kızlar ayın 23 benim adet tarihim aşırı derecede akıntım ve mide bulantım başladı bugün zaten kasıklarım ağrıyordu birkaç gündür ne demek oluyor şimdi bu
kızlar benıde ekleyın transferım 5.cı gunum
inşallah canım yaa ama bu belirsizlikte yoruyor insanı yani gelcekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesinn
merhaba...sende ne belirtiler var..benim de 8 günüm var ama bebek düşündüğümden beri adetlerim çok düzensiz.o nedenle her an da olabilirim die düşünüyorum.tabii inşallah olmamkasılmalarım çok fazla ama..ve hem sürekli yorgun ve uykuluyum.hep uyumak istiyorum.ama göğüslerim ilk kez bu ay hassaslaşmadı,şişmedi......vb.....sen ya da diğer arkadaşlarda ne belirtiler var...
evet canım inşallah guzel allahım yuzunu güldürür:Saruboceq::Saruboceq:
bu pazar çift çizgiyi çok belirgin gördüm ve ptesi dr kesin hamilesin onayından sonra çok rahatladım, 4 hafta 6 günlük hamileyim kızlar,
allah isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin,
kızlar selam; geçen ay 3 haftalık erken düşük yaşadım. genelde düşük yapanlar hemen hamile kalırlarmış hep dua ediyorum ağustosun 3' ü adet günüm ancak günler hiç geçmiyor. Belirtilere gelince sanki hiçbiri yok bende ama ben umutluyum yinede. Korkuts canım tebrik ederim. inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder. ama kendine çok dikkat et ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. çünkü ilk 3 ay düşük tehlikesi olan bir dönem.
unutmuşum bugün cuma mübarek gün dua edin bolbol kızlar. birbirimize dua edelim bu daha çok kabul oluyormuş
slm kızlar hayırlı cumalar
benim günüm dündü ama hala gelmedi ara sıra leke geliyor birkaç gündürde idrarımın rengi çok koyu
inşallah gelmez
kimseden ses cıkmamıs yaw :sm_confused: nagişim nerelerdesin canım ?
geldim ablacım geldim neolmuş benim topingime ya mafoldumben
sayfa az ilerlemiş biz gideli demi ablacımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?