arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merhaba kızlar ben bütün topiği üç gün sürmesine rağmen baştan sona okudum nagihanı(kayınvalidesini) kittycimi (doktor fobisini) cosmopolisi(bebeğini kaybetmesini) niniki tanıma fırsatı elde ettim tam ohh bitti sohbete katılabilirim diyodumki forum dağıldı ve geyik forumu oluştu şimdi oraya gelicem inş benide aranıza alırsınız ve inş hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz

senide aramızda görürsek cok seviniriz canım opuyorumnanaktan

kızlar son 6 gün kaldı allah hayırlısını versin allha yüzümüzü güldürür inşallah

hadi bakalım nagişim hayırlısı olsun inşallah bu sefer yuzumüz güler :Saruboceq:

ben test yaptırdım 12.çı gun 71.4

tebrikler canım :1hug:a.s.

merhaba arkadaşlar bir sorum var yardmcı olurmusunuz? ben klomenle gebe kalmaya çalışıyorum 35 günde regli oluyorum bu ay geçti günüm.regli olacakmışım gibi ağrım göğslerde şişlik ve sızı var midem bulanıo.geçen akşam çok rahatszlandm idrar yolu efk olmuşum dr idrarda gebelik testi istedi negatifti ama gebeymişim gibi davrandı dr ateş düşürücü ve antibiyotk verdi.bunlar gebelerde kullanılabilio die.şimdi sizce hamilelik olabilirmi bu antibiyotk reglimi geciktirmiş olabilir mi idrar yolu enf olmamda reglimi etkilemişmidir?

merhaba canım hosgeldin :1hug: inşallah hamilesindir :Saruboceq: bazı ilaçlar adeti geciktirebiliyor :teselli:

canım bende çok kullandım kılomen gecikme olur ama gebe kalabilirmisin bilmiyorum ben kaç kutu kullandım bilemiyeceğim bana etkisi olmadı inşallah sana olur antibiyotik reglini etkilemez

inşallah ablacım bikere güleriz senin günün ne zaman varmı daha ikimiz aynı anda kalırız buay belki hamişopuyorumnanaktan

kizlar ben bu yaziyi baska bir siteden buldum. aynen su sekilde yazilmisti....

orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

benim adetime 5gun kaldi.ben denedim ama tam cozemedim.yazida soylenene gore hamile degilim ama dollenmeden 4-5gun sonra gosus agrilarim basladi su anda 11 gunumdyim reglime 5 gun kaldi asiri gosus agrilarim var damarlar cikmaya basladi.hatta gosuslerim yaniyor gibi.baskada hic bir belirti yok.

ama bir kac kisi bu sekilde vajinayi kontrol etmis ve bu soylenenleri dogruluyor.bu yontemi eski kadinlar yapiyormus.

bu yukarda yazdigim yontemi yapan varmi lutfen deneyin ve sonuclari yazalim.

--------------------------------------------------------------------------------

kizlar ben bu yaziyi baska bir siteden buldum. aynen su sekilde yazilmisti....

orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

benim adetime 5gun kaldi.ben denedim ama tam cozemedim.yazida soylenene gore hamile degilim ama dollenmeden 4-5gun sonra gosus agrilarim basladi su anda 11 gunumdyim reglime 5 gun kaldi asiri gosus agrilarim var damarlar cikmaya basladi.hatta gosuslerim yaniyor gibi.baskada hic bir belirti yok.

ama bir kac kisi bu sekilde vajinayi kontrol etmis ve bu soylenenleri dogruluyor.bu yontemi eski kadinlar yapiyormus.

bu yukarda yazdigim yontemi yapan varmi lutfen deneyin ve sonuclari yazalim.

çok tşk ederim naagihan ve kittycat inş hamileymdir ben klomeni ilk kullandım o ay hiç regli olmadım dr farlutal verdi onu kullanıp regli oldum tekrar klomen kullandım yani 2.ci kutumdu yine regli olamıcam ve hapın bana faydası olmıcak diye üzülüyorum.bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam.allah en kısa zamanda hepmizin yüzünü güldürsün.hayırlı akşamlar

aysouk bu yöntemi hiç duymadım.deneyebilirim umut dünyası.bence eski kadınların biçok yöntemi doğru çıkıo.ancak öğendiğin kaynak ne kadar doğru bilemem.yine de doğru olan tıptan faydalanmak.inş hamilesindir .allah gönlüne göre versn

canimda umarim sende hamilesindir. bana mantikli gibi geldi. sen denersen lutfen yazarmisin bizlere ve regline kac gun kaldi. belki birkacgun kala belli olur bu yontemde. ben tekrar deniyecegim

benim reglim geçti bende regli olacakmışım gibi ağrı var.ben biraz rahatsızdm antibiyotk kullandm belk o geciktrdi die düşünüyorum.yani umutlanırsam hayal kırıklığna uğramayayım die.denicem yazarım sana.umarım anlarım bişey.

aysouk senin yönteme göre sanırım değilm.hiçbir şekilde boşluk hissetmedim ancak bi kaç gün sonra kan testi yaptrcam sonucu yazarm inş.

kayse'cim umarim olumlu bir sonuc alirsin.bende senin gibi bosluk hissetmedim.bende 2gun sonra test yapicam sonucu yazicam.sende morelini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…