arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hamile olan arkadaşım ne mutlu sana..darısı biz bekleyenlerin başına..ben henüz herhangi bir yöntem denemedim.doktorumuz dışarıdan müdahaleler için bi 6 ay daha beklememizi önerdi...benim de adet günüme çok az kaldı..inşallah olmammmmmmm....kasılmalarım o kdar çok ki bu ay...kendi kendime adet düzenimi bozdum galiba...hiçbirşey hissetmezdim eskiden...şimdi kendimdeki değişiklikleri dinlemekten yeni yeni alışkanlıklar edindim...

kızlar çok teşekkür ederim, dualarım sizlerle,,,,

dua icin tesekkürler canım :1hug:

kızlar slm benimde 4 gün kaldı

merhaba canım :1hug: inşallah 4 gun sonra guzel haberlerini alırız :Saruboceq:

merhaba canım :1hug: hepimiz aynı dertteyiz belirti araya araya önceden olan normal belirtilerimizi bile yitiriyoruz :sm_confused: inşallah guzel haberlerini alırız yakında :Saruboceq:

merhaba canım hosgeldin :1hug:

kızlar beni cuma günü iki kere tebrik edebilirsiniz, dr ikiz diyo ama cuma kesinleşcek tam göremiyor,,,:)))))))allahım ben istedim bir tane yanında promosyon verdi ya

kızlar beni cuma günü iki kere tebrik edebilirsiniz, dr ikiz diyo ama cuma kesinleşcek tam göremiyor,,,:)))))))allahım ben istedim bir tane yanında promosyon verdi ya

ozaman bir kez daha tebrikedeyim seni canım kaydirigubbakcemile3 cok sevindim bir taşla iki kuş :1hug:

canım tebrikler çok sevindim allah eline almak güzel hamilelik geçirmek nasip etsin kendiliğindenmi hamiş kaldın bir kür kullandınmı tatlım sena.s.

canım, Allah sana da bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah.....ne mutlu sana...inşallah rahat ve sıkıntısız geçer hamileliğin...

slm kızlarr günaydın uzun zamandır giremiyordum izmirdeydim memleketimde sonrada tatil anca girebildim cosmocum ninikcim kitycim varmı hamilelik benim malesef yok ben değil ama oplum kafayı yemek üzere kardeş kardeş diyee ((( kendinize ii bakın kızlarr müjdeli hbrlerinizi bekiyorum bu arada bir arkadaaş izmirli varmı aramızda demiş bir izmirli daha var ama ben KARŞIYAKALIYIMM 35 1\2 KSK siz nereden ?

selam gülşahcım hosgeldin canım opuyorumnanaktan bizlerdede yok birsey henuz inşallah bu ay umutluyuz yine herzmanki gibikaydirigubbakcemile3

biz buradyız canım sohbet icin burda toplanıyoruz artık burda sohbet yasaklanınca sende buraya gel canım zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...kizlar-buda-topic-olsun-geyige-gelin-570.html

Gülşahcım hoşgeldin tatlım
Foreverımız hamile sadece, yanlış hatırlamıyosam
Se nasılsın biz bıraktğn gibiyiz kayış koparmaya devam naniknanik

Kimse yok mu huuu huuu sositososito
Kzılar topiin adı agibi tam 5 günüm var hihoyyyt
Alooooooooo fisfisfis
Gelin hadi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…