• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

merhaba...sende ne belirtiler var..benim de 8 günüm var ama bebek düşündüğümden beri adetlerim çok düzensiz.o nedenle her an da olabilirim die düşünüyorum.tabii inşallah olmam:( kasılmalarım çok fazla ama..ve hem sürekli yorgun ve uykuluyum.hep uyumak istiyorum.ama göğüslerim ilk kez bu ay hassaslaşmadı,şişmedi......vb.....sen ya da diğer arkadaşlarda ne belirtiler var...

merhaba...sende ne belirtiler var..benim de 8 günüm var ama bebek düşündüğümden beri adetlerim çok düzensiz.o nedenle her an da olabilirim die düşünüyorum.tabii inşallah olmam:( kasılmalarım çok fazla ama..ve hem sürekli yorgun ve uykuluyum.hep uyumak istiyorum.ama göğüslerim ilk kez bu ay hassaslaşmadı,şişmedi......vb.....sen ya da diğer arkadaşlarda ne belirtiler var...

kasıklarım çök agrıyor goguslerım sıstı sankı her an adet olucakmışım gıbı sen asılama mı tup bebekmı

bu pazar çift çizgiyi çok belirgin gördüm ve ptesi dr kesin hamilesin onayından sonra çok rahatladım, 4 hafta 6 günlük hamileyim kızlar,
allah isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin,

amin canım :Saruboceq:

tebrikler canım :nazar:a.s.cok sevindimmm:dance: allah saglıkla kucagına almayıda nasibeder inşallah :Saruboceq:

kızlar selam; geçen ay 3 haftalık erken düşük yaşadım. genelde düşük yapanlar hemen hamile kalırlarmış hep dua ediyorum ağustosun 3' ü adet günüm ancak günler hiç geçmiyor. Belirtilere gelince sanki hiçbiri yok bende ama ben umutluyum yinede. Korkuts canım tebrik ederim. inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder. ama kendine çok dikkat et ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. çünkü ilk 3 ay düşük tehlikesi olan bir dönem.

unutmuşum bugün cuma mübarek gün dua edin bolbol kızlar. birbirimize dua edelim bu daha çok kabul oluyormuş

kızlar selam; geçen ay 3 haftalık erken düşük yaşadım. genelde düşük yapanlar hemen hamile kalırlarmış hep dua ediyorum ağustosun 3' ü adet günüm ancak günler hiç geçmiyor. Belirtilere gelince sanki hiçbiri yok bende ama ben umutluyum yinede. Korkuts canım tebrik ederim. inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder. ama kendine çok dikkat et ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. çünkü ilk 3 ay düşük tehlikesi olan bir dönem.

unutmuşum bugün cuma mübarek gün dua edin bolbol kızlar. birbirimize dua edelim bu daha çok kabul oluyormuş

melegin icin üzüldüm canım gecmiş olsun :teselli: belirtilere takılma bence canım rahat ol inşallah melegin saglıkla gelir ve sıkı sıkı tutunur bu sefer :Saruboceq:

slm kızlar hayırlı cumalar
benim günüm dündü ama hala gelmedi ara sıra leke geliyor birkaç gündürde idrarımın rengi çok koyu
inşallah gelmez

benim 2 gün var ama evvelki ay kontrol hapı kullandığım için gün şaşabilir diye düşünüyorum.4 gündür başım ağrıyo .şişkinlik çok fazla var ayaklarım bu havada buz gibi

arkadaşlar nasılsınız bakayım ben pek giremedim
günü az kalan arkadaşlar hamiş haberlerinizi bekliyom hadi bakalım

Back