merhaba arkadaşlar benimde adetime bugün 3 kaldı dün akşam dayanamayıp yani 4 gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı testi yumurtlama gününü gösteren clea blue ovülasyon testi almıştım onun içinde hediye olarak göndermişlerdi acaba varmıdır gerçekten merak ediyorum
amin canım :Saruboceq: inşallah hamilesindir :Saruboceq: belirtilere fazla takılamamaya calıs canım benimdde kasıklarda batma ve pıtpıtlamamalar oluyor :1hug:
merhaba arkadaşlar benimde adetime bugün 3 kaldı dün akşam dayanamayıp yani 4 gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı testi yumurtlama gününü gösteren clea blue ovülasyon testi almıştım onun içinde hediye olarak göndermişlerdi acaba varmıdır gerçekten merak ediyorum
sevgili kittycat inşallah dediğin gibi çıkar.Peki sen ne durumdasın kaçgün var adetine ilk bebek heyacanımı senin de ?
bu arada 135912 yi görünce bende mi bir test yapsam diye geçti içimden.Adetime dediğim gibi 3 gün var.Geçen ay dayanamayıp kan testi yaptırmıştım ama ne yazık ki yoktubidaha ki ay test falan yapmadan beklicem demiştim ama şimdi de yapsam mı acaba diyorum ???
inşallah bu sefer olur, 2 sene beklenen bebek nasıl sevilir kimbilir :) Mutlu haberi bize de mutlaka bildir olur mu ?Bu arada haklısın kendieme verdiğim sözü tutup beklicem bakalım, az kaldı nede olsa değilmi
teşk. arkadaşlar belli belirsiz ilk defa dün çift çizgiyi gördüm bu bile insanı mutlu edebiliyor benimde evlilk yıldönümüm yarın testi tekrar yapıcam eğer yine çift çizgi çıkarsa testi hediye paketi yapıp eşime vericem içinede babacım annem hediye olarak beni seçti diye not yazıcam inşallah o çift çizgi yarın tekrar çıkar
arkadaşlar ben adet oldum malesef
teşk. arkadaşlar belli belirsiz ilk defa dün çift çizgiyi gördüm bu bile insanı mutlu edebiliyor benimde evlilk yıldönümüm yarın testi tekrar yapıcam eğer yine çift çizgi çıkarsa testi hediye paketi yapıp eşime vericem içinede babacım annem hediye olarak beni seçti diye not yazıcam inşallah o çift çizgi yarın tekrar çıkar
arkadaşlar ben adet oldum malesef
merhaba nagişim zemuszemusevet cosmonun gününe az kaldı inşallah yine bizi sevindirecek :Saruboceq:
ahhh ahh kurban olduğum allah hepimizi sevndrsn inş. :saruboceq:
Ahhh ahh kurban olduğum allah hepimizi sevndrsn inş. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?