amin canım :Saruboceq:
tebrikler canıma.s.cok sevindimmm:dance: allah saglıkla kucagına almayıda nasibeder inşallah :Saruboceq:
kızlar çok teşekkür ederim, dualarım sizlerle,,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım :Saruboceq:
tebrikler canıma.s.cok sevindimmm:dance: allah saglıkla kucagına almayıda nasibeder inşallah :Saruboceq:
kızlar çok teşekkür ederim, dualarım sizlerle,,,,
kızlar slm benimde 4 gün kaldı
hamile olan arkadaşım ne mutlu sana..darısı biz bekleyenlerin başına..ben henüz herhangi bir yöntem denemedim.doktorumuz dışarıdan müdahaleler için bi 6 ay daha beklememizi önerdi...benim de adet günüme çok az kaldı..inşallah olmammmmmmm....kasılmalarım o kdar çok ki bu ay...kendi kendime adet düzenimi bozdum galiba...hiçbirşey hissetmezdim eskiden...şimdi kendimdeki değişiklikleri dinlemekten yeni yeni alışkanlıklar edindim...
hosgeldin nagişim opuyorumnanaktan evet kimsesiz kaldı topcigimiz:çok üzgünüm:
arkadaşlar hala adet olmadım
arkadaşlar hala adet olmadım
kalmaz ben geldim artık giresim gelmemişti :umursamaz:
kızlar beni cuma günü iki kere tebrik edebilirsiniz, dr ikiz diyo ama cuma kesinleşcek tam göremiyor,,,:)))))))allahım ben istedim bir tane yanında promosyon verdi ya
kızlar beni cuma günü iki kere tebrik edebilirsiniz, dr ikiz diyo ama cuma kesinleşcek tam göremiyor,,,:)))))))allahım ben istedim bir tane yanında promosyon verdi ya
olurmu öyle sey nagişim bu topic sensiz olurmu hicŞeniz
ay teşekkür ederim ablacım zemuszemus sensiz de olmuyor bilesinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlarr günaydın uzun zamandır giremiyordum izmirdeydim memleketimde sonrada tatil anca girebildim cosmocum ninikcim kitycim varmı hamilelik benim malesef yok ben değil ama oplum kafayı yemek üzere kardeş kardeş diyee((( kendinize ii bakın kızlarr müjdeli hbrlerinizi bekiyorum bu arada bir arkadaaş izmirli varmı aramızda demiş bir izmirli daha var ama ben KARŞIYAKALIYIMM 35 1\2 KSK siz nereden ?
slm kızlarr günaydın uzun zamandır giremiyordum izmirdeydim memleketimde sonrada tatil anca girebildim cosmocum ninikcim kitycim varmı hamilelik benim malesef yok ben değil ama oplum kafayı yemek üzere kardeş kardeş diyee((( kendinize ii bakın kızlarr müjdeli hbrlerinizi bekiyorum bu arada bir arkadaaş izmirli varmı aramızda demiş bir izmirli daha var ama ben KARŞIYAKALIYIMM 35 1\2 KSK siz nereden ?