arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merhaba arkadaşlarr
bende 8 aydır her ay daha adetime 10 15 gün kala kendimi hamile sanıyorum.Hatta feci bi göbeğim olduu İşyerinden sürekli bu formda yaızlanları okuyorum ümitleniyorum sonu hüsrann şu an da 5 gün var ve ben yine hamilelik modundayımm Kurtulmanın yolu yok sanırımm

canım dikkat et kendinee
kimsede belirti kalmamıs canım topluca kafayı yedik artık :roflol::roflol:
sorma yaa kafayı bozduk iyice,en kısa zamanda olsa da aklımız tam gitmedensırnaşık şey
VALLA ÖYLE BİZ BİZ DEĞİLMİŞİZ KIZ KİTTY KAFAYI YİYENdelikafadulden
delikafadulden

canım nedesek boş ben şimdi iyiyim günüme çok var yaklaştıkça bende cozutuyom,hadi hayırlısı son olsun bu ayyy

benimde kasıklarımda sancı var ve ara sıra midem bulanıyor hamileliğe yormak istemiyorum ama umut işte
Allah tez günde isteyen herkese versin inşallah

kızlar ya benim reglim 25 temmuzdu muhtemel reglim yani ki kolay kolay şaşmaz bi gün iki gün
dün yani reglime 7 gün kala ilişki sonrası kanamam oldu bugünde aynı şekilde ilişkide kanama oldu ama gerisi yokkk
soğan kürü yapmıştım reglimin 3. günü 11 gün yaptım yaparken az bi kanamam olmuştu miyomlar atıldı diye sevinimiştim ama reglime bu kadar erken olması soğan kürünün etkisiyle reglimmi erkene geldi acaba gerçi kanamanın gerisi yokta belki yarın sökülür hiç böle bişey yaşayan oldumu

bu arada herksein kandili mübarek olsun allah herkesin gönlüne göre versin kızlarr meleklerimize şu mübarek günde ettiğimiz dualarla en kısa zamanda kavuşmak nasip olsunnn

aaamiiinnn...dualarımızı kabul et yaarabbim..2 gün var benim de..bugün inanılmaz bir uyku ve ağırlık var üstümde..kafamı kaldıramıyorum sabahtan beri..başka da bişey yok gibi..göğüslerimde herzamankinden farklı olarakı koltukaltı tarafından bir ağrı var dokununca..öfff..bu aydan da umut yok..en iyisi tatil..

evet canım yaa havada o kadar sıcakki sabah beri bende uyukluyorum 1 saat öncede 2 saatlik uykudan kalktım kaydirigubbakcemile3

kızlar ayın 23 benim adet tarihim aşırı derecede akıntım ve mide bulantım başladı bugün zaten kasıklarım ağrıyordu birkaç gündür ne demek oluyor şimdi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…