Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadalar ite benim gs bytme servenim :)

canım bu kabak lifi ve yosun sabununun çatlaklara olumlu yönde etkisi oluyormu?

bana mı soruosun cnm anlamadım :)
ben her banyoda deniyorum.. biras azalma var ama yağ kompleksi yapmadan kesin sonuc alınmıor. yağda göğsümde tüyleri artırıyor. bacağımdakileride üstelik. ağdaya gittiğimde oralarıda aldırmak zorunda kalıorum :KK43:

evet canım sana dedim:) yağ kompleksi dediğin nedir nasıl yapıyorsun ama benim çatlaklar yirmi yıllık fayda etmez heralde

ablacım kac yasındasın sen:)
yağ kompleksi dediğim bütün yağların karısımı :) sen bi dene belki bizden daha uzun sürer ama azaltır hiç olmazsa

bağdem biberiye kantaron cilek.. hepsini masajlıyorum.biras etkisi var gibi ama. Crn arkadasımız bi cvplasa bnm yazdıklarımı görüp:) koscam hemen daha ne lasımsa alcmm: )

pisicik yaşın kaç canım birde göğüs altı ve üstü ölçün? burdaki yöntemleri uygula yaşın küçükse çabuk etki eder birde tüy sorunum var demişsin nasıl yani hepimizde var ağdaya gidiyoruz onu sorun etme

canım yaşım 24 gögüs altı ve üstü nasıl ölçülür bilmiyorum daha önce hiç ölçmedim dolgulu 70 bedeni dolduruyorum anca:KK43: tüy sorunumda benim normalın ötesinde epilasyona başlamam gerek adet düzensizliği yüzünden vücudumun bir bölümü tüylerden görünmez hale geldi tenimde açık olunca baya kötü oldu:KK43::KK43: düğünüme 9 ay var ve ben bunlarla uğraşıyorum anca:KK43::KK43:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bana mı soruosun cnm anlamadım :)
ben her banyoda deniyorum.. biras azalma var ama yağ kompleksi yapmadan kesin sonuc alınmıor. yağda göğsümde tüyleri artırıyor. bacağımdakileride üstelik. ağdaya gittiğimde oralarıda aldırmak zorunda kalıorum :KK43:

cnm ya agdaya gidip yüksek miktarlar vercegine sir makinesi alsana hem çok hesaplı kendi evinde istediğin anda uygularsın rahatca ve temizce hemde kısa sürede gözle görülür azalma oluyo tavsiye ederim şeker:emir_bebek:

peki sen kaç kilosun buyun kaç bide hani derler ya balık etlimisin zayıfmısın orta kilodamısın anneden de kaynalkanıyo çünkü anneninkiler büyükse büyük küçükse küçük ::eek: baya zahmetliymiş yaaa

peki sen kaç kilosun buyun kaç bide hani derler ya balık etlimisin zayıfmısın orta kilodamısın anneden de kaynalkanıyo çünkü anneninkiler büyükse büyük küçükse küçük ::eek: baya zahmetliymiş yaaa

kime sordun şekercik:kedi:

boyum:172 kilom:50 :nazar:

küç bulamıyorum ya :KK43: o olmasa olmazmı ki kızlar

cnm ya agdaya gidip yüksek miktarlar vercegine sir makinesi alsana hem çok hesaplı kendi evinde istediğin anda uygularsın rahatca ve temizce hemde kısa sürede gözle görülür azalma oluyo tavsiye ederim şeker:emir_bebek:

cnm napıyım sir ağda makinesini nasıl alcam hiçbir fikrim yok:S
gidiorum kuaföre bikini bölgeside sart malum:KK43:

selam kızlar, ben 1 senede 15 kilo verdiğim için gögüslerim yarıya indi..Anneminkiler de küçüktü ama benimkiler normal boyuttaydı.Bir dönem kilo aldım acaip büyüdü gögüslerim şimdi ise sarkmadılar allaha şükür ama çok küçüldüler.Sadece regl dönemimde büyüyorlar :) Ben de uygulayacağım yazdığınız kürleri, bakalım değişme olacak mı?

benimkisi hem küçüldü hem sarktı. sarkma için de var mı bi yağ D= aynı zamanda büyütmeye de çalışıyorum

cnm napıyım sir ağda makinesini nasıl alcam hiçbir fikrim yok:S
gidiorum kuaföre bikini bölgeside sart malum:KK43:

kıyamam ya sir makinesi tek kartuşlu 25 tl ve çok uzun süreli kullanabilecegin bir makina.. içine alacagın kartuş ise 2.5 tl tek kartuş tüm vucuda yetiyo hem çok hesaplı ve ucuz hemde tüyleri azaltıyo ayrıca kendin yaptıgın için daha hijyenik oluyo.. en yakın hobyy magazalarından temin edebilirsin bu sölediklerimi .. kuaförünün malzemecisinden bile temin edebilirsin ... hem biliyosun ki agdada kıl köklerini besleyici şeker var.. si tamamen şekersiz bir madde o yüzden tüylerinde daha geç çıkmasını saglıyo .. ben kendim olmak üzere ailemin tüm bayanlarına uyguluyorum bunu.. kılsız tüysüz günler bizimle olsun opuyorumnanaktan

canım ben de kesin sonuc almak istiyorum.. esmer değilim beyaz tenliyim. ama göğüs tüyleri belli ediyor tabi kendini.. ben badem yağı ve biberiye yağını karıstırıp yapıyordum.. ve halada souk su tutuyorum göğüslerime daha sekillendi gibi. ama bunları catlaklarım için kullanıyordum..o zaman ben çilek yağı falanda alıyım hepsini karıstıyırp tekrar deniyim. umarım etki eder. buarada kabak lifiyle ve yosun sabunuylada kese ve masaj yapıyorum göğüs ve bacak catlaklarıma... küç ü ksinlikle almalımıyız?

simdi asıl sorum ney biliyormusun.. benim nerdese 169 boyum. ve kilom 66 gecti gittikce genleşiyorum:S
zayıflamaya karar verdim ama diğer topiklerde arkadaslar zayıflayınca göğüs küçülür dioyr. bn hem masaj yapıp hem bu senin serüvenini uygulasam sence küçlürmü.. zaten byütmeye calsıyıroum. ama kalca ve bacaklarım cok kilolu. spor yapcam oke de göğüslerim küçülmesin istiyorum. hem bunları yapıp hemde yağ karısımını souk su vb yöntemleri yapsam küçülürmü yinede..:KK43:

lütfn canım cok ihtiyacımız var su içtiğin cayları acıkmı alıyorsun bildiğimiz liptonun falan kapalı caylarımı..cok komik sorular farkındayım ama YORULDUM artık hiç bir noktayı atlamadan. catlaksız ,büyük göğüslerim,gsel bir fiziğim olsun istiyorum..

?????

cnm ben kilo verince göğüslerim küçülüyo ama herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş kilo alıp verirken bende 1 beden kesin değişiyo ama bazılarında ne kadar verirse versin değişmiyor yani bünyene göre değişir bu konuda birşey diyemem ama yediklerine dikkat ederek sporla zayıflamayı dene yani bölgesel olarak :KK66: çok ağır diet falan yaparsan bence küçülür gibi geliyo yerimseniben
cnm adaçayını açık rezeneyi sallama alıyorum onun kullanılışını önceki sayfalarda anlatmıştım a.s.

ben yaglara masaja başladım ama çaylara henüz başlayamadım:KK43: yarında çaylara başlıcam olmazsa ilaç takviyeside yapıcam :KK43: 9 ay içinde çözmem gerek bu sorunu:KK43::KK43:

canım bu kabak lifi ve yosun sabununun çatlaklara olumlu yönde etkisi oluyormu?

cnm kesinlikle var bi kere asla artırmıyor yani o ana kadar ne kadar oluşmuşsa bir çizgi daha eklenmiyor tamamen durduruyor özellikle yeni oluşmaya başlamışsa süper bi yöntem yağ lif sabun masaj yerimseniben ve oluşan çatlaklarıda inceltiyor silikleştiriyor :teytey:

çatlak gögüs büyütme ve tüyler nedir biz bu bayanların çektiği:KK43::KK43:

X