arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ikinci cizgi cıktıgına göre bence kesin hamilesin canım tebrikler :1hug:a.s.

Ne güzel o çift çizgileri görmek bize de nasip olur inşallah .Şimdiden tebrik ederim :)alkisalkisalkis

bu arada 135912 yi görünce bende mi bir test yapsam diye geçti içimden.Adetime dediğim gibi 3 gün var.Geçen ay dayanamayıp kan testi yaptırmıştım ama ne yazık ki yoktu bidaha ki ay test falan yapmadan beklicem demiştim ama şimdi de yapsam mı acaba diyorum ???

sevgili kittycat inşallah dediğin gibi çıkar.Peki sen ne durumdasın kaçgün var adetine ilk bebek heyacanımı senin de ?

inşallah canım :Saruboceq: benim agustosun 3 yada en gec 5 i adet gunum canım bu sfeer ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladım ve calıstım bakalım inşşallah olumlu olur sonuc :Saruboceq: evet canım 2 yıllık evliyim bebek yok :sm_confused:

bence adet gununun gelip gecmesini bekle canım opuyorumnanaktan

inşallah bu sefer olur, 2 sene beklenen bebek nasıl sevilir kimbilir :) Mutlu haberi bize de mutlaka bildir olur mu ?Bu arada haklısın kendieme verdiğim sözü tutup beklicem bakalım, az kaldı nede olsa değilmi

inşallah bu sefer olur, 2 sene beklenen bebek nasıl sevilir kimbilir :) Mutlu haberi bize de mutlaka bildir olur mu ?Bu arada haklısın kendieme verdiğim sözü tutup beklicem bakalım, az kaldı nede olsa değilmi

evet canım sözünü tutup bekle opuyorumnanaktan vermez olurmuyum canım forumu karıstırırım walla :roflol:
sohbetetmek istersen buraya gel canım burda sohbet yasak yerimseniben

Hadi Kızlar Buda Bizim Topic Olsun Geyiğe Gelin. - Sayfa 656 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

teşk. arkadaşlar belli belirsiz ilk defa dün çift çizgiyi gördüm bu bile insanı mutlu edebiliyor benimde evlilk yıldönümüm yarın testi tekrar yapıcam eğer yine çift çizgi çıkarsa testi hediye paketi yapıp eşime vericem içinede babacım annem hediye olarak beni seçti diye not yazıcam inşallah o çift çizgi yarın tekrar çıkar

süper bir hediye olur canım opuyorumnanaktan bence ikinci cizgi yarın yine cıkacak allaın izniyle canım :Saruboceq:

arkadaşlar ben adet oldum malesef

offfffffffffff cok üzüldüm canım ya :çok üzgünüm:

bende 5yıldır ya eşimin doğum gününde yada evlilik yıldönümüzde hamilelik haberini vermek istemişimdir gerçekten güzel bir haber olacak canım hadi hayırlısı inşallah tekrar yaptığın testte çift çizgi çıkara.s.

bebeğimiz ne zamandan beri bebek düşünüyorsun bilmiyorum ama eğer sende bir problem yoksa eşine keçi bıynuzunu mutlaka uygula ben iki aydır uyguladım arada atladığım günlerde oldu çünkü eşim işi nedeni le şehirdışına çıkıyor daha önce deflarca hastaneye gittim bütün testlerim yapıldı allaha şükür hiç bir problemim yok eşimle konuştuk birkaç ay daha bekleyelim olmazsa eşim sperlerine baktıracaktı ben bu arada boş kalmayıp eşime keçi boynuzunu uyguladım eğer hamileysem gerçekten bunun faydası olduğunu düşünüyorum belkide allahım vericekti buda vesile oldu bilmiyorum her ne sebep olursa olsun inş. hamileyimdir.

e şimdiden tebrik edelim seni: belli belirsiz çizgi diyorsun benimde öyleydi çok dikkatli bakınca görünebiliyordu, ama 3 gün sonra tekrar yaptım çift çizgi gayet belliydi, yarın daha belli olur, sabah bişi yemeden yap testi, hadi bakalım hayırlısı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…