merhaba kızlar ben bütün topiği üç gün sürmesine rağmen baştan sona okudum nagihanı(kayınvalidesini)kittycimi (doktor fobisini) cosmopolisi(bebeğini kaybetmesini) niniki tanıma fırsatı elde ettim tam ohh bitti sohbete katılabilirim diyodumki forum dağıldı ve geyik forumu oluştu şimdi oraya gelicem inş benide aranıza alırsınız ve inş hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz
kızlar son 6 gün kaldı allah hayırlısını versin allha yüzümüzü güldürür inşallah
ben test yaptırdım 12.çı gun 71.4
slm hayırlı cumalarınız olsun kızlar
merhaba arkadaşlar bir sorum var yardmcı olurmusunuz? ben klomenle gebe kalmaya çalışıyorum 35 günde regli oluyorum bu ay geçti günüm.regli olacakmışım gibi ağrım göğslerde şişlik ve sızı var midem bulanıo.geçen akşam çok rahatszlandm idrar yolu efk olmuşum dr idrarda gebelik testi istedi negatifti ama gebeymişim gibi davrandı dr ateş düşürücü ve antibiyotk verdi.bunlar gebelerde kullanılabilio die.şimdi sizce hamilelik olabilirmi bu antibiyotk reglimi geciktirmiş olabilir mi idrar yolu enf olmamda reglimi etkilemişmidir?
merhaba arkadaşlar bir sorum var yardmcı olurmusunuz? ben klomenle gebe kalmaya çalışıyorum 35 günde regli oluyorum bu ay geçti günüm.regli olacakmışım gibi ağrım göğslerde şişlik ve sızı var midem bulanıo.geçen akşam çok rahatszlandm idrar yolu efk olmuşum dr idrarda gebelik testi istedi negatifti ama gebeymişim gibi davrandı dr ateş düşürücü ve antibiyotk verdi.bunlar gebelerde kullanılabilio die.şimdi sizce hamilelik olabilirmi bu antibiyotk reglimi geciktirmiş olabilir mi idrar yolu enf olmamda reglimi etkilemişmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?