arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kimse yok mu huuu huuu sositososito
Kzılar topiin adı agibi tam 5 günüm var hihoyyyt
Alooooooooo fisfisfis
Gelin hadi artık

benimde 7 gunum kaldı cosmocum kasık agrısından ölüyorum walla en belirgin belirtim bu gögüslerimde şişmeye basladı ben şimdi hamilelrin gördügü şu göbekteki damarı arıyorum inşallah görebilirim bu yagların arasından:roflol::roflol:

Valla bazen halisülasyon görüyom böyle göğüs ucundaki halka büyüyo
Ama göğüs acıması gerçek valla bak
Yumurtlama gününden beri geçmedi gitti

Dur kız bende arıyım nasıl oluyomuş o öle :uhm:

Dur kız bende arıyım nasıl oluyomuş o öle :uhm:

hep belirtiler arasında var yeni hamile olanların yazdıklarında canım opuyorumnanaktan

Valla bazen halisülasyon görüyom böyle göğüs ucundaki halka büyüyo
Ama göğüs acıması gerçek valla bak
Yumurtlama gününden beri geçmedi gitti

benim kasıklar berbat tutunmaya calısıyor cocuk bi yer bulamdı galiba koparma annem o organlar bana lazım diyorum ama dinlemiyorkine :roflol::roflol:

Kitty cim inş. meleğin vardır, hatırlarsan bi zamanlar ben sana sölemiştim bu topicte, pıt pıt atyo sağ tarafım diye
Sen de demişdin ki, o pıt pıt atan meleğinin ayak sesleridir:))
Öle de olmuştu:)))
ınş. senin de öledir

inşallah canım ya :Saruboceq: evet hatırladım şimdi kaydirigubbakcemile3

aay canım benimmm kız hamişsinnndir inşallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

dun test yapmıstım negatif :roflol::roflol: erken yapmaya baslıyorumki alıstırayım kendimi negatif sonucu görmeye diye :roflol::roflol:

kasık ağrısı bir belirti olabilir mi ki?bu ay hiç bitmedi benim..düşecek ordaki herşey die korkuyorum...öle çok kasıldım ki...

kızlar bişi sorcam benimde kasıklarımda ince sızılar oluo ve belim çok ağrıo adet olcam hissi oluo ama ben hamiş olmak istiorum artık 3 yada 4 aydır adetim düzensizleşti kesin bişey diyemiyorum adetim geçen ay 4 gün önce 29 unda oldu bu ayda 27 sinde olmam lazımdı ama yok dahabakalım inş. umutlarımız suya düşmez bide ben bu ay arı sütü-polen-bal karışımı kullandım umarım faydası olmuştur bende biraz yumurtlama problemi vardı inş. bi umut fayda alırız dualaınızı beklerim....

merhaba canım hosgeldin :1hug: inşallah hamilesindir :Saruboceq: günün gecmiş inşallah güzel haberini alırız yakında canım :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba nagişim zemuszemusevet cosmonun gününe az kaldı inşallah yine bizi sevindirecek :Saruboceq:

merhabalar ; benim günüme de 3 gün var.Belirtilerim varmı gerçekten, yoksa ben okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmem :) Ama hissettiklerimi yazacak olursam sol kasığım da pıtlamalar :), hasta olacakmışım gibi bir ağrı. (ama öncesinde olmazdı hiç)
ışin ilginç tarafı aynı şeyleri geçen ayda hissetmiştim ama malesef gelmedi bebiş.Bu ay 2. denememiz inşallah yarabbim hayırlısını verir isteyen herekese.Umarım güzel haberlerinizi alırım, ve veririm

amin canım :Saruboceq: inşallah hamilesindir :Saruboceq: belirtilere fazla takılamamaya calıs canım benimdde kasıklarda batma ve pıtpıtlamamalar oluyor :1hug:

merhaba arkadaşlar benimde adetime bugün 3 kaldı dün akşam dayanamayıp yani 4 gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı testi yumurtlama gününü gösteren clea blue ovülasyon testi almıştım onun içinde hediye olarak göndermişlerdi acaba varmıdır gerçekten merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…