arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Merhaba arkadaşlar benimd e adetim nisan 13 listeye eklerseniz sevinirim.
Adet olucam kesin her ayki belirtileri yaşıyorum.Göğüslerim şiş.sağ yumurtalığıma ağrı saplanıyor arada,midem bulanıyor,ve de aşırı sinirliyim,tabi sivilcelerim de çıktı.
Bu ay adetinden sonra rahim filmi çektiricen ve de çok korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar benimd e adetim nisan 13 listeye eklerseniz sevinirim.
Adet olucam kesin her ayki belirtileri yaşıyorum.Göğüslerim şiş.sağ yumurtalığıma ağrı saplanıyor arada,midem bulanıyor,ve de aşırı sinirliyim,tabi sivilcelerim de çıktı.
Bu ay adetinden sonra rahim filmi çektiricen ve de çok korkuyorum.

korkma canım bende geçen ya çektirdim o kadar kötü değil biraz sancın oluyor o kadar kendini rahat bırak sıkma o zaman fazla canın yanmaz hayırlısı olsun inşallah canım a.s. hem filmi çektirenlerin o ay hamile kalma şansları daha yüksek oluyormuş ben öğle duydum inşallah olur canım

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba
ben dün gece dayanamadım test yaptım bu arada adetıme daha 4 gün var
yani 13 nisan tarıhım
neyse yaptım testı hemen esımın yanına geldım sen gıt bak dıye
gitti bakdı malesef tek cizgi dedı
sonra ben gittim baktım ıkıncı cızgının de gölgesi olusuyor
ve 2 saat ıcerısınde ıkıncı cızgı baya belırdı
sizce testı erken yaptıgım ıcınmı ıkıncı cızgı gec cıktı
HAMıLEMıYıM SıZCEEEE

arkadaslar merhaba
yani 13 nisan tarıhım
HAMİLEMİYİM SİZCEEEE

canım hamilede olablirsin belirtilerin varmıydı eğer günü geçerse birde kan testi yaptır umarım hamişsindir bizide haberdar et olurmu merakta bırakma a.s.

canım normalde test 10 dk sonra olusan sonuc gecesızdır yanı ıkıs aat sonra olusan cıft cızgı gecersız kabul edılır ama sen yınedede bekle

canım hamilede olablirsin belirtilerin varmıydı eğer günü geçerse birde kan testi yaptır umarım hamişsindir bizide haberdar et olurmu merakta bırakma a.s.

INS CANIM
rahımımde bazen agrı oluyor ve cok asırı uykum gelıyor
pazartesıye kadar beklıycem bakalım

canım normalde test 10 dk sonra olusan sonuc gecesızdır yanı ıkıs aat sonra olusan cıft cızgı gecersız kabul edılır ama sen yınedede bekle

canım bende ondan korkuyorum
ama daha adetıme var oyuzden gec cıkmıstır dıye dusunuyorum
cunku gecen ay felan da bakıyodum teste tek cızgı ve her yer bembeyaz oluyodu
p.tesıye kadar bekleyecegım sonra testı tekrarlayacagım
umarım dogru cıkar ne dıyım allahım herseyın hayırlısını versın

arkadaslar merhaba
yani 13 nisan tarıhım
HAMİLEMİYİM SİZCEEEE

seni umutlandırmak istemem ama ben çok yaptım beklettim ikinci çizgi hayatta çıkmadı komşumdan duymuştum yapmış tek çıkmış buzdolabın üstüne koymuş 2gün sonra tesadüfen dolabın üstünde testi görmüş hamile kadın hamileymiş ya günümüz aynı bende yapcam bak ha eşime test aldığımı söylemedim kızar diye çıkmassa kendim ağlarımkimsecikler görmesin inşallah hamilesindir canım ya :CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

seni umutlandırmak istemem ama ben çok yaptım beklettim ikinci çizgi hayatta çıkmadı komşumdan duymuştum yapmış tek çıkmış buzdolabın üstüne koymuş 2gün sonra tesadüfen dolabın üstünde testi görmüş hamile kadın hamileymiş ya günümüz aynı bende yapcam bak ha eşime test aldığımı söylemedim kızar diye çıkmassa kendim ağlarımkimsecikler görmesin inşallah hamilesindir canım ya :CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

ıns arkadasım hamıleyımdır:teselli:
bende senın gıbı yapayımmı yapmayayımmı bılemedım
ama sabredemedım esımle yaptımkaydirigubbakcemile
bence sende yap ınsallah sende hamılesındir:CüvCüv:
allahım her ısteyene nasıp etsın ıns:1hug:

prettybaby
canım korkuyorum 13 de yapayım diyorum çıkmassa zati gelecek umudum yok bazen de ben buay hamile kalacağım diyorum

merhaba kızlar
benimde 13 nisanda regl olmam gerekiyor bu üçüncü deneyişimiz inşallah bu sefer tutar
bu arada hiçbir belirti hissetmiyorum kasıklarımda ağrı oluyor arada ama onu da üşütmeme bağlıyorum
benim gibi son 3-4 gününü sayanlara allah sabır versin
hayırlı haberlerinizi bekliyorum

soficim
bende testi bekletiyorum çıkmaya bilir geç döllenme oluyor biraz bekle mart topinginde arkadaşımız 7 günü geçti gene çıkmadı 16 günü herhalde hamile olduğu anladı bolşanslar inşallah hepimiz hamileyizdir

canim gercektenmi ayyy insallah benimde oyledir, vucudum bana nanik yapmiyordur, -tatlicadiarzu- bu arada benim adet gunum dundu yani 9 nisan,benide listeye ekleyebilirmisin?

Birhafta için deki hamiş adayları

sofi...................................9:teytey:

prettybaby........................13:teytey:

akep..................................13:teytey

karaangel...........................13:teytey:

pollyonna...........................13:teytey:

Son düzenleme:
kızlar bende kırmızı kart yedim 13 deydi ama erken geldi kendimi listeye bile almamışım demekki silinecekmişim

canım özür dilerim pordon akep yanlış okumuşum biraz körüm herhalde

canınızı sıkmayın inşallah bi dahaki aya hayırlı haberlerinizi verirsiniz

kızlar bende kırmızı kart yedim 13 deydi ama erken geldi kendimi listeye bile almamışım demekki silinecekmişim

canım özür dilerim pordon akep yanlış okumuşum biraz körüm herhalde

önemli değil canım.ya benimde hiç umudum yokk galiba hastalanıcamm neyse hayırlısı olsun bakalımm.zamanı gelnce olur inşallah..

inşallah hamile kalırsın benim olmadı niye olsunki şimdiye kadar olmayan işte umut karışıma başlıyorum yarın belki onun faydası olur

Back
X