arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

nagihan sık görüyorum burda seni reglınıde merak edıyordum geldıgını duyunca üzüldüm ama sağlık olsun mayıs ayına inş. sevıncımızı paylaşırız burda.. karışım dedıgın üstte yazıdıgın balçörekotumu ? görüşrüz

evet canım bal çörek otu tarçın duymussundur busabah başladım çok kötü yaaaaa zor yiyorum neyapacağım bilmiyorum tarçını çörek otu hiç sevmem ama yiyorum sağol düşündüğün için

14 15 ı bekeldıgım ve inş olmam dediğim tarıhım bakalım 3 4 gun var rabbım buay göndermısmi bebegımızı ilk buraya sızlere yazıcam sonucu 14 15 ı gıbı idrar testı yapmayı dusunuyoprum

meleklerin yolunu gözliyen

sofi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,9

karaangel..................................13::

pollayonna.................................13:

samyelim...................................14:

bumuyani....................................15:

ozlemacar...................................17:

Son düzenleme:
ya benim de adetime 3-4 gün var kızlar. adet tarihim 15i. ya bi umutlanıyorum. bi adet belirtilerim oluyo ümidim kırılıyo. neyse akışına bırakmak lazım da bukadar yaklaşınca okdar zorki. ya tabi her şeyin hayırlısı. tekrar tedavisüreci başlıcak git gel. gidip gelmelerimiz bebişimizi görmek için olur inşallah.

kızlar merhaba
hesaplayıcılara göre bugün benim hesabıma göre de 2 gün sonra regl olmam gerekiyor şu an için hiçbir belirtim yok gibi çok heyecanlıyımmmm
bu arada merhaba ekep78 :) beni tanıdınmı kuzuummm

tanımammı tatlım benimm :)benimde hesaplayıcılara göre bugün olmam gerekiyor polyannacım karnım ağrıyor benim galiba olcam bugün olmasa bile yarın muhakkak olurumm ufff..

Ya arkadaslar aranizda benim gibi olan varmi bi kac aydir cocuk icin calismalara basladik normalde adetimden nerdeyse 10 gun oncesi gögüslerim acayip siser ve hassaslasirdi bide son bi kac gun cildim baya bozulur, ama oyle kesiklarimda falan agri yok kipirti falan hioc olmaz gectigimiz ay baya umutlandim kasiklarim sizliyo belim agridi goguslerim oyle agridiki anlatamam ondan onceki ayda hic bisey olmamisti yine suphelenip test bile yapmistim.Suan adetime 3 4 gun var sadece goguslerim hassas ama baska hic bi belirti yok cildimde dumduz.Sizinde aranizda belirtileri gariplesen bi oyle bi boyle olup aldanan varmi?En iyisi adetini beklemek ama merak insani iyip bitiriyo helede istiyosaniz daha adet gunum gelmeden test alip yapiyorum ama 3 aydir sonuc hüsran:1no2:yumurtlama gunlerimide takip ediyorum neden olmuyo ki

kızlar merhaba benimde 15 veya 16 sı olmam lazım.sol kasığıma ağrı giriyor.midem bazen bulanıyor bide gögüslerim dokunamayacağım kadar ağrıyor.galiba bendede yok

selam kızlar benide aranıza alın ltfen adet günüm 15 ndeydi.. ve bi kaç gün kaldı sanırım.. bu arada belim yaklaşık 2 haftadır çok ağrıyooo.. başkada bi belirti yok.. allahım hepimize anne olmayı nasip etsin iş.. çoook heyecanlıyım..!

anne adaylarımız

sofi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,9
samyelim.......................................14
bumuyani.......................................15
minikkuş........................................15
dudi................................................16
ozes...............................................16
sweetbaby......................................17
özlemacar.......................................17
pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17
kestane..........................................21

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…