Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar benimd e adetim nisan 13 listeye eklerseniz sevinirim.
Adet olucam kesin her ayki belirtileri yaşıyorum.Göğüslerim şiş.sağ yumurtalığıma ağrı saplanıyor arada,midem bulanıyor,ve de aşırı sinirliyim,tabi sivilcelerim de çıktı.
Bu ay adetinden sonra rahim filmi çektiricen ve de çok korkuyorum.
arkadaslar merhaba
ben dün gece dayanamadım test yaptım bu arada adetıme daha 4 gün var
yani 13 nisan tarıhım
neyse yaptım testı hemen esımın yanına geldım sen gıt bak dıye
gitti bakdı malesef tek cizgi dedı
sonra ben gittim baktım ıkıncı cızgının de gölgesi olusuyor
ve 2 saat ıcerısınde ıkıncı cızgı baya belırdı
sizce testı erken yaptıgım ıcınmı ıkıncı cızgı gec cıktı
HAMİLEMİYİM SİZCEEEE
canım hamilede olablirsin belirtilerin varmıydı eğer günü geçerse birde kan testi yaptır umarım hamişsindir bizide haberdar et olurmu merakta bırakma a.s.
canım normalde test 10 dk sonra olusan sonuc gecesızdır yanı ıkıs aat sonra olusan cıft cızgı gecersız kabul edılır ama sen yınedede bekle
arkadaslar merhaba
ben dün gece dayanamadım test yaptım bu arada adetıme daha 4 gün var
yani 13 nisan tarıhım
neyse yaptım testı hemen esımın yanına geldım sen gıt bak dıye
gitti bakdı malesef tek cizgi dedı
sonra ben gittim baktım ıkıncı cızgının de gölgesi olusuyor
ve 2 saat ıcerısınde ıkıncı cızgı baya belırdı
sizce testı erken yaptıgım ıcınmı ıkıncı cızgı gec cıktı
HAMİLEMİYİM SİZCEEEE
seni umutlandırmak istemem ama ben çok yaptım beklettim ikinci çizgi hayatta çıkmadı komşumdan duymuştum yapmış tek çıkmış buzdolabın üstüne koymuş 2gün sonra tesadüfen dolabın üstünde testi görmüş hamile kadın hamileymiş ya günümüz aynı bende yapcam bak ha eşime test aldığımı söylemedim kızar diye çıkmassa kendim ağlarımkimsecikler görmesin inşallah hamilesindir canım ya :CüvCüv::CüvCüv:![]()
soficim
bende testi bekletiyorum çıkmaya bilir geç döllenme oluyor biraz bekle mart topinginde arkadaşımız 7 günü geçti gene çıkmadı 16 günü herhalde hamile olduğu anladı bolşanslar inşallah hepimiz hamileyizdir
kızlar bende kırmızı kart yedim 13 deydi ama erken geldi kendimi listeye bile almamışım demekki silinecekmişim
canım özür dilerim pordon akep yanlış okumuşum biraz körüm herhalde