldım bugün ben. çilek yağıda aldım ama baktım çilek aroması yazıyor üzerinde. sanırım onu yanlış almışım:gitme:

crnm canım küç, rezene adaçayı aldım bugün ben. çilek yağıda aldım ama baktım çilek aroması yazıyor üzerinde. sanırım onu yanlış almışım:gitme:

bendede çilek aroması yazıyo cnm aslında aynı şeymiş aktarcı dedi.. bende çayları yagları masajları yapıyorum gögüslerimde agrı var ama sert yaptıgım masajdan mı büyümeden mi çözemedim açıkçası:ecrin_bebek:mafoldumben

bugün 2 ci günüm hade bakalım olmazsa başka yöntem bakcaz mecburen:):) birde şerbetçi otunu şiddetle tavsiye ediyolar ve bunu bir çok dr da söylüyo masajının çok kısa sürede faydası varmış bide ona başlıcam bakalım

offffffff cnm çok acıyo gögüslerim kaşındı kaşımaya kalktım ama acıyo neden bu kadar acıyo sert yaptıgım masajlardanmı yoksa büyümeden mi:kedi:

ya aktara gittim şerbetçiotu yok dedi not aldı NE ıŞE YARIYOR dedi :S

ays dedim ne desemmm :) aklıma da bişe gelmedi :)

hiiç internette yazıodu da ,dedim :)) hehe :)

başka aktar bulmam lazım bizim aktar fos çıktı :))

ya aktara gittim şerbetçiotu yok dedi not aldı NE İŞE YARIYOR dedi :S

ays dedim ne desemmm :) aklıma da bişe gelmedi :)

hiiç internette yazıodu da ,dedim :)) hehe :)

başka aktar bulmam lazım bizim aktar fos çıktı :))

bende yarın bizim aktarcıdan sorcam şerbet otunu bulurum inş:sinifsinif:

ya uff aksam neler yaptım neler....

kahve limon pelingi yaptım göğüs catlaklarıma uyguladım.. masaj yaptım..soraa kabak lifiyle hafif gectim üstünden. bacaklarımdan vs.. sora yağları karıstırıdım...onlada masaj yaptım ama bn yağları uzun süre tutmuorum acaba ondanmı etki etmior.. kac dk bekletmek lasım veya masaj yapmak lasım.. bn yağla masaj yaptım.. en sonda yosun sabunuyla köpüklendim.. normalde banyo köpüğüü kullanıorum da su asamaalr bi gecsin.. böle cıktım.aam göğüslerime bakmak istmiyorum hala catlak :KK43:
üstelik dolgulu sütyen büyük duruyor bastıyırum böle içine kacıor.. tam doldurmuo. işin kötüsü bu yazdığınız c d boyutlarından hiç bişe anlamıorum:s

cnm sen ölçülerini yazmışmıydın hatırlayamadım kusura bakma ölçülerini söyle ona göre yorum yapayım ayrıca yağı yanlış yapıyorsun duştan çıktıktan sonra süreceksin ve bi daha duşa kadar yağ üzeründe kalacak duşta sabun kabak lifi uygulayıp çıkacaksın sonra yine yağ yani yağ herzaman kalacak yıkamayacaksın yerimseniben

evet hayatım 2 cm ne kadar ufak oldugunu anlamışsındır bide memişler baya ayrık boyum da 172 bu durumda çok fazla bişey beklemiyorum ama denemekte yarar var diip başladım işemafoldumben

cnm aynı gibi boyumuz hemen hemen kilo kaçtı?

X